27

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ВДИГНА ЮМРУК И ГО ЗАВРЯ В ЖОПАТА НА ТУРСКИ ПОТОК

26

Анонимен

преди 2 години

Хм защо тро ло ве си слагат женски имена? Но все пак са влюбени в Путин, оказва влияние.

25

Анонимен

преди 2 години

Войните винаги са били за ресурси и влияние.Без ресурсите на Украина Западът не може да поддържа стандарта на живот,на които са свикнали западните общества,а демокрация без стандарт не се поддържа.Искат и ресурсите на Русия,за справка - Маделин Олбрайт.А Русия иска своя сфера на влияние,но в Азия.

24

Анонимен

преди 2 години

МАЙОРЧЕ- ЕДИН ЮМРУК КАЗА ЧЕ САМО КРИМ Е РУСКИ, А СЕГА ТВЪРДИШ ЧИ И УКРАЙНЪ Е РУСКА- УТРЕ ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ И БГ Е РУСКЪ- ТИЯ ДИВАЦИ СА ОГЛАДНЕЛИ ТВЪРДЕ И СА ТРЪГНАЛИ ДА ГРАБЯТ КЪДЕ ИМ ПАДНЕ.

23

ТЕ ЛЕСНО СЕ ОБИЖДАТ

преди 2 години

ДА ОБОБЩИМ ДУМИТЕ НА ЕТО ТОЯ ДРУГАР- ТЕ НЕ СА НАПАДАЛИ РУСИЯ, НО НЕ Е МНОГО ИНТЕЛЕКТУАЛНО ДА СЕ ПРЕДОСТАВЯ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА С КОЕТО УКРАЙНА ДА СПРЕ ТЯХНОТО БЛАГОРОДНО ИЗБИВАНЕ И РУШЕНЕ НА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЯ...ТЕ МИНАХА СЕБЕ СИ, МИНАХА И ХИТЛЕР- РАШИЗМЪТ УБИВА В 21 ВЕК НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПА. ВСИЧКИ РУСНАЦИ ОТ ЛОШИЯТ ЗАПАД НЕЗАБАВНО ДА СЕ ВЪРНАТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА МАТУШКА ПРИ БАТУШКА И ТАМ ПО РОДНИНСКИ БЛАГОРОДНО ДА СИ ИЗБИВАТ СЕМЕЙСТВАТА НА ОЛИГАРСИТЕ- ДИВАЦИ.

22

Анонимен

преди 2 години

Лавров: " ...а за тази цел е нужно войната да продължава" . Война ли имало? Мислех, че е само военна операция и даже Русия не е нападала Украйна. Ако има война, кой ли я започна, Украйна? Не ви разбирам русофилите, ама хич.

21

Анонимен

преди 2 години

Наглеците бият, а когато биеш и теб ще те бият. Няма такъв филм в който само ти да биеш.

20

Анонимен

преди 2 години

Притеснени са другарите. Не очакваха такъв отпор. С това темпо като дойде зимата хептен ще го закъсат. Да не говорим как дори и да превземат Украйна всичко руско там вече ще бъде мразено от украинците.

19

Анонимен

преди 2 години

До Тони Щом според руснаците Македония не е българска тогава и според мен Украйна не е руска

18

НАТО

преди 2 години

Добре другарю Лавров, ще им изпращаме лъкове и стрели, за да можете да отреагирате!

17

Кьк

преди 2 години

Тъжният, очилат кон се опитва да убеди света, че е правилно само руските *** да убиват и разрушават, украинците нямат право да правят същото на руска територия...... Да, ама нещо се е объркал, войната е двупосочен процес....скоро Белгород ще бъде руски Мариупол......отдавна Западът знае, че всичко казано от страна на руските клакьори е празно от смисъл и е едно крякане....

16

Анонимен

преди 2 години

Русия да напусне Украина или ще изчезне от картата!Тоя пъф деди до кога мисли да се заканва а?!Или да натиска червеното копче и да се приключва или да се махат от Украина!

15

Асоциален Примитив

преди 2 години

До Елена "да осъществи ядрен удар над Украйна"? Нали и ти ще дишаш радиация, русофилска изкълченячко!?

14

Асоциален Примитив

преди 2 години

Русиняните се изнасят от Украйна и войната приключва. Много ли е сложно за зомби мозъците на русофилите? А, за малко да забравя - репарации, ама яко репарации, обезщетения на роднините на убитите и възстановяване на цялата инфраструктира. А, и да върнат милионите тонове откраднато зърно. А, и да върнат откраднатата селскостопанска техника ...и пералните.

13

Анонимен

преди 2 години

Доставянето на Украйна на оръжия, способни да нанесат удар по територията на Русия, би било "сериозна стъпка към неприемлива ескалация".Ами като е толкова неприемливо събирайте си *** и да ви няма

12

Анонимен

преди 2 години

Щеше да има ескалация и ако някой помага. Цял свят без диктаторските режими помага. Сега промениха заплахата. Няма кой да се върже освен нашите копейки.

11

Анонимен

преди 2 години

Жириновски.Да пукна ако Русия не спечели тази война!

10

Белата Златка

преди 2 години

До номер 9.Аз пък имам снимка с Кобзон.Пял съм с него Имам и с Жириновски.

9

Мхмм...

преди 2 години

Тя Русия си е ударена от оня горе, толкова *** и назадничава държава няма дори в Африка. Жалко за младите руснаци които имаха някакви надежди да се интегрират някъде в по развитите държави на запад. Шепа дърти комунисти, обсебени от имперските си амбиции ги поробиха за цял живот.

8

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента някой да пообиколи села и градове и да надъха путинистите и да им помогне да се натоварят на автобуси и към Русия да се записват в армията да помагат на Путин. Напред другари на смертний бой срещу Запада, за всеки записал се ще има снимка с Путин