98

Анонимен

преди 2 години

До: номер 95 Достатъчно е да отидеш в държава, която е скъсала пъпната си връв с Русия и да влезеш в техен магазин, да видиш фишовете на техните заплати, техните пенсии и да ги сравниш с нашите! Аз лично ще гласувам за тази партия или коалиция, която изгони най-много руски посланици от България! Докато има русофилщина в България ще бъдем най-бедните в Европа, и ще ставаме още по-бедни - това ти го гарантирам!

97

Анонимен

преди 2 години

Чук и Гек, българите в Македония, ей това се предава в Македония. Да се правиш на улав, когато реално българи са тормозени зад граница, да оставяш други да решават дали българите зад граница ще бъдат защитавани или не е национално предателство. Никой няма да прави това. Не ми пука дали сте от ПП, от ГЕРБ или от Марсианската партия. Няма значение тия българи дали са в Македония или в САЩ. Няма да предавате българите!

96

Чук и Гек

преди 2 години

До АнонименА ти като влезе в магазина и видя цените, попита ли собственичката, защо преди държеше портрета па Бойко Борисов до касовия апарат, сега го е изтеглила в кюшето и пак се кани да го върне на позиция и да намали хляба с 30 стотинки? От Троянската война, нищо ново във вашата примитивна психика - Елена, та Елена! Ако ти е нужна Елена - Елена Ереван е за предпочитане от нашата!

95

Анонимен

преди 2 години

102 При ГЕРБ държавата никога не е фалирала, което не може да се каже за БСП.

94

Анонимен

преди 2 години

Дпс дерижира парада те са в основата на преврата всичкото зло в България идва от тях И винаги излизат чисти

93

До 100

преди 2 години

Гербаджийските опорки си ги пускай някъде другаде.

92

Анонимен

преди 2 години

грешка 9 милиарда не 19.

91

ПП = БСП

преди 2 години

АЛОооол, Гюров..!?....... ВИЕ СТЕ МАФИЯТА.....!!

90

Анонимен

преди 2 години

До: номер 87 "По-голяма мафия от БСП има, ли?" Да, има - мафията ГЕРБ! В ГЕРБ има повече агенти на бившата ДС отколкото в БСП. ГЕРБ се управлява от бивш комунист (то има ли бивш, като бивш евреин), който още си пази партийната книжка от БКП (не от БСП)! Мафиот създал мyтpeнски охранителни фирми като ИПОН, свързан с ***, приятел на Валентин Златев, собственик на Лукойл България, дъщерна фирма на руския гигант Лукойл и проводник на руските интереси у нас...

89

До 96

преди 2 години

Ахам...и при тази война и цени на петрола в цял свят, ако не бяха ПП а пак си беше Бойко на власт, казваш, цените щяха да са си старите?Бойко щеше да каже на Путин да спре войната и да вътне старите цени?Къде ви намират такива ппрромити?Рейгън го каза навремето..най заслужената награда на гглупавия е мизерията и бедността. Това важи с пълна сила за българския народ.

88

Анонимен

преди 2 години

А бе не знам кой какъв е, ама за последните 4 месеца външния дълг фръкна с нови 19 милиарда. Въпросът е защо и защо треже да ги олащаме, след като никой досега не едал един публипен отчет, за кво са тези дългове. Даже при бай Тошу не си позволаваха такава наглост толкова опеизвадно.

87

Анонимен

преди 2 години

Мафията си взе държавата когато Радев (руската петолъчка) ви сътвори и пробута с помощта на мадурския изборен механизъм.

86

Анонимен

преди 2 години

Които оцеляха управляват и сега, така че мафията си управлява :))

85

Сержант

преди 2 години

Следващото народно събрание ще е с подобна конфигурация, шарен парламент. Ще видите, какъв катарзис ще преживеят някой ,фирми'.

84

Чук и Гек

преди 2 години

До Анонимен 87! Йордан Цонев прочете справка от трибуната на НС и там явно пролича, че при Тройната резултатите не само, че на са фалит, а са най добрите в 30 годишния преход! Най смирено и уважително слушаха тези от Герб и нищо не възразиха!

83

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая мафия бе? Всичко е мафия, само ПП са почтени. Всички са лъжци само Кире честен и девствен! Всички са маскари, само ПП са светци. Смешни сте. Колкото и да сме сляпи, чак толкова не сме. Истината е че ПП се оля. Достатъчно е да влезем в магазина за за видим истината. Достатъчно е да отидем да платим сметките за да видим истината. Достатъчно е да си пуснем архива от начина по който ни получават Аналена и Кулеба, че да видим истината. Истината, само истината и единствено истината!

82

Анонимен

преди 2 години

Джипката идва с пълна газ Славчо го спаси от затвора да ни е честито

81

Анонимен

преди 2 години

Мафията е с бели якички сега, малко ли мутри убиха през вечния ни преход :)))

80

КИРО и НИНОВА...

преди 2 години

ОГРАБИХА НАШИТЕ ПАРИ, ЧРЕЗ ПОМПАНЕТО НА ИЗКУСТВЕНА ИНФЛАЦИЯ...

79

Анонимен

преди 2 години

Нашите политици никога не виждат и не признават грешките си, а когато им припари винаги друг им е виновен.