55

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека -промени в цените на основни продукти е наистина невероятна. То промяна ама в каква посока

54

Анонимен

преди 2 години

Държавата е катастрофирала, били се справяли добре! Така са наглите комунистически лъжци. Справят се добре само в тегленето и краденето на милиарди кредити!

53

Анонимен

преди 2 години

Алоуу, мат'риало! Верваме ли на тоа скакауец, верваме, ли?

52

дърт

преди 2 години

Какво ревете бе? Малко ли ви е "промяната" в цените/

51

Анонимен

преди 2 години

С колко ви дръпнаха ГЕРБ от преди две седмици когато ви даваха равни, реално погледнато като ви гледам как ежечасно спамите всички медии май ви паднаха с поне 5% и сега май като казвате какво иска народа ще започвате с ГЕРБ.

50

Българин

преди 2 години

По добре да ме оправят млади и неопитни отколкото изпечения крадец Борисов.

49

of 56

преди 2 години

Казвам Ленчуват щото идва от Ленече, беее! Гугленчето Ленче е министър на Б-я. Киро е една маша на Бай Дън.

48

Далай Лама

преди 2 години

Просто Киро, аз ти викам - Събери си багажеца и изчезвай докато имаш възможност, защото скоро ще има белезници за тебе и Кокорчо ! Просто Киро, ти викаш в Брюксел добре хранят - с хайвер и пасти ! Да, ама в България се редим за 2 бутилки олио и плащаме хляба вече 2 лева !!! Гешев е много кротък !!! Кога ,викам аз, Гешев ще те "повика" да си викате един на друг ???

47

Анонимен

преди 2 години

Ей, какви коментари има, новите били много млади, неопитни били. Ами да върнем опитният в далавери ББ, опитно да ни краде. Хайде бе , дайте ги тези страхотни политици, дето ще ни "оправят". Чалганарода иска да щрака с пръсти и да взима голяма заплата , за нищоправене. Сори няма да стане.

46

Предатели

преди 2 години

За 100 дни вместо да се фокусират върху проблемите на българите вътре в държавата и да започне ревизия на злоупотребите и корупцията през изминалите години парвенютата на Херо Мустафа ИТН,ПП, ДБ, БСП са втурнаха да изпълняват геополитическите желания на Господарите от американското посолство без това да е в полза на всички нас. Първо започнаха с Македония сега се занимават с пропаганда в полза на Украйна. Между другото ГЕРБ е с тях също лично Херо М. ръководи прислугата .

45

Анонимен

преди 2 години

Този пернишки винкел вместо да се засрами, той се показва и ръси глупости. ОСТАВКА на Просто Киро и 4 ната коалиция ПП, ИТН- клоуните на Слави, ДБ и БСП и да отиваме на предсрочни изботи. България загива с тези крадци.

44

Анонимен

преди 2 години

Хората не ги интересува какво вика Киро на Урсула, и какво вика Урсула на Киро. хората искат да не са изприщени, да не хвърчат цените нагоре всеки ден, да не гладуват и да не стоят на студено. Не ги топли това, това, че Киро го потупват по рамото

43

До Джон Три Волта

преди 2 години

Ех, Кирчо, Кирчо, казва се ще ме ЛИНЧУВАТ. Ама за теб е все тая как се говори български. Нямаше ли кой да ти пусне аутокюто в Брюксел?

42

Анонимен

преди 2 години

55- СМЯХ ПРЕЗ СЪЛЗИ БУКВАЛНО.... КАТО ВИДИМ ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНИТЕ

41

Анонимен

преди 2 години

За 100 дни оценката на ПъПъПъПъ е чиста двойка на релси.

40

Анонимен

преди 2 години

Хората искат за 100 дни: заплатата им да стане 2000 евро, всички дупки по пътищата да изчезнат, Гешев да е махнат, да имат по една скъпа кола, и още и още. Абе угодия няма, ковид, инфлация, герб-дпс мафия, война, какво от това, хората си искат.

39

нн

преди 2 години

Непремерен коментар. Проучването показва срив на рейтинга ви, какво повече. Кой ви каза че наумената от вас промяна е най-правилното нещо което правите. Ако се окаже ялова, какво правем. Цялото обществото трябва да се пита и тогава промени, а не само шепа протестиращи, това е правилното.

38

Анонимен

преди 2 години

Кой ги издига тези неопитни момчета на такива високи постове? нямат и грам политически опит, действат хаотично, импулсивно, необмислено. в трудна ситуация най- добре се вижда кой колко струва.

37

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

36

Анонимен

преди 2 години

100 управление - 100 % инфлация. ОСТАВКА, БЕЕЕЕЕЕЕЕОСТАВКА!Е! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!