9

Анонимен

преди 2 години

Малиии някакъв *** ми е сложил минус,че писах как ще е позорно да правят джендърски парад пред паметника.А този *** как мисли да защитава България ако ни вкарат във война с Русия заради Украйна?Ще му излезнат мазоли от пушката,няма да може да си скубе веждите в окопите,за кола маски и гримове да забрави...

8

Анонимен

преди 2 години

Флота на русия ще бъде ликвидиран, а крим ще е американска база, пуканки/ бира и рокендрол! Запасявам се и гледам руския сеир!

7

Анонимен

преди 2 години

"украинците се оказват също толкова изненадващо устойчиви в морето, колкото и на сушата" - и в морето ли ще си носят жив щит от руснаци, хахаха? Генералчето на НАТО да не въздига много, че нещата са ясни.

6

Анонимен

преди 2 години

Те затова повечето *** са против Русия.Забраняват им парадите.В България се подготвяли пред паметника на съветската армия да правят...Ужас.Ще ни излагат пред света.Ще се появят кадри по сверовните медии на *** пред паметника.Срам...

5

Анонимен

преди 2 години

Хопбрите украинци сами си потопиха единствената фрегата в начало о на войната. Така казват, за да не попаднела в руски ръце.

4

Анонимен

преди 2 години

И замирисва на море...Братя Аргирови.

3

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че LGBTQIA+ (постоянно се добавят нови букви, и аз не знам какво означават вече) в знак на солидарност към Украйна е забранило провеждането на паради в Русия. Нео-нацистите в Украйна си нямат ни най-малка представа за какво точно се бият, като след 5-10 години на Майдана почнат да се разхождат мъже в чорпогащи ще разберат що е то западна свобода. Нашите бизнесмени пак намазаха някой друг украинец, ама след погрома на НАТО в Е.С. няма да ни останат дори имигранти за внос.

2

Анонимен

преди 2 години

Пенсионирания адмирал има време да чете вестници, но само правилеите. Босфорът е затворен за военни кораби, а откак потъна Москва, останалото украинско крайбрежие го решетят всеки ден.

1

Анонимен

преди 2 години

'' Графит в Севастопол след анексирането на Крим '' ............................... чакайте същия графит и на собствената си къща скоро и никой няма да ви пита искате или не.