129

дд

преди 2 години

Господин Божков беше прав за всичко! Когато ИТН спечели изборите и пуснаха листите, Божков каза, че са защитавани отново корпоративни интереси и че управлението ще е тип ГЕРБ отново. Е прав си беше, да живее Българско Лято и ПП!

128

Славчу

преди 2 години

Вади Кинтите и Почвай да Купуваш Депутати от ПП - щом така вече ще Управлява Новата Демокрация на Кикорко и Кокорко!

127

Анонимен

преди 2 години

ЧАФИЯТА ИЗЛЕЗЕ ОТ ИТН

126

Анонимен

преди 2 години

Абе тролчета може да си пишете , ама хората виждат и чуват, Слави е проблема.

125

Анонимен

преди 2 години

Киро и Асен се уплашиха, че не могат да изпълнят поетите ангажименти към олигарсите клиенти на прокуратурата и са задействали компроматната машина. За Руди Гела имало записи със сеkс афера и е заплашен, че ще ги изкарат. За това се е продал.

124

Анонимен

преди 2 години

Мафията изгради ИТН. Слави от години му се искаше в политиката и все не успяваше. Сега с помоща на агент череп и влезна. Само че вече хората го разбраха че ИТН за нищо не стават и искат само пари и субсиидии за тях си. Сега мишките напускат потъващия кораб. Това е.

123

Анонимен

преди 2 години

Когато има облаги, се натискаш за итн. Сега, когато т/ а да освободиш министерския пост, Слави е мафия. Баси и продажните депутати. Нямат никакво достойнство. За власт и пари са готови на всичко. Този Радостин Василев си оцапа репутацията за цял живот.

122

Анонимен

преди 2 години

Сега и охрана каза Кирил ще им сложат. Разбирате ли в какво блато живеем? Ще плащаме за охрана на *** и Пульо, на любовници, на разни измислени кошаревски свидетели.. Абе, кой я плаща тая охрана, бе??? От къде на къде на някакви продажни политици ще им слагаме охрана? Който го е страх от мечки да не ходи в гората.

121

Кикорко и Кокорко

преди 2 години

Най-Наглите и Първите Диктатори в НовоБългарската История! Скоро и Танковете ще са в София, като ПреГладнелият и ИзМръзнал Народ Излезе на Улицата!!

120

Анонимен

преди 2 години

МАФИЯТА ИЗЛЕЗЕ ОТ ИТН

119

българин

преди 2 години

Мая Манолова защо не е при протестите? Къде се скри?

118

Анонимен

преди 2 години

Веднъж предател за цял живот предател. Тези петимката сеяндурчета какво си мислят че ще крепът тааците на Киро вампиро и няма да има избори ли. Този ром от плевен василев как си представя жалкият си животец. Че ще си харчи 500 000 левчета и ще си сви рка на хея. Тепърва ще види на какво се казва мафия и мутри. Дано да няма семейство и рода че ще им се ее макята.

117

sofeto

преди 2 години

Поредният зеленко със задна част, червенко!

116

Da, za Makedonija

преди 2 години

Bravo za Vasilev i ostanalite..... PROPAST NA PLANOT NA GERB-MAFIJATA ZA KONTRAREVOLUCIJA

115

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се промени Конституцията. Как така влизаш с избиране от хора гласували за теб с идеи на партия, а като ти скимне решаваш да ставаш уж независим депутат? КОЕ НЕЗАВИСИМ ДЕПУТАТ? КАТО ИСКАШ ДА СИ НЕЗАВИСИМ ОТИВАШ НА ИЗБОРИ И СЕ ЯВЯВАШ КАТО НЕЗАВИСИМ ДЕПУТАТ. НЕ МОЖЕ ДА ВЛИЗАШ КАТО ИЗМАМНИК С ГЛАСОВЕТЕ НА 10 000 ЧОВЕКА И СЛЕД 6 МЕСЕЦА ДА ИМ КАЖЕШ-АМА АЗ ВЕЧЕ СЪМ НЕЗАВИСИМ. ТОВА Е АБСОЛЮТНА БОМБА ЗАЛОЖЕНА В КОСТИТУЦИЯТА.

114

ATLANTA

преди 2 години

а Президента Pадев защо мълчи като...... Нали той доведе тези мекерета на власт? Къде е вдигнатия юмрук????Къде са БАБИКЯНОГЛУ, Хаджигеневоглу да хвърлят яйца????

113

Анонимен

преди 2 години

Далаверата трябва да върви. Баницата е много сладка за да бъде отстъпена без бой

112

анонимен

преди 2 години

Ще се изядете за власт и пари, ГА-ДОВЕ от ПП и ИТН! Народът ви гледа сеира и няма да ви прости! Вие не заслужавате де сте в парламента и МС! Вие сте ПОЗОР!

111

Анонимен

преди 2 години

Тиквата стои зад Слави Трифонов

110

Срам!

преди 2 години

Срамно е. Хората са гласували за ИТН, идеалите и идеите й. След като тези хора се отцепват от ИТН, ВЪН от Народното събрание, защото те вече не олицетворяват избирателите си! Отцепваш се от кораба, в който си влязъл- изчезвай от парламента! Аман от своеволия!