88

Иван

преди 2 години

Холивудски сценарий - спускане с парашути (през нощта). Специални части, а няколко охранителя спасили президента. Жалко, че всички вече плащаме цената - високи цени на горивата, липса на основни храни... намалено производство. И това всичко за да може САЩ да контролира по-голяма територия. Жалко и тъжно.

87

селянин с BMW

преди 2 години

До Анонимен 86 Българина не е глупав!И тия кокорчовци изобщо не са го подхлъзнали!Машинките свършиха тая работа!Не случайно ги сложиха въпреки протестите на хората!Там,където живея,никой не е гласувал за тях!

86

Путиномор

преди 2 години

РусНАЦИте са разпоредили изземването на запасите от жито и друго продоволствие от завладените райони на Украйна. Организират нова версия на Сталиновия Холдомор.

85

Анонимен

преди 2 години

До идолопоклониците на путин намерете си друг идол че този ще свърши скоро на няма сълзи и сополи

84

Анонимен

преди 2 години

Тоя се вживява в световна знаменитост. Бай Дъна също, но покрай деменцията му е простено. А Путин прави каквото трябва. Изяжте се от яд. Да, има жертви, но жертвите на нашата здравна система са много повече.

83

Анонимен

преди 2 години

До живелия в Петербург мисля че това са лъжи а ти си барраба и затова ги мразиш. Намери си по добра работа и ще имаш друг поглед към света. За всички троляци се отнася.

82

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Джендърите нямат никакъв мерак да подпалят света и НЯМА да го направят, но Путин е на път да стори и това чудо, защото е превъртял, а и ъдвайзърите му са също с ментални червени изкривявания, но каквото и да стане, Рашъ е пътник с еднопосочен билет - One Way Ticket.

81

Кака мара

преди 2 години

Ей големи сте патриоти бе. Ако България имаше президент с топки както има Украйна всичко щеше да е различно. Ама бг има една *** на розия за президент и лошото е че сме си го избрали. Кой гласувал кой не гласувал кой му казали за кого да гласува все тая. А хората си избраха за президент човек който става за президент. Да бивш актьор да комедиант и? А тръмп какъв е? Защо не си гледате вашата си паничка. При нас ще стане по лошо а в Украйна само по добре това са фактите.

80

1

преди 2 години

До Анонимен-64, а знаеш ли,че порасналата дъщеря на зеелевски,е избягала,сама в Полша,защото много е **обичала**татко си,казала го е пред репортерка на СНН

79

Анонимен

преди 2 години

Не си ли задавате въпроса, защо Америка си назначава, някакви олита, циркаджии и тнт. Хвърля им по някой милион, и си прави каквото си иска. Тези са най - лесни за манипулация. Сега се наблюдава, че все жени изпращат за тази мисия.

78

Анонимен

преди 2 години

До До 71/83 "Напротив, бил съм многократно в Русия" ВЕрно, и в кои градове и кога? :)

77

`sssЗа

преди 2 години

За какво да го убиват.. даде им повод да влязат и да оставят Украйна без излаз на черно море.. този е престъпник, не по малък от кремълския

76

Анонимен

преди 2 години

Рашистите построени в райрани костюми в синьо и жълто в Хага там ще ги видим скоро

75

Българин

преди 2 години

Предозирането с "бело" има странични ефекти. Халюцинации.

74

Анонимен

преди 2 години

Бутафорен президент. Всъщност треторазреден актьор, нает да изиграе ролята. Има достатъчно новини във връзка с президентските избори в Украйна през 2019 година. Избрали го, защото бил нещо ново, "свеж полъх". И никой не се замисля този човек какви компетенции и опит има, за да бъде държавен глава? Просто кукла на конци с посредствени актьорски умения. Нещо подобно на нашите двама инфантилни харвардци, които подхлъзнаха толкова много хора. Народе???

73

Анонимен

преди 2 години

Че росийския корабль се е отправил към дъното беше ясно още след изявлението на Путин на 24.02. Как ще "денацифицира" като започне да избива наред ли? Или като създаде "народен съд" по примера на комунистите. Цялата идеология на руснаците за тази война е патологична! Проблема с Донбас можеха да разрешат и без война!

72

Анонимен

преди 2 години

Бясното куче Путин трябва да бъде отстреляно. После може да му отрежат главата за издледване какво точно му се е увредило

71

До 71

преди 2 години

Напротив, бил съм многократно в Русия. Защо не кажеш за Лондон нещо, как вечер от ситито, спят по улиците написани и надрусани.

70

Роберт

преди 2 години

Еленски ще свърши като Мусолини.

69

Реалност

преди 2 години

Лош късмет.Да те бяха хванали,сега света нямаше да е напрага на ядрена война.Пфу ...