91

666

преди 2 години

Браво на вас, радваме се всички дано скоро да има мир

90

Анонимен

преди 2 години

Лъже

89

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че ние няма да купуваме в рубли, а ще купуваме от А: Украйна, която купува от Полша, която купува от Германия, която купува от Русия или Б: от САЩ, които ще ни доставят Руска газ, В: От Гърция, която купува от Турция, която купува от Азербайджан, където фирмите са руски. Както каза Еленски: "За България е важно да има алтернативи" С марионетното правителство на Е.С. и САЩ в България не ни трябват врагове.

88

Анонимен

преди 2 години

До 109. Не е вярно. Това сам ли си го измисли или го чу по някой путински канал?

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 ти май забрави че ващият първи президент желев бе една педя от земята тарикат

86

Star

преди 2 години

Руснака трябва де е огладнял много щом нападна друга държава без причина.

85

куция кон не е

преди 2 години

на себе си.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106Нас винаги са ни изнудвали с високи цени, щото сме им хранилката на Русия :))) Като прибавиш подлизурковците русофилчета които рабоятят за едната заплатка за да си клатят краката, ситуацията е ясна в БГ :)) По евтино ще ни излезе да купуваме газ от Гърция или Румъния, отколкото дирекно да ни скубят рашките :))

83

Възмутен

преди 2 години

Нагъл съветски . Да имало преговори, обаче да се приемат всички условия на Москва. С "новите геополитически реалности"??? Демек, ние си заплюхме ей тези чужди територии с танковете и вече са наши. Ами то така ако карат всички целият свят ще се прекрои. Само че средновековието беше отдавна.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 това са австрия германия и азия без бг вие сте недружествени приятели макар че някога бяхте братушки

81

Анонимен

преди 2 години

Вчера германското външно министерство обяви, че Германия ще спази изискванията на Русия. С други думи казаха, че ще плащат в рубли. Онзи ден и Гърция заяви това.Приятели не всичко е загубено! Евроатлантическите ценности имат своя защитник. Това е Кирчо от България. Познавате ли го? Той е последния евроатлантически герой, който ще се изправи срещу лошата империя. Кире ти си нашата последна евроатлантическа надежда! И нека силата на газа бъде с теб!

80

Бай Дън

преди 2 години

Нахал. Да спре помощта за Украйна, за да ги смажете лесно, нали? Е, няма стане.

79

Анонимен

преди 2 години

Спокойно може да сме на далавера. Към нас е много скъп газа защото сме малки, но към Германия и други страни е изключително евтин, може да взимаме от деугите страни с по добри цени а пък нашия да го оставиме изключен. Пак ще сме на печалба ;)

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 по-скоро твоето бг значи правителството и ти ще изченете от картата на света една шепа сте а ние в русия половин азия цяла европа

77

Империя на злото

преди 2 години

Лъжи, лъжи, лъжи. Типично за кремълските .

76

Анонимен

преди 2 години

И кои са тези ключови партньори, че нещо не ми е ясно? Освен Орбан.

75

Анонимен

преди 2 години

До ГостМи Запада, тоест Европа им е основния приход на доходи, без тех нема мъни :))) Затова ги нарича партньори, въпреки че ги заплашва за щяло и нещяло :)) Ние показахме, че не искаме да сме с жужето, мейби некой ден ако си намерят по разумен вожд, отново ще са ни "братушки", но не и с полуръстовия комплексар :))

74

?!?

преди 2 години

Да се води до кога. Те скоро сами ще им го сорат въпреки че плащат в рубли. На всички е ясно, че е въпрос на време

73

Хейтър

преди 2 години

Русия без да иска ни прави огромна услуга - сама прекратява енергийната ни зависимост към нея, благодарение на която непрекъснато се меси в българската политика. А на заплахите на тоя катър няма какво да се връзвате - те заплашват най-вече когато са притиснати. Знаят че губят и се чудят как да се измъкнат.

72

Анонимен

преди 2 години

НАТО трябва да умре.