50

запознат

преди 2 години

ГЛАД! ГЛАД! ГЛАД! Много глад ги чака европейците!

49

однако

преди 2 години

Няма да сме далече от истината, ако перефразираме казаното от Аналена "Колективният запад води тази война [с Русия] с едно друго ужасно и могъщо оръжие: доставката на тежки въоръжения на Украйна срещу плащането му с украинско зърно. На осъществяването на тази гениална схема пречи Президентът Путин. Блокирайки плащането със зърно, руският президент индиректно спира снабдяването на Укропия със западно оръжие.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 "Е, сега ще трябва да си платите сметката от глупавата си постъпка." Сметката ще я плати целия свят, и това ще го убеди какво трябва да се случи със световния терорист Русия.

47

Анонимен

преди 2 години

До Ммммм, даааа Даже и ти не си вярваш, и си личи.

46

Ммммм, даааа

преди 2 години

Как сте джендърчета? Усещате ли заващата се радиоактивна ледена епоха? Подготвайте бункерите и събирайте жълъди, че ядрената зима ще бъде много студена, черна, дълга и много радиоактивна!

45

Анонимен

преди 2 години

Т.е. западните чорбаджии искат да изнесат зърното от Украйна в ЕС. Зеленски иска да вземе зърното от украинския народ и да го изпрати на западните чорбаджии. А Путин прави така, че 20 тона зърно да останат в Украйна. Т.е., де-факто, Путин спасяваукраинския народ от глад.

44

Анонимен

преди 2 години

Лелята изпуска факта че те сами си блокираха пристанищата

43

Анонимен

преди 2 години

Бербок просто посочва очевидното: че Путин използва глада като оръжие. Както Сталин, убил 6 милиона украинци с глад.

42

Към Европа

преди 2 години

А вие културните откраднахте на Русия 600 млрд. долара вложени във вашите банки ! Забранихте износа към Русия. Както и покупките от нея. Сега какво очаквате ? Всяко действие има противодействие !

41

Анонимен

преди 2 години

Наскоро посланикът на Окраина в Германия нарече канцлера "обиден вурст", обаче наглостта му се размина. На германците пак Русия им е виновна за нещо.

40

Анонимен

преди 2 години

Това е немското лицемерие,когато не става по тяхната почват интригите.Украйна ще има жито за народа си,Русия има предостатъчно,чуждо не им трябва.Африка и близкия исток ако нямат,пътят е ясен,всички към Европа,това им е проблема на джендърите,съвсем ще се омешат с *** и арабите.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Във Русия магазините са по пълни и заредени от Европа" ... в Русия магазините са по-пълни от Европа, колкото има и демокрация. :)

38

Анонимен

преди 2 години

Във Русия магазините са по пълни и заредени от Европа .В Европа където икономистите сведоха глава пред политиците.СРАМ И ПОЗОР ЗА ЕВРОПА. Само и само за да се кланяме на американци . Американска газ ,утре и арабски петрол . по-скъпи ...

37

Анонимен

преди 2 години

Потребителя на най-много руски газ и нефт у свето се оплаква :)) Да си се обвиняват себе си немците, те са зависими, те са сключили договори с Газпром :))

36

рибока

преди 2 години

Евентуално гладните знаят къде има храна и как да подобрят демографските показатели на някои нации.

35

Анонимен

преди 2 години

До До Сталин За никого не е тайна, че русофилите са поддръжници на човеконенавистни режими отговорни за най-големите престъпления срещу Човечеството, тъй че не е изненада коментара ти. Сталин е най-кървавия убиец на 20 век, а неговото превъплъщение Путин се очертава като същото, но за 21ви век.

34

До Сталин

преди 2 години

Украинските *** друго не заслужават. Нека да ядат бмвета и зелена енергия.

33

Анонимен

преди 2 години

И що Путин да е виновен усрейна да нахрани първо народа си после да праща у Африка

32

Анонимен

преди 2 години

Няма седмица имаше кадри където камиони изнасяха жито от Украйна. Подготвена спекула , беше обявено ,че ще кажат че нямат жито.И ето сега немците обвиняват руснаците. Всичко ,което се прави е със план от нато за Украина...всичко се габрикува за да се оправдае кризата в Европа. УВИ истината е една : Газ ,нефто вместо от русия ,от други страни ,по скъп газ - по скъпи продукти...независимост-измама на евро диктатори.

31

Сталин

преди 2 години

... е убил 6 милиона украинци с глад. Путин не прави нищо по-различно от него. Русия е нацистка терористична държава, която използва всичките си налични инструменти за да тероризира света. Решението на този проблем е очевидно.