45

нагъл и безочлив !

преди 2 години

Киро ни покза нагледно, какво е корупция и погазване на конституцията на най-високо политическо ниво.Да припомним само ,че Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари на два пъти фалирала, офшорно регистрирана компания за електро коли, собственист на двама албанци.Досега има една гола поляна от тях като резултат и един голям среден пръст за нас ....

44

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ако вършеше работа колкото плямпа цена нямаше да има. Обзаведохме се с най-некъдърния премиер от началото на демокрацията - ако остане на власт да се молим да не фалира държавата защото на там са тръгмали нещата - за година лихвите по държашния дълг под умелото ръководство на тоя и колегите му са скочили 7 пъти, а така както е тръгнало всчка седмица 500 милиона това ще е само началото...

43

Анонимен

преди 2 години

Защо е разрешено да се развява чужд флаг по нашите улици. Ние окупирана страна ли сме. С най нов господар може би. Безобразие.

42

Така е кирчо, зависи какво разбираш по корупция...имаш управление със семеен кръг от приятели, кумци, кумици и любовници...имаш министри в правителството на Подмяната съдени за Корупция, имаш министър на МВР който беш Шеф на НСС по времето когато Илия Павлов и Георги и Васил Илиеви си имаха държава пазарувайки си такива като рашкоФ на килограм..имаш свидетел с/у Прокуратурата и Опозицията който е в списъка на Магнитски, а самият ти погази Конституцията като подаде декларация с невярно съдържание

41

Путин

преди 2 години

Това е ясно отдавна.Хубаво,че вече се казва и открито!Браво!

40

Анонимен

преди 2 години

Аз вече не мога да разбера този човек Кирчо, страно ми е че Русия има пръст в корупцията на България а не ГЕРП. Странно звучи от човек който боща му е работил в държавна сигурност и с тези пари Кирчо е учил. Страно!

39

Асан от Столипиново

преди 2 години

Катунишкия Цар Киро умря. Да живее новия цар Киро !

38

Как

преди 2 години

Браво Киро....абсолютно точно!!!

37

Анонимен

преди 2 години

тоя ша ни докара до просешка тояга с тоз бодряшки оптимизъм

36

Анонимен

преди 2 години

Руските фашисти като чуят азов и се напикават.Нацисти сте вие бе русофили продажни

35

1

преди 2 години

Г-н ПЕТКОВ,пратете нашия супер борец,срешу корупцията гешев,само той може да спре товарищ Путин.

34

Сълза и смях

преди 2 години

Най-накрая някой премиер да има смелостта да каже нещата такива каквито са!

33

Анонимен

преди 2 години

тоя само с Путин ли се занимава и да тегли кредити попва да дразни

32

L.

преди 2 години

До pena - Пено, Пено! Пено... пено! Мноу си зле!

31

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който праща оръжие за Украйна, е убиец!

30

Българин

преди 2 години

Само болни мозъци ,продали съвестта си за жълти копейки, могат да твърдят че Русия "освобождавала" Украйна! Странно , защо тези не погледнат снимки на Мариупол и да видят ,какви ги вършат там "освободителите "на Путин! Сриване със земята на жилищни сгради, болници и детски градини... , от един военнопрестъпник! Надали в това градче са виждали и жив американец, но Кремълското Джудже ги "освобождавала" от американците! Цинизъм по Кремълски!

29

ПРОСТ-о Киро

преди 2 години

Нулева търпимост към корупцията. Всички видяхме ,че поста министър на транспорта струва само 200 000 евра.

28

анонимен

преди 2 години

Активно голяма от българските путлеро-фашисти. Разходете се навън ,времето е хубаво бе комунисти. Не спирате с електронната си война. Но вие само такава можете.

27

pena

преди 2 години

Мрънкането на путинските *** май вече никой не го гледа, след огромния протест в подкрепа на Украйна вчера... :-D

26

Анонимен

преди 2 години

Киро ти си този, не пращаш оръжия срещу Путин значи ги подкрепяш, толкова е просто и на всичко отгоре не те ли питаха защо ние единствени не пращаме там на срещата и тях ли ги излъга с номера за корупцията?