57

Анонимен

преди 2 години

Мразим украинците! Да си заминават в Европа, тук не са желани.

56

Анонимен

преди 2 години

Председателят на СОС: Топлата вода в София е осигурена до 31 май, после ще видим

55

Край

преди 2 години

Аз пък съчувсствам на Ирак. Искам утре да се вее Иракско знаме на Общината. Съчувствам и на Либия. В другиден искам знаме на Либия там.

54

ЕС+САЩ=цензура

преди 2 години

До ВелиславаПаметника е на Българо-Суветската дружба ако не беше Русия ти щеше или да носиш Бурка или да си подпалка в някой демократичен европейски концлагер! Българи и Руснаци са се били в десетки битки рамо до рамо, а от Англия, Германия и Саш сме получавали само бомби и избити деца и майки!

53

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНДЕЛИСТАН ВЛЕЗНА И ЗАВЗЕ ЛУГАНСК И ДОНБАС ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНИ ! ТЪЙ, ЧЕ НОМЕРА НИЕ ГИ ЗАЩИТАВАМЕ МИНАВА САМО ПРИ СЛАБО УМНИТЕ!! ОТ ТУК НА СЕТНЕ КОМУНДЕЛИСТАН Е ОБЯВИЛ ВОЙНА НА ЦЯЛОТО НАТО , ЗАЩОТО ФАЩ Е ГАРАНТ НА УКРАЙНА И С НАПАДЕНИЕТО СИ НА УКРАЙНА СЕ НАПАДА ФАЩ, А ФАЩ Е ЧАСТ ОТ НАТО!!! КОМУНДЕЛИСТАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕН КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ МОРДОРСКВА!

52

Анонимен

преди 2 години

Сложете на Народното събрание знаме на Азов в знак на солидарност със "ЗАЩИТНИЦИТЕ" хехе

51

Анонимен

преди 2 години

Не може знаме на чужда държава да стои върху държавна сграда. Това означава, че сградата е превзета. Който иска, да си закичва личната къща с каквито иска знамена, може и знамето с дъгата.

50

Анонимен

преди 2 години

До 67 Ами оробвахме баце. Видиш ли бащата е мутра и пара бол. Още в гиманзията сабирхаме кинти и виаме на един багержия, бее на ти тез оари оди сабаряй ... Иначе ке те трепеме... И той отишал у полицията и на ариатувах и тай ... Абе мазало.

49

Анонимен

преди 2 години

Ти си трагикомедия брат, че си продавате душата за пари. Това в живота на един човек, е най-голямото падение.

48

жалка

преди 2 години

история

47

Велислава

преди 2 години

Защо трябва да търпим всички руски паметници, а едно украинско знаме не можем? Като сте тръгнали да се пените, викайте багерите и махайте тези смешни съветски паметници и на тяхно място паметници на Ботев, Левси и Вазов!

46

Др Зорге

преди 2 години

Фандъкова поставя знаме от лични симпатии към украинските фашаги, но народа не иска такава пропаганда и следователно политици които представляват народа премахват това провокателство. Това се казва демократична държава. Фандъкова да ходи в Азовстал да хленчи.

45

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНДЕЛИСТАН ЗАТЪВА С ВСЕКИ ДЕН ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ !!! ОЩЕ НЕ Е ПРЕД РАЗПАД НО И ТОВА НЯМА ДА ЗАКЪСНЕЕ МНОГО , ДОРИ ПРОДАЖБАТА НА АКТИВИТЕ НА КОМУНДЕЛИСТАН НА КИТАЙ НЯМА ДА СПРЕ РАЗПАДА НА КОМУНДЕЛИСТАН!! ТЪЙ, ЧЕ НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА КОМУНДЕЛИСТАН Е ВЕЧЕ ФАКТ! АКО ДО РАЗПАДА НЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ОГРОМНА ЧАСТ ОТ КОМУНДЕЛИСТАНЦИТЕ И ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ ! ВСИЧКИ В КОМУНДЕЛИСТАН СА С ПОДПИСАНИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И СИ ГО ЗНАЯТ ДОБРЕ!

44

Анонимен

преди 2 години

Костадинов, ме спечели с тази постъпка.

43

мда

преди 2 години

Украинското знаме няма място на български институтиции. Който иска да си го развява по улиците.

42

Анонимен

преди 2 години

Украински знамена нямат място на обществени места в България,кой е голям русофоб демократ да си напълни апартамента с укро знамена даже и едно отзад да си навре..

41

Фашисти

преди 2 години

тея от възражденците всичи са продажници, защитават интересите на чужда държава. Искат България да стане 16-та република на путиновото СССР-2. Трябва да бъдат депортирани в Масква - откъдето им плащат за антиБългарската дейност

40

До Радо

преди 2 години

Ей, македонец такъв! Искаш да си пренапишем историята, а? Смях!

39

Анонимен

преди 2 години

Този човек да се премахне от СОС.

38

Анонимен

преди 2 години

Свалянето на украинското знаме е плесница която Борисов удари на Зеленски задето помогна на българското правителство да не падне.