70

Анонимен

преди 2 години

А какво правят Иво Минджев Плевела и Паси ??????? Зеленски явно ги вика за да се бият за Украйна а те не отиват ??????? Коскочамите русофоби на България не щат да се бият с Русия . Защо не ги пита никой тези ***.р.е.п.к.. ааа евроатлантици с ценности ?

69

Анонимен

преди 2 години

Тоя на какви прахчета е ве, искам да ги опитам.....

68

Анонимен

преди 2 години

В момента тече демонтаж на световната доларова финансова система. Путин няма да отстъпи. Байдън играе ва-банк, Путин да бъде свален на всяка цена, текат интензивни контакти и се предлагат не огромни, ами безумни суми на хора от обкръжението на Путин. Ако не се получи най-вероятно Байдън ще иска от Путин сделка всичко да се отложи с месец-два докато САЩ окончателно разкулачат ЕС и всички капитали от Европа се прехвърлят в САЩ.

67

Анонимен

преди 2 години

Можем да пратим Соломон Паси с трабанта от музея.

66

Анонимен

преди 2 години

Зеленски трябва да бъде свален - мръсен наркоман нацистки, той е виновен за всяка цивилна жертва.

65

Помощ от България

преди 2 години

България трябва да помогне САМО С ДОБРОВОЛЦИ. Вместо да досаждат по телевизиите и по форумите тези, които са съпричастни с Украйна да си стягат мешките и да заминават - мъжете като войници, жените като мед. сестри. Толкова за тяхното лично решение. Никой не е опълномощен да говори от името на българския народ без проведен референдум по този въпрос.

64

Браво на Президента

преди 2 години

Не Чорап-български, а УКРАИНСКИ. Мъж на място излезе, а не педерасист, като доста тукашни мъжки kyрвeтa, готови да се одупят и браЦки да ги обидят боршовите бургии. Егаси и българската продажна cгaн.

63

Анонимен

преди 2 години

Мен лично, ме интересува, защо го отритнаха от Израел?

62

333333

преди 2 години

Абе Зеленски ти не виждаш ли на къде отиват нещата. Русия ви трепи яко, САЩ и НАТО ви дава оръжие да се търепите с руснаците но никой не идва да ви помага. На Украинска територия няма да остане нищо читаво. После двете държави цитирани по горе ще ви искат милиярди за да ви възстановят. Те ти икономика.

61

vv

преди 2 години

аз съм в Харков, чакай че почнаха да стрелят, после ще ти кажа какъв *** си

60

L.

преди 2 години

Е, да, ама вие книжки за каране на натовски танкове имате ли? Или ще ги карат англоговорющи?

59

Около

преди 2 години

25 км край Киев вече са прочистени от рушнаци. Ако запада продължава да праща РПГта, скоро ще има масирано контранастъпление и тогава путин ще изтреска некой атом от яд.

58

Левски 1914

преди 2 години

клоун, ти откъде мислиш че пиша, сега съм на 3 км от Мариупол

57

Анонимен

преди 2 години

Защо си мислите, че Америка са го назначил за президент? Защото е много артистичен, обещали са му роля в Холивуд после.

56

Волен Сидерюгов

преди 2 години

Аз се цаних танкис на страната на правдата. Путин ми даде да карам танк, но в момента съм отпуска щот танка спука гума и влезе в сервиза за смяна на бутала и прочистване на инжекцията.

55

32 ри

преди 2 години

Аз нямам братя нито в Украйна, нито в Русия.е съм те упълномощил да казваш с кого съм. Що не отидеш да помагагаш на братята си, нали сте един род. Или можеш само да мякаш.

54

Анонимен

преди 2 години

До НабедителНормална реакция на нормален човек с добри и чисти обществени намерения.Сигурно има стотици хиляди такива хора отказали се отвратени още при първото си надникване в тая гадост-политиката.

53

Дигай белото знаме

преди 2 години

Колко повече мърдаш по дълбоко ти влиза!!!! Та Зелински колкото и да се въртиш все тоя руския дебеля те чака... И така колкото по рано вдигнеш белото знаме и дадеш капитулацията, толкова по малко жертви и разруха ще има... ама дали от теб зависи или друг те стиска еди къде си!!!И споко ...от историята се знае, че ПОБЕДИТЕЛЯТ взима всичко, той определя условията за мир, той определя и бъдещето. а загубите се плащат от капитуланта... А война има, но тя е между ФАЩ и Русия... там трябва да има мир и разбирателство!!!!Този конфликт можеше да бъде избегнат. Замислете се кой е единственият

52

Анонимен

преди 2 години

А в Донецк и Луганск, какви бяха? Полезни бомби ли бяха там, колеленце гадно. Като взимаше парите от Америка, нямаше проблем, сега от там търси съчувствие, не да ревеш по европейските парламенти.

51

Анонимен

преди 2 години

Оплата уже загруженными в сервис Apple Pay картами "Мир" проходит без ограничений, на стороне НСПК все работает штатно система "Мир"