40

Анонимен

преди 2 години

есента като дойде запада ще донесе урките на сребърно плато на русия

39

Ужас

преди 2 години

Вече е ясно сащ и нато ще воюват с Русия до последният Украйнец.

38

Факт

преди 2 години

Нато и сащ са причината за войната и смърта в центъра на Европа.

37

Бавноразвиващ ли

преди 2 години

"В момента си позволява да мачка европейската икономика,за сметка на американската,с цел отслабване на Русия....." опитай опят.

36

Мужик

преди 2 години

Войната ще продължи докато Путин е на власт, но жужето може и да не устиска години, така че дайте малко по оптимистично.

35

Анонимен

преди 2 години

Столтенберга им намеква сами да се оправят и че не може натовското оръжие да стигне на Изток.

34

56 suckMyDick again

преди 2 години

.

33

Анонимен

преди 2 години

До НАТО може да си позволи___ Какво може да си позволи НАТО/САЩ? В момента си позволява да мачка европейската икономика,за сметка на американската,с цел отслабване на Русия.

32

gogo

преди 2 години

Хеланието на тази европейска ръководна пап лач , на вяка цена да се вкарват оръжие в Украйна , безспорно говори,че мотивите не са никак хуманни , а напротив.....

31

Анонимен

преди 2 години

Окраината приключи като държава. То се видя - Източна и Южна Окраина са за Русия, Полша точи зъби за Лвов и съвсем без задръжки си го признават, Киев остава за бандеерките (засега).

30

А кога

преди 2 години

Кога ще унищожим фашизпиднатабрашистка гнилоч която застрашава живота на земята, нато да не се офлянква а да предприеме адекватни мерки че малки чростти държави ксто бъгария ще бъдат погълнати от путлериската *** ако не се пристъпи към решителни действия

29

Анонимен

преди 2 години

На украинеца оная работа видяхме е по голяма от на руснака оная работа! А на американеца оная работа е още по голяма! Путин да е по тактичен че Байдън да не си изкара оная работа!

28

Анонимен

преди 2 години

53% от американците нямат спестени 1000 долара. В Англия социалните пластове са така: 95% бедни, 4% средна класа, 1% богати. Що така бе, капиталяги?!

27

Анонимен

преди 2 години

Няма нов световен ред. Има нов РУСКИ световен ред. След края на Студената Война, американските психопати си повярваха, че са господарите на света. На Китай отредиха ролята да е работилницата и да слушат, а на Русия да им дава суровините и те да слушат. Кремълският шахматист им каза - НЕТ, БЛЯЯД!!!! НЕТ! Нагло-саксите се ококориха, викат - Как нет бе?! Санкции бе! Ще те смачкаме! Обаче - кууурец! Гледаме Западът - инфлации, глад, безработици, бездомие! Измориха се! Западният модел е изчерпан.

26

Анонимен

преди 2 години

След няколко години Москва ще бъде град държава, защото

25

Анонимен

преди 2 години

Държаха хората две години затворени без да произвеждат продукция,печатаха фиатни пари,провокираха война в Украина,на която сега продават оръжия и накрая се вайкат за цени на ресурси и храни.Нали тези цени са такива заради безумните политики от 2020 г насам???!Сега ще хранят ВПК и ще унищожат Украина,за да отклонят вниманието от умишлени политики ,довели до инфлация.Безсрамници!

24

Малеее

преди 2 години

Китайците ще научат руснака как се работи.Ще бачка за купа ориз и никаква водка!

23

35 suckMyDick

преди 2 години

каскет.....чк иваноФ.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 Браво! Войната няма да е с години, около Нова година няма да има Украйна, а ЕС няма да има какво да дава тъй като, самият ше е затънал в проблеми. Жалко само за загиналите украинци.

21

Анонимен

преди 2 години

Гладните инглези са по улиците на Лондон. Не им стигат паундите, за да си платят храната и наема. Гладни нагло-саксонски години дойдоха.