188

Анонимен

преди 2 години

не знаят къде е Украйна на картата. Всъщност, ИЗОБЩО не им дреме за Украйна. Центовете си заработват с русофобски коментари. Русия е голямата им цел - да я няма Русия, от 200 години им пречи - пречеше на Наполеон, после на Хитлер, сега на господарите им от Новия Световен Ред пречи.

187

Анонимен

преди 2 години

До утре сутринта няма да има и помен от Азов в Мариопул тежките бомбардировачи Ту-22М3 започнаха да работят с авиобомби ФАБ3000 красота. Азовстал ще бъде сринат със земята дори и да остане някоя жива мишка от Азов под тунелите там ще изгние. Русия ще води тази специална операция докато не унищожи и последния фашист от Азов.

186

Анонимен

преди 2 години

Азовци - юнаци! Браво момчета! Дръжте фронта и не давайте на Путин да грабне Мариупол с кървавите си ръце! Так держать, ребята! Ни шагу назад!

185

Анонимен

преди 2 години

Руските въшки дори си нямат идея колко тярбва да са благодарни на нас и на укринците,на всички бивши руски републики също.Ако не бяхме ние,че да спрем монголските орди на Чингиз Хан сега руснаците щяха всичките да са с дръпнати очи,и щяха да пишат с йероглифи,а не както сега-обратното.Монголците все още пишат с БЪЛГАРСКАТА азбука.Да не говорим,че до 1990 хранехме руснаците доволно,а те все гледаха как да ни откраднат я златото,я архивите,абе,идеални поробители,китки направо.

184

Ясен Желязков

преди 2 години

Последният комунист ще умре в България. И да я няма Москва, ще говори колко е хубава, добра и хуманна. И мисли за доброто на всички.

183

Анонимен

преди 2 години

Азов приключиха. Днес в 13:00 ч им изтече ултиматума, в който можеха да се предадат и да спасят живота си. Сега ще бъдат избити като куучета и страхливици!

182

Анонимен

преди 2 години

Даже Китай е против Русия! Защо Путин не поиска помощ от другаря Ким? И той може да мята ракети с ядрени бойни глави!

181

До освободителите

преди 2 години

Я питай македонските, беломорските и одринските българи дали Русия ги е освобождавала от нещо?? Питай също така добруджанските и моравските българи каква "освободителка" е Русия.

180

Анонимен

преди 2 години

До 215Преди да беше почнал да четеш морал на тема национализъм.... да беше прочел, че за нашето освобождение се е била ЦАРСКА Русия. А не Болшевишка/комунистическа русия? Тея в момента са от 2рите.

179

Дано

преди 2 години

Азов и другите наци батальони са обявени извън закона и за терористи от Русия и подлежат на унищожение,на този убиец може да му е за последно .

178

анонимен келеш

преди 2 години

Алеята пред руското посолство в София ще се нарича"Героите на Украйна":):):)

177

Кой пък НЕ е

преди 2 години

чувал за Академик Петко Стайнов - юрист - административист, политик. Той е един от най-добрите български юристи, професор по административно право и процес в СУ. Създател е на индивидуалния административен акт, който с него днес ви налагат фишовете за превишена скорост. Член е Шведската кралска академия на науките.

176

Наблюдател

преди 2 години

По цяла Европа и света предстои тотална депутинизация!

175

Анонимен

преди 2 години

Защо г-жа Фон Лейен има 7 деца в свят, в който имаме проблем с демографията? Защото в нейните очи нейните гени и култура са по-стойностни от вашите. Същият е проблемът с Русия, а руснаците искат да запазят своите разбирания за многоцентров свят. Етническото обезличаване също е форма на геноцид. В повечето случаи непълноценните етноси, а в главите на елита има такива, са непълноценни хора, а това е расизъм.

174

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 208....Да бе, само ти си чувал за тях а пък Александър Фол си беше правешки придворен при това от доста помазано обкръжение! Как пък при наличието на такива велики "партийци" България си остана в стандарт Столипиново!!!

173

Най после

преди 2 години

Днес е публикувана заповед на мин.на отбраната на РФ,на кратко казано да не се взимат пленици от обградени те нацисти и западни наемници в завод АзовМетал, Мариопул....и тн.

172

истината

преди 2 години

народ ,който не си познава историята и не е оценява кой го е освободил , управлява се от чужди *** като Киро канадеца и Асен американеца няма бъдеще! Молбата ми е Путин бързо да приключи с Зеленски и компания по-какъвто и да е начин! ЕС до месеци е сринат до основи благодарение на Америка и Зеленски ,който продаде и Украйна

171

анонимен келеш

преди 2 години

Факт е,че никой не иска с Русия и Путин:):):)

170

Анонимен

преди 2 години

Господин Жорин е много прав!

169

Анонимен

преди 2 години

При похода на Чингиз хан към Европа стига до Киевска рус. Победен е единствено от волжските българи. Сега в Европа щяхме да говорим на монголски.