22

Анонимен

преди 2 години

Значи, не заслужавате,ама ще ви помогна да видите какво се очертава в перспектива - погледнете курса на рублата спрямо долара от 97 *** и днес, значително е подценена, Путин каза,че иска да върне Нато в границите от 97ма, по-скоро това има предвид, горе-долу след корекцията ние ще обеднеем 10 пъти поне, и то не ще обеднеем,просто всичко ще си дойде на мястото, а ако си мислим като запад ,че с лъжи и мръсни номерца отново ще спекулираме върху честния истински труд, много повече ще ни се стъжни.

21

daweda

преди 2 години

Руската икономика я очаква най-голямот свиване от десетилетия а западните икономики не ги очаква, така ли?

20

Сина

преди 2 години

Ако махнем думата Русия, и сложим България или ЕС статията също ще е вярна на 100%. Всеки ден ни убеждават видиш ли Русия е фалирала, Русия губи войната и тема подобни западни пропаганди! Да, ама не! Ние губим войната, ние ставаме икономиката си, ние задлъжняваме безкрайно

19

Анонимен

преди 2 години

До Клара Цеткин "Просто се чудя като какво нещо е това русофилството: някакво умопомрачение ли е, или пък религиозна психоза, а може и да е вирусно заболяване, пренасяно от руски рубли..." Всъщност обяснението е много просто: русофилството е убежище за лузърите в живота.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Руснаците не са лигльовци като евроджендърите" Руснаците ядат шамари от "евроджендърите" където и да ги хванат. То не е спорт, не е икономика, не е забавления ... няма област, в която руснаците да бият "евроджендарите": освен в мизерията де, там със сигурност са МНОГО напред.

17

Клара Цеткин

преди 2 години

Просто се чудя като какво нещо е това русофилството: някакво умопомрачение ли е, или пък религиозна психоза, а може и да е вирусно заболяване, пренасяно от руски рубли... Има доказателства и за трите предположения: всеки здравомислещ човек е наясно, че др. Путин извърши грандиозна глупост, с която буквално унищожава собствената си страна; за второто най-добре го е казал Тютчев; третото се вижда по активизацията на руската агентура.

16

Мдааа

преди 2 години

Думите са излишни, сравнете... ако имате съвест и разсъдък извод си направете.... ПЛЕННИЦИ.... https://youtube/watch?v=eGg07FpmcKc ... и ПЛЕННИЦИ .... https://youtube/watch?v=OLy9Ryr6ghgt=12s

15

Анонимен

преди 2 години

Трроле, пуснаха ковидстатистиката. Мести се там.

14

Ти да видиш

преди 2 години

Укрите спешно сменят националния флаг..... правят го ЧИСТО БЯЛ!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не са лигльовци като евроджендърите,може да им е трудно,но ще се оправят.Имат най-необходимото,храна и енергийни продукти.Европа да му мисли,че е много зависима.За 3 месеца война скочиха малко цените и почнаха да вият на умряло,а когато дойде зимата какво ще става?Без Руски газ и фабриките ще почнат да затварят и тогава ще стане интересно.

12

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ПУТИН е пътник

11

За къде се е запътил

преди 2 години

Как ще приключи кариерата на Зеленски... https://fakti.bg/world/681079-kak-shte-prikluchi-karierata-na-zelenski ... В момента има няколко сценария за крайния изход на Зеленски. Садам Хюсеин: залавяне и екзекуция след съдебен процес. Николае Чаушеску: арест, след това съкратена екзекуция. Осама бин Ладен: екзекуция по бърза процедура. Адолф Хитлер : самоубийство в опит да се избегне правосъдието.....

10

Анонимен

преди 2 години

Вместо да преписваш чужди пропагандни статии, направо давай линк към оригинала. Щото все се лъжа, че може да напишеш нещо вярно и си губя времето.

9

Анонимен

преди 2 години

Екле, ти самата вярваш ли си? Колко ти платиха за пропагандата продажна пишманджурналистке? Ще обърнеш плочата съвсем скоро, ама друг ше пише вместо теб, ти ще си на борсата!

8

Анонимен

преди 2 години

Мечката най-много ръмжи когато я дерат и точно преди да хвърли топа.

7

Анонимен

преди 2 години

За всяко подобно нещо е нужно време за да има ефект.. . Русия няма потенциал да издържи повече от 1 година на тези санкции и войната.

6

1

преди 2 години

До Анонимен 5 "Как ще наложиш санкции изведнъж на държава от която си зависим?" Ами, то се случва, гледай и се учи. Расия я чака съдбата на СССР. Впрочем, СССР беше ДОСТА по-голям от сегашна Расия и пак се разпадна ... а срещу него нямаше такива санкции. Та, задай си пак въпроса. :)

5

Анонимен

преди 2 години

Тея се скъсаха да налагат санкции на Русия, ама това да не ви е Люксенбург или Лихтенщайн. Там би подействало. Русия е половината свят с и държи повече от половината ресурси. Как ще наложиш санкции изведнъж на държава от която си зависим?

4

Анонимен

преди 2 години

До Бай Дрън Знаем, знаем, и СССР така "водеше война". Между другото, какво стана с него?

3

Бай Дрън

преди 2 години

Дали ще те убият с копие и или с лазер е все тая. Цял живот ще си мъртъв. Въпросът е кой може да го направи, а не кой е по-развит. Защото развитието и глупостта са независими едно от друго.