60

л0ш Пр0рок

преди 2 години

Русия ще си вземе Европа, Китай ще си вземе Тайван и Африка - за да си осигури необходимите ресурси, а САЩ ще се превърне в малка локална държава без световно значение - заета главно с това да се пази от Комунистите в Куба и Комунистическият Режим на Трюдо в Канада!

59

Пич

преди 2 години

Силни думи пред настъпващото лято. Ще видим на есен ;)

58

Solar Power

преди 2 години

До Solar Power: Кой плаща ? - ЕС :) Кой поръчва музиката ? - ЕС :) А като не иска баба меца да играе ще стои гладна :) Това е пичове. А спец. България има достатъчно ток. Даже изнасяме нон-стоп над 2г ! Всеки само може да провери онлайн на eso.bg :) НЕК за 2 месеца върна заем от над 1 милиард към държавата. В момента НЕК прави печалба Х 10 !

57

до Адолф

преди 2 години

ако бисмарк беше жив щях да покажа меморандума подписан между Елцин, Уорнър шеф на Нато и Буш, 29.07.1991 за неразшираванв на нато със споменати 4 държави, всички са вътре ! така че всички уговорки са отпаднали отдавна, сега е правото на силата! ПОНЯЛ?

56

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Ако щеш купувай руска газ.

55

Рубли = Мир

преди 2 години

Невероятно, но факт! Няма да плащат в рубли, добре. Санкциите заради войната забраняват операции с рубли. Значи, или се отказват от газта сега, за да не плащат в рубли или придумват Киев да кандиса на мир, сега, за да се деблокира руския резерв (т.е. намалят санкциите). Доларът слезе на 86 рубли. Беше 140.

54

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТова дето тече от дупките, го има в много дупки и ще бъде доставено. Да в началото по-трудно и на по-висока цена, ноооо това ще бъде обеца на ухото за всяка следваща германска танте! Та не бери грижа за произвеждащите вдс, те ще се оправят, виж копащия дупки в земята, като остане без лопата, ще ми яде.... :)))

53

До 43

преди 2 години

Да, те договорите се пишат от студент по право в първи курс в ЮЗ, а не от кантори с над 100 годишна традиция и специализирали в международно и корпоративно право. Така да знаеш!

52

Анонимен

преди 2 години

Соларния, както ксзах май от вдичко взе да разбираш. Всеки вижда че си един шльоко. Нямаш представа даже кои страни граничат с Русия, камо ли какви интереси има Китай и какви количества от кой купува.

51

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: И аз не виждам нищо лошо да си ползват валутите :) Ама нали знаеш ,че който плаща той поръчва музиката :П :)

50

Муахаха

преди 2 години

Еврото е там, където заслужада да бъде - стойност под 0лата! дано ЕвроКомисията са си обърнали вече откраднатите Евро в Рубли, че скоро няма да имат - нищо!!

49

Анонимен

преди 2 години

Ицка, по доло...Какъв доровор бе умен? В договора кво пише, ако конфискуваме парите на РФ, ще ни продават в долари? Или ако не ти продават в Евро ще набиеш Москва? ЦБ на РФ е под санкии. Рублите ги командва тя... Оправяй се и това е. Плащай в евро по договор, както е, просто еврото го обърни рубли през ЦБ.

48

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: А ти знаеш ли колко наруши Русия като нападна Украйна ? А този от Будапеща 1994 където обеща да пази целостта на Украйна ?

47

Анонимен

преди 2 години

САЩ като си купуваш от тях не искат юани или рубли, а долари.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Нека видим кой ще умре пръв - копащия дупки в земята да продава що текне или тоя дето произвежда нещо с висока добавена стойност" --- мисля, че отговорът ще те изненада.... особено, когато се окаже, че произвеждащият "нещо" с вдс не може да произвежда и хляб без това дето тече от дупките на другия, който спокойно може да съществува и без "нещото" на другия.

45

Анонимен

преди 2 години

Не виждам нищо лошо страните да си ползват техните валути, когато продават.

44

Анонимен

преди 2 години

Отказва на приказки. Северния поток 1 ако спре германците ще се върнат каменната ера.

43

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Да елементарно е. Нека продава газа на Китай :) Той да не си мислиш ,че иска повече от 10% газ от Русия ? Да не е луд като нас българите да бъдем на 90% зависими от Русия вместо да си копаме собствените газови хидрати. На кого ще продаде ? На Индия ? Да заповяда всяка продажба означава,че ще се освободи друг газ и петрол :) Изнудвачите рано или късно си сядат на дуп ето :)

42

самият УЖАС:

преди 2 години

"Русия е подготвена за вероятността Европа да спре да купува руски енергийни суровини," - ей това ЕС ги смразява - буквално, следващата зима! :):)

41

Путин

преди 2 години

Само така - Покажи Еврото Има ли Покритие, скоро Европа, а после и Света на Колене ще се Молят за Рублата - Обезпечена със Злато, Газ, Диаманти, Ядрени Ракети и всички безкрайни ресурси на Русия!