25

Анонимен

преди 2 години

Все му правят ритуали и се чудят защо не става.Има огледална защита и им се връща .Понеже все правят магии и все питат как е.Затова все излизат статии на тема дали Путин е болен.

24

Зелена Гъсеница

преди 2 години

Правя магии, вуду, в минарета, в колиби романски, всякакви!Заповядайте в Киев. За отличилите се - правя и любовни магии, ама да са се подмили!

23

Анонимен

преди 2 години

Много са му правили магии и го чакаха на 28-ми април да умре.Цяла банда вещици били и ме съмнява,че в България втората част на ритуала направиха(това когато бяха бурите и лошото време ако помните).На първата част бебе са убили лудите.Не е станало,защото Господ е по-силен.

22

анонимен

преди 2 години

вуду, муду, путин си следва своя план - отрязване на украйна от всички пристанища, черно и азовско море, да си дремят там в житницата без оръжие!

21

Щщ

преди 2 години

Ген. Ходжис: "Отговорът ще бъде опустошителен за Русия. Впрочем, изобщо не се налага този отговор да бъде ядрен. () Можем да си представим няколко неща. Нашите стелт изтребители F-35 могат да унищожат руските подразделения в Украйна - това няма да отнеме много време. Владимир Путин може да загуби и по-голямата част от Черноморския си флот и да понесе още доста други загуби. Отговорът на западните войски във всеки случай ще бъде опустошителен за руската армия. И то без използване на ядрено оръжия".

20

До Народеее

преди 2 години

И ядат живи бебета БЕЗ ХЛЯБ!!! ШОК!!?! БОнБА!? В името на Ленин, Сталин, и Путин, УЖССС!!

19

Народеее!!!!

преди 2 години

Когато влизат в батальоните Азов и останалите за да ги приемат първото правило е да се отрекат от православната си вяра и на специален обред стават сатанисти!Приемат сатаната има и видеа в нета! Гледайте и слушайте какви бесове подкрепяте!

18

Анонимен

преди 2 години

До Сдялано в СССР. И какво като изхарчи ресурса на Русия да си пише победа? Какво го чака? Партизанско движение на хора, чиито къщи е унищожил и чиито живот е разбил. Атентати, атентати, атентати - 30 млн кръвни врагове на русите. Никой няма да му признае нови граници. Санкции, санкции, санкции за руската икономика, вече тотално изключена от световните технологии. Е, ще му останат комунолизачите от тукашния форум, ама те бюджет не пълнят

17

Гей-Парад

преди 2 години

Има ли гумена кукла на Зеленски? С Тясна северна част! Искам да го направя щастлив задочно! Може и кукли на няколко Азовци, ама изрисувани със свастики! И пак да са тясни отзад! КЕФФФФФФФ!!!!!!

16

До 24

преди 2 години

Аз нямам против стига да "чисти" русофили. За мен те не са хора и без това.

15

Анонимен

преди 2 години

оказва се на глупостта също може да се продават

14

YEEEEEESSSSSSS!!!

преди 2 години

ЯКОООООО!!!!!!!! Евала на украинците! Това може да е идея на Зеленски! Той е непредсказуем талант! БРАВО!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Хм,играят си с края си укрите,защото руснаците може да им изпратят няколко руски игли със ядрени заряди и от куклите укри няма да остане нищо!

12

Анонимен

преди 2 години

Ще си купя на Зеленски и ще го накарам да не докарва до мизерия Европа като я кара да ни спират газа.Не е честно!Много е увеличение 29-300%!

11

Анонимен

преди 2 години

От сатанисти друго какво да очакваш!

10

Путин е 666

преди 2 години

И без вуду кукли Путин е прокълнат. Човек без душа. Кланя се на най-големия сатанист и масов убиец на 20 век - Ленин. Виновен е за сексуални посегателства над малки деца. Избил е хиляди дечица в Украйна и Чечня. Дал е заповедта за убийството на екипажа на "Курск". Още колко много невинни хора лежат на съвестта му... Всъщност той съвест няма. Психопат и масов убиец. Даже и съпругата му го мрази. Вижте кривите лица на дъщерите - същите демони като баща си.

9

ПроСоТо

преди 2 години

да,за пореден път доказаха укрите,че не са "като хората"..Ние си го знаем де,ама все пак...А,и на любителите на "вуду-муду" и "черни магии" да открехна:..-Тия две "неща" роди ли ги човешкия мозък,те стават живи..Свършват некаква работа,но СЕ ВРЪЩАТ ПРИ "родителя" си!!!!...И отърване вече от тях нема..До гроба ,но което е по.лошо И СЛЕД НЕГО !!!!!

8

Анонимен

преди 2 години

До вой на червени бокл.... Баце... воя и магииите са на губещите. Сега гледам как се развива БРИКС и се чудя как САЩ ще си платят огромния дълг.... И дали после ще има САЩ.

7

реалист

преди 2 години

И да продават и да не продават, дотук беше Украйна. Отново ще е руска. Четете стари книги! Няма такава държава. Одеса е руска. Киев е старата столица на Русия. Ще дадат малко и на Полша. Лвов е прекрасен град - там са снимани много филми, и европейски, и руски и български

6

Анонимен

преди 2 години

И макетата ли ще са толкова зле?