25

Анонимен

преди 2 години

Всички укри вън от България. Това не е наша война, а те са тук, за да ни вкарат в нея. Получават достатъчно ленд лийз и да си ходят да се трепат с рашките и правят каквото си щат, но в Азия. Не тук. Не искаме тези навлеци тук. Не искаме инциденти на наша територия, не искаме укромафия, проститутките им, дрогата и хазарта. Махайте се. В Западна Украйна не се водят военни действия.

24

Я, па Я

преди 2 години

Зеленски, предлагам да се обадиш на колегата си Радев и въз основа на приетото решение на Народното събрание да му покискаш изпращането на Военно-техническа помощ. Можем да ви дадем поне 100 танка Т72, поне 3 пъти по толкова Т55. Поне 100 САУ Гвоздика. Всичко това като подарък, защото ако не се ползва ще се превърне в скраб от стоене по складовете. Няма да може да ти откаже, защото Военно-техническа помощ произлиза от военна техника и това няма да противоречи на решението.

23

Сущийй кат Хитлер

преди 2 години

Чета, слушам как притиснат Хитлер се крие в бункера ... нарежда да се бият до последният германец и деца даже праща да се бият до като накрая не си тегли куршума..... и гледам и слушам наркоманчето, също плещи от бункера, раздал е оръжие на населението и освободените затворници и нарежда ще се бием до последния украинец, както иска байизкукуригал .... и децата е включил в отбраната.... А нещата в бункера се притягат и чакаме всеки момент да се пуцне кат идола си Хитлер!!

22

Анонимен

преди 2 години

40милиарда от Америка и още 15милиарда от Европа само в идните няколко седмици - в момента се гласуват. Украйна - най-голямата пералня за пари в човешката история.

21

Кал4о

преди 2 години

Пича може да иска каквото си иска , и ще му се даде всичко . Днес Украйна се бие вместо цивилизования свят , Украйна страда и загива . Сената ще гласува почти 40 000 000 000(40 милиарда ) долара и това е само началото . Ако си купим свободата с пари , значи сме на огроооомна печалба. От това печели и България . Щтом не даваме жертви , значи сме на печалба , ама по необразованите не го разбират . Наздраве.

20

Анонимен

преди 2 години

Ти ли ще ми плащаш сметките, пълниш хладилника и резервоара бе клоун?

19

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

ДАНО РУСНАЦИТЕ ТЕ ПЛЕНЯТ И НАБУЧАТ НА КОЛ ДОЛЕН СЛУГА НА С.А.Щ.

18

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

Украинците са на свършване.. Ами сега?

17

Дайте му

преди 2 години

Този е решил да затрие всички жители на Украйна били те руско или незнам какво си говорящи.

16

Анонимен

преди 2 години

на тоя наркоман кой оше му вярватова нешо от снимката е просо наркома дабил

15

Анонимен

преди 2 години

Зеленчук, ще получиш оръжие но трябва да пратиш Олен във всяка държава която ти даде такова, да я изплющи който иска. Така де, безплатен обяд няма.

14

Телеграм

преди 2 години

Товарете портокалите.

13

ВИЖТЕ И

преди 2 години

ЧУЙТЕ КОЙ ИСКА ОРЪЖИЯ МНОГО И КОЙ Е ВОЕННОЛЮБЕЦ. ТОЗИ ЩЕ ИМА МНОГО ТРУДЕН ЖИВОТ В БЪДИЩЕ. НЕ ПИТА ЗА ПРЕГОВОРИ ЗА ХРАНИ ЛЕКАРСТВА А ПИТА ПРОСИ ОРЪЖИЯ. БЕЗ ОЧЕТНОСТ И ПОСЛЕ ТЕЗИ ОРЪЖИЯ КОЙ ЗНАЕ НА КОГО СЕ ПРОДАВАТ.

12

Анонимен

преди 2 години

"После ще говорим..." ти се вживяваш, че някой му е зор да говори с теб ли? Чувстваш се по значим така ли? *** щом ти е добре, давай, все пак живееш в демокрация за разлика от други

11

Анонимен

преди 2 години

Едно не ми е ясно,уж воюват а руските тръби които пренасят газ и нефт за Европа и минават през Украйна читави до една?Хайде някой да разясни каква е тая "война"?Искаш да омаламощиш финансово Русия и войната да приключи час по скоро, какъв е проблема всички те(тръбите)да са във въздуха?

10

Анонимен

преди 2 години

Офффф... аман вече... тая плоча се изтърка...

9

Анонимен

преди 2 години

Трябва някой да го убият тоя Зеленски. Пълен провал и си зароби държавата за векове напред.

8

Анонимен

преди 2 години

Що да е нахалитет? Русолuзuтe казвахте че това е война на НАТО! Значи може да иска от НАТО оръжие за трепане на ceлянu ! Или сега друго казвате? А?

7

Възмутен

преди 2 години

Дайте да направим Украйна столица на света и зеленчук негов президент!Тоя командва света!Искам туй...дайте онуй..!Толкоз милиарди и оръжия пък така и не набиха Путин..резултати никакви!Таз война до безкрай ли ще я карат?Вдигай ръцете и се предавай вече че съборихте земята с оня другия откачалник бе,ей!

6

Анонимен

преди 2 години

На тоя му помага цял свят и руснаците пак го бият като тъпан.