292

До 305

преди 2 години

Аз работя, за да може Настя да си гледа кефа. Отиди по Черноморието и виж! За мигрантите има лагери! Точка

291

Анонимен

преди 2 години

Петков може да помоли Урсула да му разреши да одържави хотелите. Рейтингът му ще се вдигне до небесата. Урсула може да даде компенсационни бонове на хотелиерите

290

302

преди 2 години

Не хули Настя. Тя не е бежанка по желание. По-добре отиди и й почисти хотела заедно с нея, да си помагате.Посейте картофи, отглеждайте прасе, гледайте кокошки в хотела

289

Реджо

преди 2 години

Ще се наложи да живеем с тях завинаги. Те няма да се върнат. Напротив, ще пристигнат още няколко милиона, защото войната ще е десетилетия. Затова трябва да търсим любов и разбирателство, а не да сеем омраза. Да останат по хотелите и заедно да се отбраняваме срещу Русия. Тя ще ни нападне, въпросът не е дали, а кога.

288

Анонимен

преди 2 години

До десети май 2022 година Нагло-Британия е издала визи на едва 26 хиляди украинци,до десети май 2022 година България е приютила 105 хиляди бежанци от Украйна!

287

преди 2 години

Неизвестен хотел в неизвестен град Настьо, ето предложение от мен, за да ти удовлетвори изискванията: град Москва, хотел Хилтън. Ако имаш кеш, ще те приемат. Сега сериозно- тия съвсем взеха да се *** с нас.

286

Анонимен

преди 2 години

Лятото войната ще се разрастне и Русия ще нападне България, за да има обща граница с Гърция. Затова украинците са ни нужни в боевете

285

Реджо

преди 2 години

До 31.05.,ама тази година ще ги изтърпим,после щурм,атака или в Черно море,или в Турция,илиобратно при Азов !Хайде сбогом,че ще метем!

284

Анонимен

преди 2 години

Украинците трябва да останат по хотелите като първа линия на защитата срещу бъдещата агресия на Путин срещу България.

283

Сега

преди 2 години

Няма по нагли и мързеливи от украинците Путин затова ги пере а баровци и ЕС си вкараха таралеж у гащите си

282

Анонимен

преди 2 години

В света има два измислени народа. Американски и украински. Земите на първите са покорени с цената на около 120 000 000 живота на ***. Земите на вторите са подарени. Общото между тях е измислицата.

281

Реджо

преди 2 години

АДМИНИТЕ,ЗА КИРО,***,БОГ ДА ГО ПРОСТИ,АМИН!Да не забравите,мога и да го еваааа в ...!

280

Монтана

преди 2 години

При нас по селата има празни къщи и пустеещи градини колкото щеш,ДА ЗАПОВЯДАТ.

279

Анонимен

преди 2 години

След 24 май изтича правото на бежанците да пребивават във България без визи,което означава,че след това можем да последваме "Саветлият"на Нагло-Британият всички украинци които се намират на територията на България и са без визи,да бъдат разселени в Руанда!

278

Истината

преди 2 години

Реджо и против Путин не дават,градивна критика, защото много грешки направи.

277

Анонимен

преди 2 години

Таман си бяха направили планове как ще се омъжат за някой почиващ англичанин или немец. Ако е женен ще го разведат. Те самите не са омъжени, а в "гражданский брак", демек живеят на семейни начала, при тях това означава

276

Неутрален

преди 2 години

Не виждам никакъв проблем! На Зеления му отпуснаха $33 млрд - значи спокойно може да им плати и десетзвезден хотел!А иначе - брат с брата, ама сиренето с пари! Аре стига ви толкова аванта!

275

Сес

преди 2 години

Много са нагли тия ве .Зеления да си ги прибира че да прибират реколтата

274

Анонимен

преди 2 години

Когато пристигнах в Англия, бях по зле и от бежанец. След месец в Лондон, останах с 80 £ в джоба, работех за минимална заплата и навсякъде ме псуваха, че съм имигрант. Никой нищо не каза, или помогна. Сега хотелчета, документи, помощи, транспорт, преводачи, съпричастност в медиите. По - добре украински бежанец, отколкото български имигрант във великия европейски съюз.

273

Анонимен

преди 2 години

До 281.Защото са украинци затова.За тях всичко може.Те са богоизбран народ.Не са като нас обикновените хора.Те са руси и синеоки не са черни като нас.Не забравяй и една заплата да дариш за Украйна.