158

Анонимен

преди 2 години

съвецката армия може само да изнасилва и убива невинни хора.

157

Шотландски боец

преди 2 години

22 Републики в състава на РФ чакат неуспех във войната, желаят независимост от десетилетия! Готови са за протести и референдуми, важно е европейците веднага да отидат и да им дадат перспектива, че ще бъдат част от европейско семейство!

156

mn

преди 2 години

Е нали всяка вечер по новините казват, че цялата руска армия била разгромена в Украйна. Да не стане така, че това да се окаже най-грандиозният парад, правен някога, а използваната досега във войната техника да е само нищожен процент от наличната.

155

Анонимен

преди 2 години

А Zвастики ще има ли?

154

Само да питам

преди 2 години

Ще има ли специална "гвардейска" част накичена с откраднатите от Украйна дамски прашки,компютри,лаптопи,телевизори,смартофони,дрехи,битова техникаи так далее?

153

Анонимен

преди 2 години

Дефакто руската военна доктрина е тотално остаряла. Танкове самолети, артилерия. Не върви срещу Украйна. В Украйна пехотата им разполага с умните ракети на НАТО, заедно със сатекитни кадри в реално време на всички позиции на руските войски. При това положение бронираната им техника няма никакъв шанс. Бомбандировки, ок но едва когато стъпи ботуш на пехотинец, тогава земята става твоя, а украинската пехота е в пъти по-добра. Така изглежда. С тази война руснаците се вкараха сами в калта.

152

Китанчев

преди 2 години

Ха-ха, тъкмо си набраха пресни герои, че тези от ВСВ вече са кът. Ше ги пращат директно на парада в гипс и бинтове. Чок автентично ще е.

151

Анонимен

преди 2 години

Пир по време на чума. Руските *** ще имат празни места в лъскавите си редици, на парада в Москва. 9 генерала и 20 000 убити войници.

150

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Действително, този анонс за нацистите, изпотрепа рибата. Дори и фашистките организации в САЩ, които са ОФИЦИАЛНО РЕГИСТРИРАНИ, си траят и нищо не правят. Явно джуджакът се е сбъркал и трябва да си ходи, за да дойде някое младо *** и да поведе страната по правилния път - бизнес и пари, пари и бизнес. И майната й на политиката и воуръжаването.

149

Германец

преди 2 години

Клоуни :)

148

Тарас Беков

преди 2 години

Вече никой не връзва на тези работи. Мита бе разбит за пореден път. Просто хората бяха позабравили издънките на рушнака. Последнета преди Украйна беше в Сирия, където некой и друг мужик даде фира и се върнаха от там дето са изпълзяли.

147

Илията

преди 2 години

Най-големия смях беше като *** казваше че атакувал Украйна заради НАТО, същото време ако изкарате една карта виждате, че Естония, Литва и Латвия са на същото разстояние от Масква каквото щеше да е и Украйна. После някви нео нацисти му се привидяли в 21 век... малък макакски мозък

146

Анонимен

преди 2 години

А на Гергьовден в небето ще прелетят 3-та ни Миг-29 във формата на думата България.

145

~

преди 2 години

На гол г*з, чифте пищови!

144

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Да докарат макетите на свръхбалистичните ракети, за да уплашат тъпите хамерикантци. За парадите - грешка нямат. Виж, за войната - яко издишат.

143

Шотландски боец

преди 2 години

Русия затъна в Украйна, а камоли да мисли за Северна офанзива с Финландия и Швеция, които са с най-ново въоражение и носят кръвта на някогашните викинги, подчинили целия Север! Най-много на прасне по 10 ракети, финландките и шведките да дойдат до България, за 1 месец на плаж, докато мъжете им напляскат гнома.

142

Анонимен

преди 2 години

До Адмирации Русия доказа,че не може да воюва дори само на един фронт.

141

Анонимен

преди 2 години

Машините Тайфун се използват точно по предназначение: осигуряват висока степен на защита .... на Червения площад. Иначе са обикновени консервни кутии, които украинците отварят помежду другото.

140

Адмирации

преди 2 години

След парада ще стане страшно! Сега е ясно, че сащ дават оръжие с васалите си за Украйна, но ше смогнат ли да пращат към Швеция и Финландия??? Русия може да воюва на много фронтове!

139

ами

преди 2 години

Вместо да манифестирате си приберете телата на убитите Украйна от кога ви го казва ГОЛЕМИТЕ ПАЗИТЕЛИ НА ХРИСТИЯНСТВОТО