84

Анонимен

преди 2 години

Путин може да казва какво да се случва в Русияи то засега,а не в Украина.Това е положението.Затова живеем по закони гласувани и приети от цял свят.В противен случай няма да има други държави,а която има най-много оръжие ще е единствена и толкова.В 21 век хора да се избиват по този начин е варварско!Русия трябва да върне Крим и всички територии на Украина,и да заплати щетите за да се построи пак.Путин и шайката му трябва да бъдат осъдени на смърт!

83

Анонимен

преди 2 години

И какво ще вземат от Донбас руснаците - една пустиня!

82

Анонимен

преди 2 години

Тая юдозелка, поставена за цвят от нацистите, ***.цака цяла Покрайна

81

Анонимен

преди 2 години

каква азбука наша бе Кирил и Методи са гърци

80

До 93

преди 2 години

Украйна, отдавна е изгубила износа си от Донбас, така са казали САЩ, от износител, сега внасят от Америка и Африка. Същото, като тука с Мариците, златото на България. Събудете се вече.

79

Най ме кефи

преди 2 години

и срам едновременно, когато българин каже, че "целият свят" са наглосаксите. И още по зле - вярва си. Даже индийците ги разкараха 1947-***

78

Анонимен

преди 2 години

Леле. у(к)родите сложиха Гьобелс в малкият си джоб .

77

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се изложиха тотално и абсолютно! От дете не разбирах какво толкова им възхваляваше дъртата комунистка, даскалката ни другарката Енчева. Калпав народ, а пък ние сме били братя с тях...какви ти братя, бе? Нямаме нищо общо с тях, освен, че използват нашата азбука.

76

Анонимен

преди 2 години

До Лавровират - до сега има вече няколко стратегически такива - има сухопътен коридор до Крим, има вода в Крим, получиха подкрепа на едно 80% от населението на планетата, преориентират си търговията и сътрудничеството с по-надеждни и действителни партньори, тежка икономическа криза в и без това разделения запад (не се връзвай от ПР постановките за единство в нато - тва не са народите а отпадъка им) и дори отвъд океана, адресират си най-слабите звена в икономиката. Русия е по единна от всякога.

75

Истината

преди 2 години

Руснаците оставят по 300 убити във всеки град, а ние продължаваме да водим проруска политика и да купуваме руска газ. Днес Орбан пада, следващия ще е Вучич.

74

паяжина с чесън

преди 2 години

До дo 82 А защо, след като я е признал,я напада!?Я отговори,да ти чуем гласа меден загорски!?

73

123

преди 2 години

123 топлата вода откри....Ще има нови независми републики които ще се влеят в Русия по късно.

72

Анонимен

преди 2 години

Едни печелят в нета , други на терен ...

71

Анонимен

преди 2 години

Деца, не се напъвайте да защитавате урките. Те са продажно племе.

70

Анонимен

преди 2 години

Донбас и Крим ги забрави . Изгубихте ги безвъзвратно . Да беше спазвал Минските споразумения , вместо да готвиш офанзива на изток . Теб украинците ще те обесят , не тякой друг .

69

Проблема

преди 2 години

на наглосакският съюз е че не могат да запушат устата на противника. Пропагандата е в пълна сила, но..... информацията се сравнява и веднага лъсват фейковете. Вече стигат до 90%, което е показателно за истинското състояние на нещата. Като например - след преговорите в Турция, руснаците казаха че се изтеглят от Киевският регион. Зеления го представя като военна победа.

68

Референдум

преди 2 години

Ако украинците подкрепят курса към НАТО на референдум, ще има други преговори - Арахамия.

67

Анонимен

преди 2 години

Най-доброто, което могат да направят е да се разкарат веднага от Украйна. Из *** х а едно голямо л а й н о там и сега се чудят какво да правят. Толкова некадърна войска, некадърно управление, е няма! Ти да се набуташ в радиацията в Чернобил, тези рашани за нищо не стават. Голяма излагация, лъснаха пред целия свят!

66

Анонимен

преди 2 години

Украйна губи изласа си на море и Източната част богата на висококалоричните Домбаски въглища важни за Германия.Ето тояа ги боли западняците.А Киев не е никаква победа просто там украинците се криеха в мазетата досега

65

дo 82

преди 2 години

Фантазьор си.Русия призна Украина за независима държава през 1991г.Повече какво да коментираме?Путин нападна съседна държава-факт!Това е Хитлеризъм както и да го погледнеш.