127

:)

преди 2 години

харесват ми темповете за увеличаване на пропагандата, явно много доволно се плаща...дано не ми се налага да водя война срещу нито една от тези империи...че като ви чета коментарите кви се плъхове...малкото останали сме бити карти...

126

ДОСТ

преди 2 години

ПРЕДИ ВОЙНАТА ПУТИН КАЗА. ИЗТЕГЛИ ЦИВИЛНИТЕ С-У МЕН ДА ИЗЛИЗАТ САМО НАЦИОНАЛИСТИ. Е ЦИВИЛНИТЕ ОСТАНАХА М-У ДВАМАТА И ТЕ СТРЕЛЯХА БЕЗРАЗБОРНО. ЕТО ВИ НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ.

125

Амиии

преди 2 години

Тя/ Русия/ отрече категорично и че ще нападне Украйна!!! Но това е факт. Или пък изобщо не е нападала УК, а това са само виртуални разрушения, палежи и убийства!?! Да, бе, да! Той Главният Прокурор на Хага вече 3 пъти посети ЛИЧНО УК, ЗА ДА ВИДИ С ОЧИТЕ СИ огромните зулуми на Хитлер 2!

124

Бoза

преди 2 години

Сами вижте снимките и видеата - свежа кръв по трупове от преди 4 дни. На Марвъл бозите са по-реалистични.

123

:)

преди 2 години

искам някой от политическите анализатори тук да ми обясни логично..има ли разлика между убити от руската армия цивилни украйнци....и тихото и постепенно убийство на поне милион български граждани от както сме с САЩ и ЕС ?

122

Важното е

преди 2 години

Че Урсулата е потресена и сега е поръчала още ваксини с комисионна. Това от стрес де...

121

Анонимен

преди 2 години

Почитателите на хи-тлерчо и те отричат да е имало концентрационни лагери газови камери . Съмишленици с почитателите на пу-тинчо .

120

хаха

преди 2 години

Ами всеки знае вече, че щом русия го отрече, значи е истина :D Да си беше замълчал по-добре

119

Мор

преди 2 години

Демокрацията не е това , което е.

118

Сандо

преди 2 години

Самият кмет на Буча потвърждава на 31 че руснаците са се изнесли. 4 дена по-късно - хоп търкалят се трупове по улиците на града. Ако се загледате в видеото ще видите на някои от тях бяла лента с която по принцип руснажите се обозначават. Изглежда цивилните са ги носили за да се зане че са руснаци ... и са умрели като такива в канавката в Украйна. Рашките ще се върнат отново и тъжна ви майка

117

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще пристигнат в Украйна високоточните британски артилерийски самоходни системи, които с лекота потапят и кораби. Черно море ще ни влачи не мини, а Пирински трупове.

116

Анонимен

преди 2 години

Чудя се що русофилчетата са злобни като кучета! Озлобени са от живота, че са бедни и np'ocтu! Не се ядосвайте! Толкова са ви възможностите, пък и никой не ви е длъжен!

115

Мур

преди 2 години

Пропаганда

114

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, дори няма руски войски в Украйна. Всичко е лъжа, американска поръчка, целяща да урони международния престиж на Русия. Украинците сами се връзват и разстрелват, а после обвиняват руснаците.

113

Нападали са

преди 2 години

От изненада като са видели лаптопа на Хънтър. После са почнали да се свестяват и затова мърдат. Само тъй е станало, ши знаити.

112

смех

преди 2 години

напишете в ю.туб bucha fake, как стават и си тръгват труповете след като мине камерата

111

Хехе

преди 2 години

Руснаците са разстреляли украински военни,които после сами са се облекли в цивилни дрехи.

110

Слава на Украйна

преди 2 години

Той и Чекатило дълго време е отричал, че е сериен убиец. Дъртият бункер-пергиш вова мисли, че като може да хипнотизира олигофренясалата си население както иска, може да лъже като дърта *** пред цял свят. Има си следствени органи, ще има обвинение и присъди. Злодеят ще е отдавна изгнил в бункера си, но щерките му и копелетата му ще трябва завинаги да прикриват следите си, че са наследници на това болно изчадие. Не че някое от тях носи неговото име и сега.

109

Цирк

преди 2 години

Зеленски.

108

До 141

преди 2 години

Освен че си видял да мърда ръка на труп, не усети ли и как ти расте мозък?