1061

Сега ще докажат

преди 2 години

Русия е никому ненужна

1060

Анонимен

преди 2 години

Руснаците и русофилите да гоДухат под вода! България отдавна трябваше да се откаже от всичко руско-фашистко...

1059

До 1474

преди 2 години

Няма нужда да се бия, целият свят е срещу Русия която ще бъде изравнена със земята. Ти като толкова мразиш урките, отивай в Русия тъкмо ще си свидетел.

1058

Анонимен

преди 2 години

Сега ко прайм с проруските социалисти на Радев

1057

Да

преди 2 години

Русия се отказа от България

1056

Радо

преди 2 години

Путин поздрави българските путинофили. Следва да поздравим реципрочно Сърбия, Австрия и Унгариия ;)

1055

Най сетне

преди 2 години

В България дойде свободата от комунистите.

1054

Анонимен

преди 2 години

Защо българското правителство на Меринджея Кироолу отказа да плаща за газа в рубли? Изказвам лично мнение и предположение. ЕС избра българското правителство на Меринджея Кироолу и българската енергетика за провеждане на стрес-тест относно реакцията на Газпром. Чрез българското правителство на Меринджея Кироолу, ЕС на практика изпитва какво ще се случи, ако някоя от враждебните на РФ страни не заплати в рубли - Газпром ще спре ли газа или няма да го спре? Спря го.

1053

Анонимен

преди 2 години

Спират на Полша както и на някои други държави, не сме само ние - сега само можем да съжаляваме, че наведохме глава и не пратихме оръжия, тази глава току що бе посечена от Кремъл, роби.

1052

Пешо

преди 2 години

Хира, не се връзвайте толкова лесно! Нали ако го спрат за нас ще бъде спряно и за Сърбия, помислете колко потока минават през нас. Няма как да го спрат

1051

Анонимен

преди 2 години

Без един куршум ни победиха отново руснаците. Смърт за ЕС и НАТО

1050

Анонимен

преди 2 години

Колко от вас си държат парите в рубли? Аз за последен път имах няккави рубли през 1988 г., когато видях великият и разкапващ се СССР с очите си. Едвам изтраях края на шестмесечната специализация и повече не съм и помислял да ида там. И от това време си спомням песента на Висоцки - Рубль не деньги, а бумага!

1049

Екстра

преди 2 години

Борисов да вади кинтите за построената тръба към Сърбия. Да ги върне на народа за да компенсираме разликите

1048

Анонимен

преди 2 години

До Възраждане Варна "Важното е да сме неутрални!" --- на кое му викаш неутралитет бе *** 6иб4н??? На българските оръжия в хохландия? На десетките укро самолети по летищата ни? Или пък на това, че сме се превърнали в окопирана територия от краварите??? Това, че импексова говори глу.пости по телевизоро не означава, че сме неутрални... но сега ще видош на следващите избори, като Възраждене изелзат първи!

1047

Анонимен

преди 2 години

в последното си интервю Eвгений Чичваркин формулира цялата путинска драма кратко и ясно - Путин смята целия източен блок за своя собственост, не искате да сте с путин - ето ви бомбите ! Кратко и Ясно.

1046

Анонимен

преди 2 години

В Германия разните там индустриалци ясно показаха на управляващите хич да не си правят сметки да викат слава кокаина и т.н. други глу.пости, които биха довели до спиране на газа, само е у беге се правим на по-големи светци и от папата. Айде киропростото, куфарчето, самолета и чао!

1045

Анонимен

преди 2 години

Цените ще се вдигнат. Руските националисти от Възраждане ше протестират, ше им набием канчетата, счупени краченца едно друго и после всичко тихо и спокойно. Перфектно стана!

1044

боли ме хуя за

преди 2 години

"Най-голямата руска петролна компания.......*** да мажат прикладите с петрол и да хапват....

1043

До

преди 2 години

Сега и тока ще ви спрат, марица 3 замина сам Американските работят,Аец ремонт днао го оправят за 5 години.

1042

Анонимен

преди 2 години

"Най-голямата руска петролна компания "Роснефт" поиска предплащане в рубли за петролните си продукти за май, съобщи Ройтерс." ----- аре викайте още слава кокаина ваш'та *** ***!!!