87

Комика

преди 2 години

Продължава да си вярва че господарите му от САЩ им пука за него или украинския народ .

86

Анонимен

преди 2 години

Линк към новините на БТВ от 2015г. Вижте истината какво се случва в Украйна от 2015г насам. Избиването на бесарабски българи и цивилни руснаци от украинската армия. https://youtube/watch?v=Ke4xJo9PukwТова са новините преди американското посолство да казва какво да се излъчва по телевизията!

85

Анонимен

преди 2 години

"злото се завърна" ...Зеленски си признава как е обладан от дявола.

84

Анонимен

преди 2 години

Подвижните крематориуми на путлеp вече не смогват да изгарят труповете на великата червена армия.

83

Анонимен

преди 2 години

Да се конфискуват имотите на всички руснаци по черноморието те са 140 000 и да се дадат на украинските семейства като компенсация.. незабавно

82

Българ

преди 2 години

*** театъра, ко позираш пред взривените панелки ве ненормалник...Хващай автомата и се бори! Ко само лалаш.

81

Анонимен

преди 2 години

Ако сте забелязали тн. "русофили" у нас винаги са от най-бедните, мизерни и необразовани слоеве от обществото. Никакъв капацитет за самостоятелна мисъл, само приемане и предаване на путинова пропаганда.

80

Анонимен

преди 2 години

Пияната кремълска пропаганда вижда "убити руски цивилни" последните години в Донбас и прочие, а пропуска да споменава, че въпросните територии са под незаконна руска окупация вече 8 години, и единствените отново които стрелят, убиват и изнасилват са самите руснаци.

79

Анонимен

преди 2 години

От комик президент не се става!

78

Анонимен

преди 2 години

Пфффф. Супер евтино видео. Холивудска тъпня.

77

Асоциален Примитив

преди 2 години

До g.venov Обади ми се да поспорим, след като "великата" армия на РФ мръдне няколко сантиметра в Украйна, че са зацклили много грозно на едно място и само извозват трупове наобратно, за подарък на руските майки. За следващата вълна зомбита няма да има и човешко отношение, няма да могат да лъжат, че са ги извикали на учение и не са знаели.

76

Анонимен

преди 2 години

Украинските селяни с тракторите мачкат червената армия. Че и кораби потапят. НАТО още не са влязли в Украйна, а руската армия 1/3 вече не съществува. И то "борспособната" третина. Със сигурност останалите 2/3 стават само за музейни експонати и бутафорни паради. Добре, че имат пушечно месо руснаците

75

Анонимен

преди 2 години

"Зеленски: Злото се завърна в Украйна!" - злото не е напускало Украйна. От 2015 година насам убихте повече от 15 000 цивилни руснаци и незнайно колко българи. Сега като ви подпалиха зад....ците се видяхте в чудо! Това не е като да избивате невъоръжени хора! Оревахте света гадни нацисти!

74

Анонимен

преди 2 години

До Асоциален ПримитивНе знам на кой си писъл но под 107 сега съм аз... Американците могат да въоражат всеки до 3 часа и 5 мин. ) Първо обаче да въоражат нас, че сме си платили ) 25 или 30 година... кога точно да чакаме 5-10 *** самолета не разбрах?

73

Анонимен

преди 2 години

ХахахахахахахахаахахахахахахахТука някои хора още си мислят, че Русия ще спечели ;д

72

Ами

преди 2 години

До евала на редактора Кой не знае, че България беше задгранична република на СССР? И още си личи, че е било така! Никога отношенията не са били на ниво "равнопоставеност".

71

Анонимен

преди 2 години

...Саурон...

70

зяпнал

преди 2 години

"...(тогава Съветски съюз, състоящ се от Русия, Украйна, България и други съветски републики)"?????????Ти да видиш! Официално сме били съветска република според мисирките!

69

Сатир

преди 2 години

(тогава Съветски съюз, състоящ се от Русия, Украйна, България и други съветски републики) дава най-голям брой жертви/ Честито на България, научи нещо ново!

68

Хехе

преди 2 години

Зеленски, ние ТУК в БГ никога не сме били по-свободни от вас в момента и злото никога не си е отивало от БГ!