381

450 от ямб.църв.

преди 2 години

Браво за написаното!

380

jp

преди 2 години

Католиците Вън!

379

До 446

преди 2 години

Комунизма бил умрял, но все още съществува в Русия, Северна Корея и Китай. Междувременно легално признат нацизъм няма никъде. Другари, разбирам, че ви плащат, за да плямпате тъ потии, но можете и да по-добре. Българите не сме толкова глу пави. Ако такива кьорфишеци минават във вашата Русия, тук не става така.

378

Анонимен

преди 2 години

449 е самия Сатана и тука пише

377

Анонимен

преди 2 години

До 448: И аз с такава Сатана като теб никога няма да пия кафе!

376

Анонимен

преди 2 години

До 441:В грешка си.Въпросният Копейкин и там другите мислят за българите,а не като теб за украинците и как да ни вкарате във война.Значи,който мисли за България е комунист?Много си пpoст да знаеш!

375

До 448

преди 2 години

Ти и русофилите сте живото доказателство, че подчовеците съществуват. Много моля, аз никога не бих седнал да пия с такива като вас, каквото и да е.

374

Анонимен

преди 2 години

Много се радвам, че българите не се вързаха на тия нацистки глупости за висша раса и т.н. Ние сме умен народ и при нас тия неща не хващат дикиш. Това са ненормалници и тези идеологии водят само до война и геноцид. Къв им беше проблема на укрите, да си пият водката с руснаците да си живеят спокойно и мирно? Ама като ти напълнят главата с нацизъм, висша раса и прочие и губиш връзка с реалността. Едно време и немците така са мислили и после руснаците ги биха чак до Берлин. Сега и укрите ще ядат бой

373

Анонимен

преди 2 години

До 441: Бегай от тука...комунизма е умрял.В училищата се обяснява ,че е хубава идея,но неосъществима.Няма комунизъм в България,няма и да има.Но нацизма е опасен.Той кара едни хира да убиват други хора.

372

До да си знаят

преди 2 години

Хитлер осъществи националния идеал на България, а спасените евреи по-късно избиха елита на българската държава и ни натресоха управление на сел яни с основно образование. Чувал ли си за Лев Главинчев? Това е един от "добричките" спасени евреи. 80 години по-късно сме най-бедната държава в ЕС. Дали няма връзка със спасените евреи? Я вижте какъв процент от министрите след 89 са евреи.

371

Шоп

преди 2 години

Гледах по новините един украински командир който се е предал заедно със 160 военни.Той каза че населението в Мариупол не иска украинската армия там. И тогава осъзнал че не е необходимо да умира заедно с подчинените си за интереса/парите/ на Зеленски и другите олигарси които седят на топло. Също така вярвам че и никой нормален български гражданин няма да иска да умре за интереса парите на Кирил Петков или Бойко Борисов или друг продажен български политик!

370

До 426

преди 2 години

Комунизма също е забранен от закона, но това не пречи на някои хора да се намалят със червени знамена и да развяват портрети на Ленин и Сталин. Не може законът да важи за едните, но да не лови другите. Докато има комунисти, ще има и нацисти. Когато Копейкин и Гунчева влязат в затвора, тогава ми говорете за закони.

369

jp

преди 2 години

Американците "Ачик-ачик", водят война с Русия, но пак на чужда територия, с чужди ръце.До кога стария континент ще е в Партер на американците.Евразия, изгонете ги от Нашите земи! Ще си отдъхнем, пък...тогава и с Путин ще се оправим.

368

тя

преди 2 години

Убиец - професионален !

367

Анонимен

преди 2 години

Рашконаzzитата ще бъдат ликвидирани

366

Анонимен

преди 2 години

до 431 аааа лови ги и това е добрата новина

365

Анонимен

преди 2 години

Това с проблема с вестибуларния апарат ме навежда на мисълта че неизвестното химическо вещество е от вида "самогон"

364

Анонимен

преди 2 години

англосаксонската *** реват защото не могат да евакуират инструкторите си от мариупола лошото е че има и французи и канадци ,а канадския снайпер с договор за 3 години , отслужи на хунтата в мариопол , само 20 минути после се пренесе в небитието

363

Анонимен

преди 2 години

В България нацизма е забранен със закон.Може да лежите в затвора.

362

Да си знаят

преди 2 години

Уважаеми украинци,не се мъчете като пишете тук на български.През ВСВ българите спасиха своите евреи и се гордеят с това.Няма как да ви се вържем на глупостите.Преди много години не се вързахме на нацизма и сега няма.Бягайте другаде!Тук за такива неща от сорта как евреите щели да си понесат последствията и колко е прекрасен Хитлер ще си изядете боя!