15

Анонимен

преди 2 години

Шебекът чакал евтин украински ток. Точно на него ще му дадат от евтиният ток. Много не остър народ тъпка земята.

14

Анонимен

преди 2 години

Министерският съвет е върхът на изпълнителната власт в България, но няма абсолютно никакво влияние върху законодателната власт, която е над изпълнителната. Президентът контролира законодателната власт - законите влизат в сила след като ги подпише президентът - така че президентът е НАД цялата изпълнителна власт, включително и над Министерския съвет, въпреки че няма право да им дава директни заповеди, но ги контролира чрез законодателството. Софийските *** имате жълти павета в чутурите :)

13

Анонимен

преди 2 години

Изпростя народа,ей

12

Анонимен

преди 2 години

Малокалибрено ПВО оръдие от ВСВ. Ще трепе гарги ли завалията?

11

Анонимен

преди 2 години

Интересно с какво ще стреля това оръдие, като снаряди за него не се произвеждат от средата на миналия век. Не искам да обиждам жителите на село, ама като кажат хората "див селянин" имат предвид точно същество като тоя пpocт селски кмет.

10

Дп 10

преди 2 години

Личи си, че си слабограмотен. Ей такива неуки като теб гласуват. Президента бил над МС. Много е зле тук с копейковците, прости сте като ***

9

Сатана

преди 2 години

До toti Предпочитам душата, моля. Сърцето можеш да си го задържиш.

8

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си сега този кмет да изпрати делегация в Украйна и да започне директни преговори за изнасяне на оръжия, без да се съобразява с Министерството на външните работи? Над МВнР е Министерският съвет, над МС е Президентът, а над Президента е Народното събрание. Тоя селски бек просто не осъзнава какво представлява и къде се намира. Изпаренията от животинския тор са му замъглили мозъка. Случва се :)

7

toti

преди 2 години

Това е знак,че не е важно колко оръжие и какво ще пратиш,а и сърцето ще си дадем за да победим агресора !!1

6

Анонимен

преди 2 години

Я, кви неща си имат хората! И аз искам едно такова!

5

Щирлиц

преди 2 години

Късогледите си остават късогледи,дори когато са им побелели косите.

4

Българ

преди 2 години

***, кво да кажем повече...

3

Анонимен

преди 2 години

Един пpocт селски кмет не може да нарушава решението на Народното събрание да НЕ СЕ ИЗПРАЩА българско оръжие в Украйна. Йерархията на нормативните актове в Република България е: Конституция - Закони и решения на Народното събрание - Указ на президента - Постановление на Министерския съвет - Наредба на министър - Заповед на дирекция в министерство - Инструкция на държавна служба - Заповед на областен управител - и чак тогава са актовете на самоуправление на местната власт.

2

Анонимен

преди 2 години

Ми не е лошо да изпрати и себе си този "кмет", ако въобще не е поредната лъжа на днес.бг де-).

1

Анонимен

преди 2 години

Няма само чичо Джо да ви се подиграва като ви продава самолети музейни експонати. Продавайте му и вие, черешови топчета, кремъклийки, тачанки, аркебузи за Украйна.