49

Анонимен

преди 1 година

ДПС сменя "патриотичните" си салфетки веднага щом ги използва. Волен, Бареков Каракачанов, Валери Симеонов, Марешки. На ред е Костадинов.

48

КИРО-САМОЗВАНЕЦ

преди 1 година

НЕКАДЪРНИК, НАГЛЕЦ, ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ,.......... КИРО И РАДЕВ - 2020-ПРОВАЛИХА ЕВРОПЕЙСКОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ........ АГЕНТИ НА САЩ И РУСИЯ.......

47

Анонимен

преди 1 година

Говори се че Славчо толкова си харесал патериците, че решил сам да се превърне в такава

46

Довечера в 19 .00.ч.

преди 1 година

Белият автобус номер две ! Оле !

45

Евала

преди 1 година

Тия от ПП са прекалено алчни и не отчисляват за класическото проруско ДС задкулисие, което стои зад всички партии. Затова активираха Възраждане и ИТН за сваляне на този наистина некадърен кабинет. Всичко тук е управлявано отзад, но някои правеха поне пътища, за разлика от теглещите милиардни заеми сега. Уж за пенсии...

44

Истукан

преди 1 година

Казах нещо преди изборите, ама кой да ме слуша. Възраждане и Атака са едно към едно, тъй както ГЕРБ и ПП, а също и БСП и ГЕРБ. Всички са лика прилика. Хубаво ги подредих и групирах. Сами си вадете изводите. Излезе, че всички в този парламент са пълна издънка.

43

Анонимен

преди 1 година

Е ако няма актуализация и не се гласува 10 милиарда дългове, кирето, корнелия и асенчо първи ще избягат.

42

НАП

преди 1 година

За народа е най-добре да управлява правителство, изпълнявощо волята на ДПС. Това се доказа и всички нормални и интилигентни хора го знаят! Няма кой вече да се подлъжи по сороските непеошки! Народа иска силни, чесни и достойни лидери, като Царя, Стнишев и Генерал Борисов, които заедно със ДПС ни водиха уверено към просперитет!

41

Костя и Доган в едно

преди 1 година

Копейката се съветва с Доган, Сидеров правеше същото. Това е партия, проекция на ДПС, в комбина са били винаги. Не са взели едно решение в полза на България, иначе го играят патриоти. Но сега лъснаха, всички знаем истината вече.

40

Анонимен

преди 1 година

Отричам се от Костадинов, вече ще гласувам за ПП! Те се изправиха срещу ДПС, а Възраждане са заедно с тях.

39

Анонимен

преди 1 година

Новата клалиция - ГРОБ, ДПС, ИТН и ***

38

Анонимен

преди 1 година

Що е ГЕРБ все е мър извинете - слаб материал

37

Анонимен

преди 1 година

Костадинов обърна копейките в турски лири.

36

Анонимен

преди 1 година

Атака и ВМРО се оказаха предатели но никога не са гласували с ДПС

35

Анонимен

преди 1 година

Най ми е мъка за баджанаците, кумовете, братчедите, любовниците , че остават без работа. Иначе няма задкулисие да си назначиш всички познати във властта

34

Повече няма да

преди 1 година

Гласувам за Възраждане. Станаха ***.Позор и срам. С герб и дпс. Костадинов ни излъга. Волен Сидеров номер две.

33

-

преди 1 година

До АнонименТогава продължавай да чакаш някой друг да те оправи.

32

1

преди 1 година

сигурно имат групов чат, където се договарят а иначе твърдяха, че не се подкрепят. новата коалиция направи показно, как от сега нататък ще се работи в Парламента в случай, че вотът не мине. Ако не им хареса дневният ред или какво там ще се гледа просто няма да осигуряват кворум и ще провалат решенията.

31

Анонимен

преди 1 година

До 19 на Копейкин като и на Трифонов не им пука за следващите избори важното е сега какво ще получат като хонорари единия прави цирк а другия шоу заработват хората дреме им че ги плюете парата е важна не вие и България

30

Анонимен

преди 1 година

ИТН и Възраждене имат същото командване, като ГЕРБ и ДПС. Това и за слепите стана ясно.Къде е това командване? По принцип съм русофил и харесвам Русия, но днес твърдо твърдя, че тези 4 партии изпълняват нареждане от Москва.