82

ж

преди 2 години

Аман от комунистически лозунги

81

NoirFire

преди 2 години

Най-сме шния, най-жал кия премиер в историята к е леш 80 набор .

80

Анонимен

преди 2 години

Руски *** има много в България,но Петков е обратнито на това.Петков е мениджър.Той винаги ще бъде такъв и ще действа в интерес на фирмата.В случая България.Другите, като Бойко,Радев,Нинова,Каракачанов и .... са само демагози и популисти.Те имат интерес да стигнат до власт за да усвояват средства.Те са готови да се продадът на всеки само да приберат пари.Продажниците са готови на всичко.Путин затова има много голямо влияние.Ние след Унгария сме втори по влияние от Путин.

79

Анонимен

преди 2 години

На мъже, които си боядисват косата не вярвам. Sorry!

78

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!!!

77

Анонимен

преди 2 години

До Само питам-Ако беше попрочел защо за 8 години укрите не са изпълнили минските споразумения и палачите още не са отговорни за жертвите от майдана, сега нямаше да питаш...Пито неплатено няма.

76

Анонимен

преди 2 години

Кво обединение бе ти обедини ли се с народа си бе ходиш срещу него интересувате само украина а тук става все по зле пък ини тласкаш към воина същия като зеления *** си аре марш в Канада

75

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа на мама.

74

КИРЧО ДЖОН ТРИ ВОЛТА

преди 2 години

Русия и Украйна са като две бутилки минерална вода. Само, че в едната няма газ.

73

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане! Вече първа политическа сила!!

72

няма по голям мафиот

преди 2 години

ЩО ,БЕ .....НИНОВА "МАЛЪК МАФИОТ" ЛИ Е ....ХА,ХА,ХААААААА...?????!!!!!

71

Анонимен

преди 2 години

Киро, какво става с бензиностанцията с ракети? Още ли не ти дрънчи на война? Ситуацията нали била в много сложна ситуация, а kуролацията е всинергия с дневния ред на ФАЩ. Нещо да кажеш за петата колония? Психиатри ти поставиха 3 диагнози: Дислексия, хиперактивност и Синдром на Пинокио. Лекувай се, бате, че положението е в много сложно положение!

70

NoirFire

преди 2 години

Не може да помогне с нищо на Украйна България е бедна за да си вдига авторитета пред Европа ще фалира България .

69

Анонимен

преди 2 години

Априлското въстание стана известно по свето, благодарение на американски журналист, това малко хора го знаят :) Иначе браво Киро, мислех те за поредната руска по дл ога, ти ме опроверга :)))

68

Сексопатолог

преди 2 години

До Анонимен..... Русофил или не все е тая, но *** никога..... Русофилството е най-голямото джендърство! Да се подчиняваш доброволно на Русия и да заемаш позиция партер с изути *** при вида на всеки руснак си е парекселанс пасивен хомосексуализъм.

67

един Българофил

преди 2 години

Обединение около какво? Американски или руски агенти, които нямат търпение да ни продадат за няколко сребърника? Вие в парламента сте все чужди агенти и следователно срам за българската цивилизация. Едно време не сме водели диалог с предатели, а сме ги колели и продължавали напред.

66

Анонимен

преди 2 години

Как да се обединим като Кирчо все гледа все на Украйна да угоди,а нас българите скубе?Ние България или Украйна сме?Къде изчезнаха милионите от хазната?Всичко ли в Украйна отива?Защо се теглят непрекъснато заеми и къде отиват тези пари?

65

Обединявайте се ,бе.

преди 2 години

Нинова изнася българско оръжие и трупа комисионни ---ЗА СВОЯ СМЕТКА В ОФШОРКИТЕ!АМА, ПИТАЙТЕ ПОСЛЕ ЗАЩО СТЕ НАЙ-БЕДНИ В ЦЯЛА ЕВРОПА...ХА,ХА,ХААААА....ТЯ ЩЕ ВИ КАЖЕ...!

64

Анонимен

преди 2 години

Вече се чудя кой е по-голям клоyн наш КирЕ или зеления.

63

българин

преди 2 години

До: номер 82 Ти не разбра ли че т.нар. "избори" в Херсон се провалиха? Скорошни избори в България... не се предвиждат!Пукай се от яд ако искаш, проблемът не е мой!