99

putin = war criminal

преди 2 години

Руския башибозук е на колене! Платените ***, агенти и всякаква друга гмеч, трябва да бъдат арестувани също както в Расию арестуват мирните граждани, които протестират срещу войната!

98

Иван

преди 2 години

Мислите че Украйнциъе не знаят какви сте страхливци ?Мислите ,че не знаят колко сте дискриминирани спрямо тях?Мислите ли ,че ако не знаеха щяха да заменят Българското знаме съдържа тяхно? Сега пишете за Руснаците и у.м.ирате от кеф защото сте дребни и мизерни души но утре ще ромите много сълзи .Кой е дошъл на власт все е мачкал ,мачкал мижитурката във калта където и е мястото .

97

Анонимен

преди 2 години

Поляците много добре знаят какво зло е Русия и много добре помнят Катинската гора.

96

българин

преди 2 години

До 104 Има има! Белгия и Германия! Те образуваха ЕС! Идеята беше тяхна! Стъпка по стъпка стигнаха до Русия! Това беше и идеята!Никога не са я уважавали даже! А войната в Украйна е резултат от дългогодишният им ортаклък с Америка и нейното НАТО!

95

Анонимен

преди 2 години

Кой е скочил срещу Русия е ревал с крокодилски сълзи. Питайте наполеон и еврейското изстърсаче адолф.... даже и китайците го ядоха ... Цял остров беше изпепелен като лава.

94

не на войната

преди 2 години

Руския башибозук и пригласящите им платени ***, агенти и всякаква друга гмеч, трябва да бъдат изолирани от цивилизацията! Тези са диваци с промити мозъци!

93

А Аз Предлагам

преди 2 години

ДеНацификация и Демократизация на Полша!

92

разсмя ме

преди 2 години

Много са ербап поляците в края на зимата и купувайки руски газ от Германия.Да видим как ще скимтят през месец листопад.

91

Иван

преди 2 години

Скоро всички тези който дойдоха във България ,ще ви мачкат и дискриминират. Българина е страхлив Българина е мижитурка Все гледа някой да му свърши работата Воюва във фейсбук ,гласува във фейсбук много е силен във фейсбук.Мижитурките скоро ще *** като прасета Още малко от синьо жълтите да дойдат

90

Анонимен

преди 2 години

'' Руснаците се изтеглят, след тях тела и мини '' .............................. българския селянин не се трогва от такива неща ... докато не се появят мъртви тела и мини в собствения му двор и дори тогава ще каже, че американците са виновни. Тази територия е обречена!

89

пияница мистик

преди 2 години

Катинското клане (на полски: Zbrodnia katynska; на руски: Катынский расстрел) е съветско военно престъпление масово убийство на близо 22 хил. поляци (офицери и интелектуалци) по време на съветската инвазия в Полша през Втората световна война, извършено от служители на съветското НКВД.

88

Анонимен

преди 2 години

В такъв случай,ще се оказва много крадлив този ЕС! Собствеността нали беше човешко право,да е неприкосновена?-:(( За какво говори ЕС?

87

ПРЕДЛАГАМ:

преди 2 години

ВЛИЗАЙТЕ ВЪВ ВСИЧКИ РУСКИ ИМОТИ И ГИ "ОСВОБОЖДАВАЙТЕ" ОТ КОРУМПИРАНИТЕ ИМ РУСКИ СОБСТВЕНИЦИ!...ДА НЕ МИСЛИТЕ , ЧЕ СА КУПЕНИ С РЕДОВНИ ПАРИ У НАС...??!!!....ЗАКУПЕНИ СА ВСИЧКИТЕ СЪС ЗАГРАБЕНИТЕ ПАРИ ОТ БИВШИЯ СССР И ИЗНЕСЕНИ НЕЛЕГАЛНО У НАС ....БЪДЕТЕ АБСОЛЮТНО СИГУРНИ!!!!!

86

Бай Гроздан

преди 2 години

Ефект от санкциите определено има,макар и да не е очаквания.Ако се откажат от газа какво ще прави Путин?

85

Дядо Иван

преди 2 години

До Анонимен 91:Путин не е освободил България. Освободили са я прадедите на руснаците, които Путин днес е поробил и прадедите на украинците, които Путин днес избива.

84

Нане

преди 2 години

нацистките елити, след погрома от Русия през 1945 година, надигнаха глава през 2020 година с ковидфашизма... Сега се опитват да крадат поголовно, след, като 2 години мачкаха собственото си население...))) а краварските подстрекатели, гледат влажно и мучат...)))

83

Моля ти се ,Полша

преди 2 години

Спри да се предлагаш.

82

Анонимен

преди 2 години

Бай Тръмпи беше надеждата за мир в човечеството.... Неслучайно глобалистите му подмениха вота. А сега ще носим маски и каски, а над нас бомби и сиромашия. Който има парички да инвестира във къща на село и да се спасява, щото скоро паричките в джоба ви ще са само хартийки. Който сее,оре и жъне ще яде. А другите ще ядат хурката. Който има земя и обор с животни ще го бъде. Другите сме аут.

81

Анонимен

преди 2 години

Аман от крадци нaциcти. Полша се счита за демократична страна:):) Ненапразно са я мачкали. Държава като Полша която още през 1999трябваше да бъде възпитана в уважение към другите. Гладни зoмбитa готови на всичко само и само да имат къшей хляб. Единственото значение на Полша е географското й положение. Аман от толкоз крадливи нaциcтки измислени наций

80

Анонимен

преди 2 години

Една случайна бомба да падне на полска територия и с русия е свършено .