503

Анонимен

преди 2 години

На 14 септември 1886 година пред църквата Св. Спас в столицата руския генерал- дипломат Каулбарс, който се е опитал да организира преврат в България на 9 август се качил на една маса, с цел да държи тирада. На бурните освирквания, генералът-дипломат дал отговор с вик: Като не желаете да ме слушате, идете си! Думите му възпламенили българите: Ние сме си вкъщи! Ти си върви! Така унизен той се прибира обратно в в руското консулство.

502

Д-р. Гигълс

преди 2 години

За 9 май Зеленски трябва да направи парад с пленените руснаци и унищожената техника в чест на Путин . Да покаже на света истинската руска армия

501

Анонимен

преди 2 години

'' Митрофанова '' ........................ Какво иска всъщност Русия от България ? Русия иска от България - смяна на правителството избрано от народа, назначаване от Кремъл на марионетно правителство с назначено от Кремъл марионетно правителство, назначаване от Кремъл на кървав, крадлив елит, а който не е доволен - както оня ден в Мариупол, разгонване на недоволните с шокови гранати и истински куршуми. Ето за това се борят Възраждане и Атака, добре е да го помните!

500

Зозо

преди 2 години

Бой по руската проскубана, панаирджийска мечка! Много буряти от далечния изток и брадати чеченци от "Ахмак-сила" вече дадоха фира :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

499

Да стрино

преди 2 години

Точно така! А ти най-добре върви при рускиивоении корабль!

498

ФОБИЯТА Е СТРАХ

преди 2 години

До Йордан ФОБИЯТА ОЗНАЧАВА СТРАХ, А НЕ ОМРАЗА. ДАЛИ ИМАМЕ ПОВОД ЗА СТРАХ ОТ РУСИЯ- РЕШИ САМ- 7 000 000 УКРАИНЦИ УМРЕЛИ ОТ ГЛАД - ГЛАДОМОР- 1932/1933Г ПРИЗНАТ ЗА ГЕНОЦИД НА СТАЛИНОВИЯТ РЕЖИМ, 22000 ОФИЦЕРИ И ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ- СЕПТЕМВРИ 1939 Г КОГАТО РУСИЯ ПОДЕЛЯ ПОЛША С ГЕРМАНИЯ- КЛАНЕТО В КАТИН, ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА ГУЛАГ...КАК МИСЛИШ КАКВО СЕ СЛУЧВА С УКРАЙНА И КОЙ БЯГА С ЕДИН КУФАР И ДЕЦА НА РЪЦЕ....

497

Анонимен

преди 2 години

Митът за магучая се разпада пред очите ни. Дребничката Украйна налага руската проскубана мачка .

496

Анонимен

преди 2 години

Един площад на Литвиненко иска ли пасланничката кръстим?

495

Анонимен

преди 2 години

Братята- съратници на Бандера загиват в немски концлагер. Бандера го убива Хрущов,както Тупин уби Литвиненко.

494

Анонимен

преди 2 години

Тая е взела научния комунизъм с връзки. Уж няма украинска нация, пък трябвало да се борим с украинските ,,националисти,,. А не трябва ли да сме подозрителни към руските шовинисти?

493

умна жена

преди 2 години

тя е Нейно Превъзходителство, с ранг на министър на най-голямата страна - тука разни недоносчета кирчо, кокорчо,един дребен,разжалван генерал взели да джафкат срещу нея...осъзнайте се, некадърници!

492

Мужик

преди 2 години

Митреее, като не ти харесва, чемодан, на вокзал и абаротно в Русландия!

491

м0сковийски софтуер

преди 2 години

някой, може и от пасольството, да ми каже, коя OS е руска....

490

да

преди 2 години

кратко и ясно! да си помислят нашите продажници в парламента и правителството!

489

На тази мензиса и се

преди 2 години

върна след критическата.

488

Анонимен

преди 2 години

Нацисти от цял свят съединявайте се. Развейте знамето на нацизма.

487

Анонимен

преди 2 години

До стартъп си.

486

Анонимен

преди 2 години

Ако не е нациски режим какъв да е. Да хвърлят страната си във война е най позорното нещо на света. Що за народ търпи това. Вместо да им потърсят отговорност разни дезертьори тръгнали да развяват знамена и да митингуват. Глупаците да се бият.

485

Star

преди 2 години

Тая тръгнала сметка да държи на София моля ти се! Алооо другаркатааа ....... ти си само дипломат в тази държава,не го забравяй никога! И когато изплзваш думи като ,,фашизъм'' е добре да обясниш на хората първо какво е това ,,фашизъм'' и после да го употребяваш.И вие избиването на цивилни в чужда и суверенна държава,и после кремирането им в полеви печки за покриване на следи и доказателства,как го наричате???... Хуманизъм ????????? Поне си затваряйте миризливите плювалници.

484

Анонимен

преди 2 години

То поне да се развява например синьото знаме на мира или зеленото знаме на природата ами те тръгнали да развяват знамето на една напълно компроментирана страна.