23

ЦСКАр

преди 2 години

До германец : Амин!

22

Свобода или Смърт

преди 2 години

До Българин -- ще го малтретира я, украинския народ да не е от вчера там? И тука идва време разделно и вас мръсни предатели русофилли ще ви малтретираме докато не изчезнете физически от нашата родина!

21

Германец

преди 2 години

"Този престъпник трябва да бъде ликвидиран." -- Ще ми се да го видя изкормен насред червения площад на 9 май. Би било доста поетично :)

20

Анонимен

преди 2 години

руски аремйски части с К-300 на границата с Финландия.

19

BG

преди 2 години

ДО България. Какъв българин си , руски помнят!-

18

ТОЯ

преди 2 години

ВРЕД ЛИ Е? КОЛКО ДЪСКИ МУ ХЛОПАТ??? ?

17

До 16

преди 2 години

Да, война можеше да няма, ако Русия си беше стояла в границите на Русия !

16

Германец

преди 2 години

"Ако Русия не беше започнала войната на 24-ти Февруари, Украйна щеше да я започне на 28-ми." -- Някой пие от извора на истината, Первъй канал :)

15

Анонимен

преди 2 години

Нямаше как демокрацията в Украйна беше застрашена.

14

Да си припомним

преди 2 години

Да си припомним и това, че преди началото на войната Путин поиска писмени гаранции от САЩ и НАТО че край границите на Русия няма да се разполагат нападателни оръжия и че Украйна и Грузия няма да влизат в НАТО. Какво получи в отговор? Нищо смислено. А им обясняваше, че и те са се подписали под договори, че сигурността на една държава не може да се гради върху несигурността на друга. Сега ще го научат по трудния начин.

13

Анонимен

преди 2 години

Няма да се учудя ако в руските СМИ не са представени те като осбодителите на Украйна от вражеския запад.

12

Анонимен

преди 2 години

***,ТАСС е Руска информационна агенция,така че ако се позовавате на нея,няма нужда от"транскрибиране"а от Цитиране на ТАСС и словата които е изтекъл Путин!

11

Малко за политика

преди 2 години

Когато една война е станала неизбежна отговорността за нея не е на този, който е я започнал, а на този, който я е направил неизбежна. А това бяха украинците. Осем години обстрел на Донбас и Луганск, тайни лаборатории за биологично оръжие, намерения да правят атомно оръжие, сто хилядна армия край т.н. линия на разделение. Ако Русия не беше започнала войната на 24-ти Февруари, Украйна щеше да я започне на 28-ми.

10

Давай Володя

преди 2 години

Ти си благороден, и можеш да спреш тази трагедия, дори с цената на живота или бъдещето си ! Изтегли войските, вярваме в теб !

9

Анонимен

преди 2 години

Като е трагедия, защо не се присъединят и те към санкциите? А, те пък били главния герой ;)

8

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие Войната вече не можеше да не започне.

7

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

6

Тоя па

преди 2 години

Шляпа глупотевини и диво тии като силиконова кифла . Силиконовите му бузки явно са се спукали и силикона го джаснал в чу ту рата. Жалък дедляк, но най жалкото е че не осъзнава колко е не съществен и не значим за световната общност.

5

ЦСКАр

преди 2 години

Украйна е имала оръжие за масово поразяване колкото и Ирак имаха. Путин е идеално точно толкова Т Ъ П и Н А Г Ъ Л колкото Буш :)

4

Анонимен

преди 2 години

Ехааа! Ами, спрете го това случващо се!