22

Бачкатор

преди 2 години

Докато един пъцулай,държавен Толуп и др. непроизводствена консуматорски персонал взема 3-4 пъти повече пари от работника по зле ще става!

21

Строител

преди 2 години

В строителството няма проблем с кадрите, просто качеството изчезна.

20

Анонимен

преди 2 години

Някой лъже и май са т. нар. работодатели. Не дават заплати и няма да балами да бачкат. Нарп. заплата от 10-12 бона нанагоре. Ако е в $ още по-добре тогава и няма нужда и от еврозони. Еврото е излишно и може и лев или $.

19

Анонимен

преди 2 години

Защо жената да ходи на работа за 700 (1000 бруто) лева???? У нас - няма кой да сготви, няма кой да изчисти, няма кой да обгрижи децата! Да се храним със суха храна е поне с 200 лева по-скъпо. Жената дава 60 лева за маршрутка - по 3 лева на ден. Дава по 200 лева за обяд и кафе! Дава средно по 40 лева месечно за дрехи и обувки. Е, като теглиш чертата, тя ходи за 200 лева на работа и там я карат на макс да работи. Ами, ние и без тия 200 лева ще си помогнем. Трябва поне 2000 лева бруто да види файда

18

програмист

преди 2 години

не съм чул една читава ИТ фирма, предлагаща 10к+ заплати да изпитва нужда от специалисти...

17

Анонимен

преди 2 години

На Бг бизнеса мога да му пожелая само ФАЛИТ

16

Абсурдистан

преди 2 години

При 1 милион дето не работят "бизнесът" имал остра нужда от специалисти!Мухаха!Ами вместо на р8малята да дават безброй помощи да бяха ги направили специалисти бе!Абсурдистан!И какви специалисти точно търси..с тия заплати..Хаха!

15

Няма проблем

преди 2 години

Плащат поне по 12 евра на час бруто като в Германия и ще се намери кой да работи.

14

Нане

преди 2 години

След 33 годишна краварска демонокрация, България е в тотален колапс и почти пред трета нац. катастрофа...)))

13

М

преди 2 години

До Анонимен---10 все някой им е виновен. Добре че са русофилите за да се оправдавате с тях както 32 години с комунистите.

12

анонимен

преди 2 години

Като ти приравнявят нощния труд с дневния. Ти работи 12ч. за 25лв. За това и ще ходим в чужбината. Разбират, че си с образование и ти оказват работа,самите те защото са с средно.Необходими ти са два вида CV........

11

Анонимен

преди 2 години

До М, то щото пък предишните 45 години не беше по-зле.

10

Анонимен

преди 2 години

Нормално, България е пълна с изперкали русофили, откъде кадри. От русофилията нищо не става, плашило на нивата да го туриш и там ше се провали, он знае само да *** за Сармати и Кинжали, друго нищо не става. Как няма да има липса на кадри, ще има разбира се.

9

М

преди 2 години

33 години затъпяване , деморализация, кражби, далавери, лъжи, ЕС, НАТО , ниски заплати, нови ценности, безбожие нови права, ЛГБ... ит.н. отворени общества, американско посолство, плюене по всичко старо и резултатът е налице. Работете си вие господа работодатели викайте съпруги, любовници, синове и дъщери. Колкото и малко кадърни да останаха и те вече не щат да работят за 20 евро на ден когато хората го правят за час в Европа

8

Анонимен

преди 2 години

Ще изпитва, като повечето се подиграват със служителите си по отношение на заплатите най-малко!

7

Нане

преди 2 години

За без паре, толкоз...)))

6

Анонимен

преди 2 години

Личен опит: работил съм години наред в ГЛОБАЛНА ( световна, ако не е ясно ) среда, на изключително високо ниво, високоспециализирана и специфична дейност, и от години като кандидатЦвам при местни работодатели получавам дедавия. Т.е. личната ми перспектива не съвпада с новинарската. Не зная какво им е ? Като видят, че съм работил със световни клиенти и имена и се пуашат ли, що ли, но дори покани за интервюта не получавам. Тъй щото подобни послания са пълен BS !

5

Анонимен

преди 2 години

Късно е либе за китка никой не вЕрва на робовладелците у нас. Да си намерят специалисти от маАлата или от бежанците.

4

Анонимен

преди 2 години

Още по зле ще става, лекарите са на 65г и няма млади. Полицайчетата дето нищо не правят са на по 50-60г, продавачки няма, младите не работят и накрая на мен ми удържат 30% от заплатат заради вас. Ай сектир на всички лентяй.

3

Кръстьо

преди 2 години

В ЕС сме - ако тук няма специалисти - привлечете от Франция, Германия, Австрия, Холандия ... Може и гражданство да им уредите след това - вижте футболистите как правят ...