103

Alex

преди 2 години

Със Европа :) грамотен човек си, евала :)

102

Мими921

преди 2 години

Ако свалят Путин от власт ще грабят от Русия колкото искат и е свършено с България и Балканите. Но не ми се вярва да останат нещата така Путин винаги ще има резервен план преди да стигнат до Русия ще унищожи всичко и пак няма да е за никой.

101

Анонимен

преди 2 години

Аз трябва да бъда в политиката, но не ми личи , че съм за в политиката.Запознайте се с мен, за да разберете какъв човек съм всъщност !

100

РУСИЯ Е САМА

преди 2 години

..А НИЕ ОТ СВОБОДНИЯ СВЯТ СМЕ ОТ АВСТРАЛИЯ ДО НОРВЕГИЯ И ВСИЧКИ СМЕ СЪС ЕВРОПА И САЩ !....СВЪРШЕН СИ ПУТИН ---ЯДРЕНИЯ СИ АРСЕНАЛ, ДАЖЕ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА УПОТРЕБИШ....! ....НИЕ СМЕ НАВСЯКЪДЕ,РУСКА СВИ НЬО ....... !

99

Alex

преди 2 години

Аз магнезий пия, че плувам всеки ден :)

98

Alex

преди 2 години

Кеф мине на душата да ми биете минуси. Знам, че всеки минус е по 5 лева. А пък не сте айтита да вземате по 12 бона заплата :)

97

Олд

преди 2 години

До Alex И твоето аспиринче не много продуктивно.

96

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ПРАВИЛОТО НА "ИЗГОРЕНАТА ЗЕМЯ" ЗА РУСКИЯ АГРЕСОР Е ДА НАПРАВИМ УКРАЙНА ГОБНИЦА ЗА РУСНАЦИТЕ И ПУТИН!!!....И ЩЕ ГО НАПРАВИМ , БЕЗ ДА СЕ КОЛЕБАЕМ ДОРИ.

95

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

94

Alex

преди 2 години

БлуНберг, айсберг. Разбирането на Запада за Русия е твърде плитко и винаги е било. Затова те не могат да се оправят с тази държава ефективно. Същото важи и за Китай. Имат нужда от души, а души западняците нямат. Имат гъ3ове и шк3мбета, а в мозъка бъбреци.

93

Анонимен

преди 2 години

Ако не сте схванали досега, конфликта поражда много други много по-важни промени по света, и това са главните цели.

92

Сандо

преди 2 години

До Анонимен 109 "след време руснаците ще казват, че не са знаели какво се случва в Украйна и това наистина може да е вярно!"С тази разлика че сега могат да отворят някоя недържавна медия, канал в Телеграм, Твиттер може и и да прочетат. Порно и клипчета с простотии от камерите в автомобилите си могат да качват, а това не могат да проверят.

91

Анонимен

преди 2 години

Ирина Кабаева с Шакил О'Нийл да завариш

90

да ви светна

преди 2 години

Путин подготвя противоядрения град в Урал за пълноценно обитаване. Евакуират се министерства, скъпоценности, златния рез., произведения на изкуството и архиологически ценности. Архива също предстои да се евакуира. Така че бай Дън го чака ядрен сюрприз. Противоядерения град е снабден със всичко необходимо за преживяването на 250 000 души в продължение на 10 години. Има собствена подземна писта и надземни защитни охранителни кули. Вчера излетя поредния спътник който трябва да осигури комуникацийте

89

ЩЕ ТЕ ИЗКОРМИМ ПУТИН

преди 2 години

....СЪЩО КАТО НАЦИОНАЛ-ФАШИСТА ХИТЛЕР!!.....ТИ СИ ВЕЧЕ МЪРТВЕЦ ЗА СВЕТА!

88

Мими921

преди 2 години

Не Путин иска да унищожи украинците а САЩ ! Както и българите и всички славяни ! С промити мозъци и много заблудени

87

Тъй ще да е

преди 2 години

Жената на Бай дън го събужда по сред нощ: Търси те Путин ... казва тя!!! По кой телефон... пита той!!!! На вратата... казва тя!!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Затова ли украинците облъчиха цяла европа снощи? Гърците имаха спор с турция да са ни облъчвали? Заради това ли пуснха мините в черно море. И минираха с противопехотни мини. Скоро кинжалите ще носят водород. Целите ще са централите. Това е целта ако украйна не с предаде.

85

ПУТИН Е НЕКАДЪРНИК

преди 2 години

....СРАМ ЗА РУСИЯ И СВЕТА!!!!!.....СЕГА ОСТАВА ДА СЕ УПОТРЕБИ ОТ НЕГО И ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ ----ЗА ДА МРАЗИМ И ПРЕЗИРАМЕ РУСИЯ И РУСНАЦИТЕ , КАТО "СВЕТОВНИ УБИЙЦИ " И ИЗ ВЕРГИ........СРАМ ЗА РУСИЯ И ВЕЛИКИТЕ И ХОРА...!

84

Анонимен

преди 2 години

Червата да си повръщаш бозова гад*