79

Анонимен

преди 2 години

Искахте правителството да падне, избирахте ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане ето ви резултата господа !

78

..

преди 2 години

г-н 3 процента на следващи избори който вечер си ляга с бсп и работи политик от дб да ти обяснява на практика как са нещата нещо не се връзва

77

Анонимен

преди 2 години

Путин и Ердоган победиха в България.А по отношение Македония спрете да лъжете.Там няма проблемимс малцинствата и Българите.Там има проблеми с корупцията и политическите влияния.Спрете да манипулирате.В Македония има 3500 Българи.Това е.Даже голяма част от тях са наети агенти.Спрете с глупостите.

76

Анонимен

преди 2 години

69 пожелаваш на българин да зарежда бензин за 10 лв литъра?! А ти за колко ще го зареждаш, злобарю? Аааа, забравихме, ти не живееш в БГто, ще зареждаш в евро. Аха. Но това обяснява голямата ви ужзагриженост за България. Малко дърпане на кокала и си показвате "родолюбието". Много обичате България когато можете да я поизползвате за това и онова, иначе злоба и пожелания да измрем. Е, благодаря. Както казва народът, да ти се връща.

75

1280

преди 2 години

До анализаторДругарю, народа не желае да бъде касичка на мутри като Бобоков, Божков и Прокопиев и да им плаща по лев за всеки литър бензин и кило хляб. Забравихте как 2020 ревяхте УУУ и ООО и когато ви обяснявахме, че правите ПОДМЯНА викахте долу Буци и припознахте дори Корнелия за ваша партия.Сега вийте като линейки и обвинявайте всички други, но тъпоумните ви решения от 2020 доведоха до тук. Предлагам в знак на протест пак да опикаете центъра и да замеряте с риба и запалена слама полицаите

74

Това е ЧАЛГАРО

преди 2 години

Провали 4 НАРОДНИ СЪБРАНИЯ ОТ ЗЛОБА И АЛЧНОСТ!!!!!!

73

анализатор

преди 2 години

До: Краси (номер 67) Напълно си прав, и аз това казвам! Цели 12 години управление на българския топ мафиот от Банкя не бяха ли достатъчни на *** тикви дето го харесват да видят че буксуваме на място и животът ни не е станал по-добър, а обратното?

72

цените

преди 2 години

До анализаторЦените се вдигнаха още преди войната в Украйна. Две години на локдауни и ограчения имаха сериозен ефект върху икономиката, който ще го усещаме дълги години. А войната само засили процесите, които бяха почнали.

71

Анонимен

преди 2 години

и тоя пореден фигурант. и при Борисов, и сега - 0 работа, само плямпа по медиите! казвам го като десен избирател, гласувах навремето за СДС.

70

От македонските бълг

преди 2 години

От македонските българи: молим ви, братя и сестри, не ни предавайте така, както предадохте бесарабските българи, страдали и страдащи от Киевския режим. Не предавайте нашите деди.

69

Анонимен

преди 2 години

ТИ СИ С ТРИФОНОВ ЧАО ОТ ПАРЛАМАТА!

68

Йосиф

преди 2 години

На есен с Песен да изпратим ИТН в ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ !!!

67

Росен Плевнелиев

преди 2 години

Братята македонци трябва незабавно да бъдат приети в голямото европейско семейство и да има мощни гей паради по целия континент,много сме силни сме!!

66

Анонимен

преди 2 години

62 много злоба по адрес на родината 62, мнооого. Това не е поведение на интелигентни хора, по-типимно е за някой повярвал си че е величествен само защото работи като слуга на запад, а у дома се прави на господар. Само че бъркате, това че се правим че ви вярваме с наивност и глупост. Културни сме, не като вас.

65

Анонимен

преди 2 години

Мкрайно врем е 5 години Пинопет в бг, за да си дойде всичко на мястото за 20 - 30 г напрвд. Много се разпасаха политмаймуните и стнаха хрантутници на който плати най-много.

64

анализатор

преди 2 години

До: номер 59 (сина) Не, не, ти не разбра, че цените на хляба и бензина няма да паднат!!! Напротив, ще продължават да растат с години, докато Путин води тази безсмислена война!!! Пожелавам ти някой ден да си зареждаш бензин за 10 лева литъра!!!Ако не си умрял от глад дотогава...

63

Гражданин

преди 2 години

Аз гласувах за ИТН. Сега съжалявам че го направих.

62

Краси

преди 2 години

Колкото повече са простите хора в един народ-толкова по-беден е!Средно умен българин би ли гласувал за Чалгар,за Крадеца -комунист-Винету,за мафиотска етническа партия ,за предателска ?Затова ще бъдем най-бедни,защото простите българи са мнооого висок %!

61

Анонимен

преди 2 години

Продай България вън от политиката завинаги.

60

Анонимен

преди 2 години

Ицо е класическа сервилна *** на либералните шамани! Мазнеше се за постове на Борисова, Кирил , преди това на всякакви комунисти ... нищо не става от него!