120

Зелен Демократ

преди 2 години

Нека бъдем отговорни, дори и с минимална пенсия или заплата всеки от вАС може да отдели 10- 20 лв месечно и да помогне на Великия Зеленски! И се ваксинирайте, Ковид ви дебне, безплатно е, кво му плащаш!

119

Истината

преди 2 години

Същността на доброто е: да опазваш живот, да развиваш живот, да изведеш живота до най-висшата му стойност. Същността на Zлото е: да увреждаш живот, да възпираш живота в неговото развитие. РуZия върши Zло и с право я наричат Империята на Zлото. И всички, които я подкрепят всъщност служат на Zлото.

118

1

преди 2 години

зелевски,и на мене ми са нужни по 1200лв.на месец,но никой не ми ги дава,някой,да те е карал,с руската мечка дренки да ядеш,църбай си сега,това което си си надробил,ще си го сърбаш,разпусни паравоенните си нацистки,групировки,и ЕС,ще разгледа молбата ти за скоростно,присъединяване,къМ ЕС.

117

Анонимен

преди 2 години

Мааааалкооооо еееее... /Ханко Брат/

116

Бай Дън

преди 2 години

ние от сащ ще се бием с русия до последния украинец!

115

Анонимен

преди 2 години

За какво са им толкова пари? Война има в източна Украйна.

114

Джохар Дудаев

преди 2 години

Най-голямата грешка е да пренебрегвате украинците. Да ги смятате за слаби. Да ги обиждате. Не ги прогонвайте от земите им и не им отнемайте нищо. Защото те не са толкова слаби, колкото си мислите. Никога не ги обиждайте. Защото украинците ще се върнат, ще унищожат всичко по пътя си и ще си вземат това, което им е отнето И когато се върнат в земята, където са погребани техните предци, живеещите на тази земя ще завиждат на мъртвите!

113

Анонимен

преди 2 години

а на нас колко милиарда ни трябват след 30 годишното иго от ес и сащ - унищожиха ни тотално - икономика, селско стопанство, духовност и за това от 9 милиона сега сме около 5 милиона - това кой ще го компенсира и кога !?????????????????????? това си е една "тиха" война с ге но цид.

112

Наблюдател

преди 2 години

До Ром"с........ Със Зеленски ви подготвят за депутинизацията! Трябва да свиквате!

111

Анонимен

преди 2 години

Вече се изприщвам,като го видя тоя!-:(( Дано Путин свърши по бързо в прочистването на Фашистите в Украйна! Щото ми писна от упрека че Путин е там,а не чуваме и дума Защо е там?

110

Руски фейк

преди 2 години

До До121.....Руските фейкове са елементарни, защото са адресирани към елементарна, малограмотна аудитория с нисък коефициент на интелигентност и силна нужда от "безкомпромисна и твърда ръка, която да ги ръководи". А когато тази ръка е враг на ЕС, НАТО и САЩ, които тази аудитория е нарочила за виновни за личностният им провал няма външна сила, която да ги убеди, че грешат. Така вярата във фейковете се превръща в религиозно преклонение и обожествяване на психопата Путин и Путинистан.

109

Анонимен

преди 2 години

Украинската мафия, да развърже кесията, като подписа указ за гражданство на Брендо, искай от там брат.

108

Зеленски

преди 2 години

Щом на руснаците им се умира по Великден така да бъде.

107

Истината

преди 2 години

До Анонимен.... Тази война я поиска Украйна.... Психопата Путин започна войната за да поправи "най-голямата геостратегическа катастрофа на 20 век" а именно разпадането на СССР. Без да завземе Украйна тази маниакална мечта не може да бъде осъществена. Цената на тази авантюра досега са десетки хиляди човешки животи, но за психопата човешкият живот, дори този на собствените му войници не струва и пукната копейка.

106

Анонимен

преди 2 години

Преди войната годишният бюджет на Украйна беше около 38 милиарда годишно тоест по около 3 милиарда на месец!!! Сега се иска 7 милиарда или 2 пъти повече от бюдщета им от джоба на европейският гражданин отново който в момента издържа милионите украинските бежанци! Не мислите ,че Урсула и Жозеп от джоба си ще изкарат по 7 милиарда на месец ,нали?!

105

До121

преди 2 години

Само вчера, са убити 2 деца от украинска ракета Точка У, аре не се правете на интересни. А за алея на ангелите да сте чували нещо?

104

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, не губи повече време и жертви. Крайно време е да се хваните за ръце с колеба и да подпишите мирно споразумение с руснаците. Колкото по- бързо, толкова по- добре.

103

Анонимен

преди 2 години

Злобно, гадно племе. Вчера, чета в Евро спорт, че Медведев няма да го допуснат да играе на Уинбълдън. В коментарите, единствено те и поляците съскат, като пепелянки. Всички, други казват, че спорт и политика, не се смесват.

102

Само питам

преди 2 години

Русофилчета славната руска армия досега уби 210 украински деца-нацисти. Колко украински деца нацисти трябва да бъдат убити за да бъде денацифицирана Украйна, 500, 1000 или 10 000?

101

Анонимен

преди 2 години

Познайте ако им се предоставят такива средства как местните богаташи и политици ще ги откраднат !