31

Анонимен

преди 2 години

Именно фашистка Русия не признава, че Кирил и Методий са българи, а ги обявява за македонците.

30

Пурко

преди 2 години

Късно ще разбере, защо го оставиха за края.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 Срам за българите е човек, който използва един от най-важните български празници, за да *** в полза на руснаците.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "защото на негово място щях да кажа, че Путин е единственият руснак, с когото "НЕ БИХ ИСКАЛ" да се срещам!" Това ви е проблема на руските роби - или мислите, че останалите са с вашето мислене, или ви се ИСКА да е така. Кофти, че нито едно от двете не е част от реалнността. Хората всъщност имат гръбнак.

27

Анонимен

преди 2 години

Браво, бе Днес, БГ! Тропосали сте Зеленски на първа страница при наличието на най- българския празник 24 май. Разкарайте го от терасата на Редакmора!!! Този цирkаджия е срам за човечеството!

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "Уау, тоя пидер е на първа страница пред новината за честването на 24ти май... Какво наистина гнусно начало на празника на българската култура и писменост. Елетчо, тук в България разрешено ли ни е да говорим на български или?" И кой ти е забранил да говориш на български, или да празнуваш 24ти май? На първа страница има статия посветена на празника, какъв ти е проблема?

25

Анонимен

преди 2 години

Само русофил или мозъчен инвалид би си помислил, че феодална Русия може да се противопостави успешно на САЩ и Запада в тази война с Украйна. Колко време ще издържи Мордор на тези санкции и войната, а русофилчета жалки? Само 15% от компонентите в руската промишленост са тяхно производство... Дори гвоздеите си внасят от чужбина.Никакви преговори с кремълския Хитлер!

24

Анонимен

преди 2 години

"В YouTube e пълно с клипове на дезертьори от руските сепаратисти, които масово се предават или бягат в Русия." - прозяв, също е пълно и с украински дезертьори, които тичат в посока Русия, но за тях нищо не казваш, нали? И са кво, аз те наричам глупаф, слагате ми 5 чинуса и ме пишете русофил, при положение, че не съм русофил, а съм укрофоб. Прозяв. Елементарник.

23

Стар диване боец

преди 2 години

Не се предавай жив Зеленски, евакуира се!

22

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност Зеленски има сериозни проблеми с концентрацията и логичната мисловна връзка, защото на негово място щях да кажа, че Путин е единственият руснак, с когото "НЕ БИХ ИСКАЛ" да се срещам! Но ...докато все още Путин е легитимният президент на Русия ...да, той просто няма избор да преговаря с друг, макар че с диктатори не се преговаря.

21

Анонимен

преди 2 години

В YouTube e пълно с клипове на дезертьори от руските сепаратисти, които масово се предават или бягат в Русия.

20

Анонимен

преди 2 години

Уау, тоя пидер е на първа страница пред новината за честването на 24ти май... Какво наистина гнусно начало на празника на българската култура и писменост. Елетчо, тук в България разрешено ли ни е да говорим на български или? Зеленски ние благодарихме ли ти, че елитните военни на Киевския режим изпотроши паметника на Кубрат в Малая Перешчепина? А политиците ни благодариха ли ни, че Киевската Хунта забрани на българи да учат на български в български училища в "Украйна"?

19

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа на мама.

18

Анонимен

преди 2 години

Там около него няма ли руснаци или са все с немски ген

17

Анонимен

преди 2 години

Никакви преговори с кремълския пcиxoпат!Само бой по мaнеpките на руснаците е решението.

16

Разпад

преди 2 години

В ютуб има клипове на Украйнски воени който отказват да се бият изоставени от командирите си и Киев да умират.Цели взводове на Територията отбрана напускат фронта пред очите на ВСУ.

15

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

14

хахахахааа.........

преди 2 години

Азовци се предадоха, а не евакуираха

13

АНАКОНДА

преди 2 години

крайно ВРЕМЕ е да се сложи КРАЙ на ВОЙНАТА и да има МИР

12

По чо сан

преди 2 години

Май с баба си ще се среща!