25

Анонимен

преди 2 години

Тука имаше едно IT, което парадира ше, че взима 20К. Да си я дарява заплатата.

24

Анонимен

преди 2 години

А вие щото тука сте големи мъже и по цял ден ревете ,че България ще помогне. Ами да ще помогне. Трябя да е ясно. И вие 10 трола нищо неможе да направите:))) Освен да си изпиете 20те рубли. Byeee

23

Анонимен

преди 2 години

Дано не се върнат никога.

22

анонимен

преди 2 години

Вие сте момичета на повикване

21

Анонимен

преди 2 години

Отиват да му направят една свиркай. Защото е господ бог Зелената ***. Продажници.

20

Ямболски цървул

преди 2 години

Ще изпращаме ли управляващата коалиция в гробищата? Всичко се решава след посещението в Киев!

19

Ларка краварка

преди 2 години

Айде русофоби теглете си парите от банките и ги давайте на укрите. Нали се пишете солидарни, а само се ежите в интернета. Вади парата русофобе!

18

SS

преди 2 години

ПИТАМ ? Ние обикновенните граждани какво печелим ,ако пратим или не оръжие за Украйна ? И кои сте вие да решавате като 70 процента на последните избори не гласуваха ?

17

Анонимен

преди 2 години

Какво вечеряхте?

16

Анонимен

преди 2 години

Всичките десни партии искат да пратят. Което е повече от 40% от гласувалите на изборите. Две малки партии с лявоо кандило неискат . Значи още утре гласувайте помощи и пращайте. Стига сме се излагали. БСП като иска да събаря правителство и после ще седи в опозиция 10г пак.

15

Анонимен

преди 2 години

Чета и не вярвам на очите си за какво ше хоят там не разбрах какво ше видят бункера на наркомана или ще искат екстрадация на брендо. ..ще посетят ли донецк да там има интересна забележителност

14

Анонимен

преди 2 години

В момента се продава всичко българско на запада! Скоро няма да ни има. Няма да ги има децата и внуците ни. Още стойте и пишете в нета смешници. Обиколил съм десет пъти света. Толкова *** и *** народ от българския никъде няма.

13

Анонимен

преди 2 години

Нема мърдане световните медии днес огласиха новата стратегия на САЩ/ НАТО- пълна победа над просия на бойното поле!!! " Експерта" Кючуков се е изприщил в ефира на БНТ ХАХАХАХ НЕМА МЪРДАНЕ РУСОФИЛИИИИИ!!!!!!!бий руснака по главата бий, бий, бийййй!

12

Анонимен

преди 2 години

Нема такава партия.

11

Добре че отиват

преди 2 години

Ние почти не можем да помогнем с оръжие, но като военна помощ може да се помогне с жива сила и военни специалисти, значи имаме бивши военни миниcтpи за командири.... и или за бойци разполагаме с много способни ястреби като Пacи, Чexльоу, AлЙo, Инджeв, Kpeмтодорова и т.н. жълтoпавeтняци и ДъeБъ-apи, които могат да спретнат рота, че и батальон даже, а и са моторизирани с трабентчето на Пасито!!! А бай Баце и командир може да е има опит от възродителния процес!!!

10

мак

преди 2 години

Защо всички трябва да ходят, ке..ле..ш? Тези, които отиват нямат държавническо поведение. Знаят, какво се случва там, знаят, какво иска оня "господин", отиват, за да ги нахока пак и пак да вмени чувство за вина, че видиш ли, българите не им помагат. И накрая - ами, не можахме да откажем солидарност и съпричастност блабла. См.еш.ници без собствено мнение.

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Просто да напъхаме Радев и Петков,Доган и Костов,Нинова и Борисов,Луканови и Доганови,Коенови и Левиеви ,а най-вече Сакскобурготските бели арапи в Черешово топче ,да запалим фитила в посока първата Руска Света База и те да ги посрещнат както подобава- с тържествена смъртна присъда! И.зр.о.д.и !

8

Анонимен

преди 2 години

ИТН значи Има Такива Натегачи.

7

анонимен

преди 2 години

НЕ. НЕ НЕ Ако щете и на Марс отидете.

6

?!?

преди 2 години

Не е изненадващо, че и това решение отложихте за някога си. Но оставката ви трябва да е моментално. Вие сте фригидна коалиция, вредна, и гадна.