140

бг

преди 2 години

ако обществото не беше се поддало на руските лъжи и манипулации по отношение на български газ от шисти добит чрез кракинг сега щяхме да имаме собствен газ на два пъти по-ниски цени .но нали интересите на Русия изисква да купуваме от тях.А тук Кириакстефчовчи които се продават за копейки дал Бог.

139

Анонимен

преди 2 години

Не им обяснявайте на тези евроGейци нищо. Не виждате ли, че са зомбирани и не схващат. Те няма да разберат, че, от която и държава да купят газта си е пак руска, но е с 20% по- скъпа и КЕВР като сложи още 10% и стават 30%. Плащането е по схемата евро-рубли. А, че вървим по пътя на Украйна това е друг въпрос.

138

Анонимен

преди 2 години

Браво на ЕС. Пак ни спасяват задни....те от Русия. Някога дали ще го оцените!

137

кристина

преди 2 години

всъщност проблема е в това, че кирето отказва да приеме цената на рублата, след санкциите Русия остава изолирана от системата, тогава тя си решава колко да струва рублата.. и всички държави, които искат да купуват газ, се съгласяват на цената..само кирето отказва, защото му се вижда висока.. ееххх, как ще купи газ за България на цената на Путин..като тези пари могат да заминат за оръжие за укрите??? Ето това не може да го преживее кирето и сие..

136

Анонимен

преди 2 години

164 Кирил се страхувал да плаща в Евро и руска банка да превалутира в рубли, нищо че целия свят го ползва метода. Много е страшен, да знаете. Но пък никак не е страшно да пращаш пари в нигерийска банка за да събираш за оръжие за Украйна. Защото в Нигерия е най-висшата демокрация. Е така е, така ги учат на курсовете в Харвард. Добре, че е изкарал само един курс, че ако беше изкарал и втори не ми се мисли.

135

Анонимен

преди 2 години

Поне нашумяхме по световните медии заедно с Полша :))) Браво на Петков, показа топки :)

134

Кирил Петков-Канада

преди 2 години

Да ама ако знаеше баба Урси какъв стpапон крие в гардероба, щеше да предпочетеш Путин. Не питай старило ами патило.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-"Русофилчета, искам да ви питам нещо. Австрия в рубли ли ще плаща или в евро?"Кой как ще плаща-това ли ни е проблема?Е така стигнахме до тук-гледайки в другите!-Да,но да не забравяме,че другите държави се управляват от умни и можещи хора,които мислят за народа си! И разликата е огрооомна,защото нас ни управляват некадърни и алчни хора,които мислят само за личните си интереси,ограбвайки бедния народ!!!!ВЪН!НЕ ОСТАНА НИЩО ЗА СПАСЯВАНЕ ОТ МИЛАТА НИ БЪЛГАРИЯ!!!!РАЗГРАБИХА Я САМО ЗА 1 Г.!

132

Обикновен фашизъм

преди 2 години

ЕС налага санкции, краде активите,парите на Русия, праща оръжие в наци Украйна,това си е война.

131

Анонимен

преди 2 години

ДАНС и прокуратурата в България трябва да се самосезират и да преследват всички пoдлеци-путинофили в България, защото тези предатели реално подкрепят агресора в Украйна и убийствата на деца и цивилни там.Целта на фашистка Русия е да има хаос в държавата ни и да се свали правителството.

130

Анонимен

преди 2 години

Кирчо бил имал топки... хахахаха . Били независими американските пудели. Вие зорлем искате да запалите България

129

С 1 ПРЪС 2 ДУПКИ

преди 2 години

С 1 ПРЪСТ 2 ДУПКИ ЗАПЪЛВАШ (СР. И РУ.). ЩО Е ТОВА? АБЕ БЪЛКАНСКИ ПОТОК БРЕ.

128

Анонимен

преди 2 години

Италия няма проблем да си плаща в рубли и да си поддържа икономиката работеща, а България не може - защо??? Газта не е само за отопление - стъкларски заводи, торове за селското стопанство и още много други неща се произвеждат само на газ. Обричаме си икономиката на провал и населението на обедняване заради ЕС - докога??? За 30 години със запада населението на България намалява с 3 милиона. Колко още българи трябва да измpaт, докато разберем, че ЕС УБИВА БЪЛГАРИЯ

127

кристина

преди 2 години

мдаа.. въпросът е - докога съседите ще ни дават газ? то цената разбрахме, че ще скочи на 50% :(

126

Анонимен

преди 2 години

152, много точен ник имаш. Наистина си глух! Никой не плаща в рубли! Плаща се по системата евро-рубли. За милиарден път обяснявам: плащат в Евро на Газпромбанк, която прави превалутиране в рубли и тя плаща на Русия от името на държавата. Договорите са спазени, запада плаща във валута. Но и разпореждането на Русия е спазено, те получават плащането в рубли. И вълкът сит и агнето цяло! Чисто, перфектно юридически и издържано от всякъде.

125

Анонимен

преди 2 години

Похвално за съседите ни, виждате, че газ винаги може да се вземе отнякъде, не е задължително да е само от Раша, дето ни извива ръцете :)) Това е обремененост някаква наша, че видиш ли само от Раша требва да взимаме горива :)

124

Анонимен

преди 2 години

Европа е келявото бебе на многото баби. Скоро ще бъдат изместени брюкселските зелки, които паразитират върху бедните хора. Колко ще струва хлябът след 30% надценка на гАза?

123

Анонимен

преди 2 години

Нашето е тъпанарскка история. Какво ни пречеше да си плащаме в рубли и получавме газа на по-ниски цени? Гюромихайловщина е нашето.

122

За България

преди 2 години

До кога ще го чакаме Простото , да ни затрие? Хайде на протест!

121

Анонимен

преди 2 години

Русия си защитава националните интереси, но това няма как да го разберат пRодажните атлантици. Едно е сигурно, че вървим по пътя на Украйна и тези дни ще ги търсим със свещ.