10

До 7

преди 2 години

Кратуно, само ти не си разбрал, че цяла Европа е съгласна да плаща повече, отколкото да захранва болните амбиции на дъртия пергиш вова. Германия ще купува газ от него до 2024. До края на тази година спира купуването на петрол и въглища. По-високата цена е нищожна в сравнение с това, което преживява Украйна. Ти си бъди копейковец и ориенталец, но финансистите на вова вече знаят какво чака азиатската му империика, когато Европа спре да му плаща и ЦЕНТ за полезните изкопаеми.

9

Анонимен

преди 2 години

Да ви е честита газта от САЩ ! Ние така си купихме самолети

8

Анонимен

преди 2 години

Огромният потенциал на Литва ще накара Путин да се размисли, сигурно.

7

Анонимен

преди 2 години

Те тия трите републики единствената индустрия, която имат са корабостроитерните заводи построени от Сюъза. И на трите населението им е спаднало с по 40% от както не са част от съюза. Да са живи и здрави, ама да не ми се величаят. Пълна беднотия, гледал съм как един английски ютубър се разхождаше из тях - bald and bankrupt. Населението е толкова необразовано, че си търсят заварчици от България.

6

злост

преди 2 години

До АнонименЕ, и? Ще обеднее Путин? А ти ще си купиш нов чушкопек на балкона.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 "Нидерландия ще им помогне с лалета хахахаха ! Западна европа - лалета и нищо друго хахахахахаа" Нидерландия има същия БВП като пРосия, путинстче. Ако искаш погледни на картата как изглежда едната и другата страна. После си отвори малко снимчици и гледай как изглежда едната и другата страна. Хахахахаха.

4

Анонимен

преди 2 години

Явно се цели разпад на ЕС.

3

Анонимен

преди 2 години

Сега е ред на България. В Украйна умират а ние тук мислим за печалби от руски газ

2

Анонимен

преди 2 години

Не Литва е прекратила а Русия е спряла газтаа за нея

1

567

преди 2 години

след лятото идва зима. Да коментираме после.