26

Всъщност

преди 2 години

Не случайно ИТН не поканиха нито Петков, нито Василев, когато се опитваха да сглобят кабинет. Още тогава разбраха що за стока са. Тогава ги обвинявах, сега разбрах, че са били много, ама много прави.

25

Анонимен

преди 2 години

Слави НЕ искал власт и НЕ бил в коалицията заради властта?Разултат:Четири министерства, като Енергетика и МРРБ в които се харчат милиарди, десетки и стотици Областни Управители, зам. областни, шефове на агенции и където се сетите-но все протежета на ДПС.Слави каза, че ако искал власт щял да направи правителство предният път!Абе продажници, ама вие искахте да направите точно такова правителство в което да имате цялата власт с 65 депутата!Оревахте света тогава, че другите не ви дават властта

24

Анонимен

преди 2 години

Тошко Йорданов- по какво е експерт вие ще ми кажете..Виктория Василева експерт та дрънка!Станислав Балабанов- този е още по-голям, това е ръководството на ИТН на най- високо ниво, тези хора ходят на всички висши срещи!Искам внимателно да погледнете парламентарната група на ИТН и да извадите уникалните експерти в нея?90% от доброволците напуснаха партията, а на тяхно място бяха внедрени хора на ДПС на всички нива!Помните ли кой беше предложен за Министър Председател?Николай Василев- млад и чист експерт???

23

Анонимен

преди 2 години

Каква комуникация искате? Нали сте пуснали на спикера в 23 ч Слави и Асен му казал, че Карамански е леkе. Слави каза,че който има морал не може да дойде и да ти каже за близък човек,че е леkе, а ти да кажеш, ееехааа верно може да е леke, ама нали да върви коалицията все едно нищо не съм чул( или нещо такова каза,перифразирам) Така, че каква комуникация искате? Имате споразумение с чалгарите. Като не го спазвате, да не мислите, че ще седят да ви ръкопляскат,а вие да фалирате България?Усетиха се..

22

Анонимен

преди 2 години

Вие какво очаквате бре...че мутрите от герб и дпс дето крадат милиарди няма да вдигнат бунт срещу финансов министър който ги реже ли ?? точно това се случва в момента само че глу па ците не са наясно че сме във състояние на война и създават хаос в най-неподходящото време

21

Анонимен

преди 2 години

Трифонов го играе сив кардинал и явно се е сдобрил с Борисов.ИТН е вече мъртва партия.

20

Анонимен

преди 2 години

А каква е цената на депутат? Питам, че знам ли сега, може пък да са евтини и да си купя и аз един. Все може да потрябва.

19

Анонимен

преди 2 години

Слави е един пал ячо на конци, слуга на ДПС и ГЕРБ, на следващите избори, няма да види и 1% подкрепа, абсолютен пал ячо...

18

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите се осветиха като част от мафията ГЕРБ и ДПС

17

Анонимен

преди 2 години

ИТН е една измислена "партия", управлявана в стила Путин. В следващите избори ИТН няма да влязат в парламента. И така е правилно. Не може аматьори да се занимават с политика. България трябва да благодари на съдбата, че точно в такива тежки времена не я управляват бок луц ите на Бойко Борисов. Кирил Петков и Асен Василев са първите искрени патриоти и професионалисти в управлението на държавата от 1989 година. Трябва да ги пазим и подкрепяме защото алтернативата е простотия и корупция от Путинов тип.

16

Анонимен

преди 2 години

ИТН са проект на ГЕРБ и ДПС и е логично да са загрижени за парите на Мафията. Нали затова толкова натискаха за Карамански.

15

Цуни Гъзето

преди 2 години

Мисирке, как ше объркаш името на най-великия човек в България, ***?!

14

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката е съден за измами вие ако сте съдени за измами хигиенист в банка на можеш стана тоя министър

13

Анонимен

преди 2 години

Ккакво направи четворната коалиция, ограбиха държавата за много кратко време. Гласувалите за тях плиткоумници не се оправиха за пореден път!

12

Анонимен

преди 2 години

ПП и комунистическите партии близнаци БСП и ДБ няма да имат проблем да напазарят чалгарчета с наградените над 10 милиарда!

11

Анонимен

преди 2 години

Махайте се, над 90% от народа не ви искат. ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

10

Анонимен

преди 2 години

Трифонов днес каза, че си гъвкав, Асене. Трифонов разкри първи,че си осъден за измама кражба на интелектуална собственост код от компютър.Трифоное разкри,че си фалирал Everbread с почти 9 млн.британски лири.Подписал си съдебно споразумение да не влезеш в затвора.Не разбирам само как чалгарите знаеха,че си умен измамник и го научиха от твоя съдружник,а се хванаха на хорото да правите коалиция. Омразата ви събра.Омразата ще ви довърши. Всичко заченато в лъжа умира бързо.Мишеници!

9

Анонимен

преди 2 години

"Комуникацията в евро ли е или в лева"......... В кюлчета в чекмеджета!

8

Анонимен

преди 2 години

Много ясно че ще ги купите Дългия има къща за 3 милиона има пара тия гладни сценаристи ще ги купите за жълти стотинки

7

Учуден

преди 2 години

Консуматорите на Пуча начело с Радев,май не разбраха,че тяхната свърши?!То се виждаше от самото начало преди година,че са банд,юги събрани от кол и въже да крадът и влачът по баджанашки и по роднински!Всички бивши и осъдени шефове на митници за валутни и други схеми,без право на работа като държавни служители,бяха върнати в митницата?!Видя се човекът с чантичката която беше предадена на нашия човек като подарък от митническата дружинка!Е как да има пари за пенсии и как да не теглят милиарди??!!