27

Анонимен

преди 2 години

България е длъжна да изпрати оръжие на Украйна... Във всеки един момент може да се окажем в същото положение.

26

Не на федерална Евро

преди 2 години

Вългария беше въвлечена в НАТО, това не е свободен избор за българитя. Причината бвше глупостта на Горбачов. После - подставеното лице Елцин. Членството в ЕС е и сега, както виждаме по ГРузия и Украйна, даже кандидат членството, е завоалирано членство във военната органозация. Сега в Грузия се провеждат обучения на НАТО, без да е член. Това е вид държавно определение. За БЪлгария НЕ е искано мнението на населението за членство. Лошо е, но ЕС поема курс към федерализация. Факт.Радев, Петков???!!

25

Анонимен

преди 2 години

Не случайно си бивш!!Надявам се и сегашните да станат бивши!

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 - товъ първо го поиска Русия. Забрави мечтата им за 16-та република.

23

Анонимен

преди 2 години

Велизарчо и Аню да грабват мешките-манерките и да търчат да помагат на Зе-клоуна.

22

прокуратурата

преди 2 години

Петата колона ликува в момента успяха да си пробутат смешните опорки да всеят страх в по-елементарната част от населението. Но да не си мислят че са анонимни знае се кои са и ще им се търси отговорност...

21

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 11: Значи според теб, цялото днешно правителство + прецедрнта трябва да бъдат вкарани в затвоза, нали така. Бойко трябваше да ги вкара там, следвайки твоята логика.

20

Анонимен

преди 2 години

Путин нямаше да е толкова силен, ако не разчиташе на българските и сръбските мекерета. Досега да са го приключили. Румънците са по- мъже от нас.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 Между доброто и злото няма неутрален. Неутрален значи си на страната на злата импирея Русия.

18

Анонимен

преди 2 години

Няма нещо като неутралитет. Това е похват обикновено на слабите и лицемерни хора или на хора които подкрепят дадена страна, но нямат смелостта да го кажат. И в двата случая е лошо. Неутралитет днес ... означава утре, без приятели и от двете страни. Малко четете история... много говорите.

17

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе, макар да не щем, Путин ще ни въвлече във война. Въпрос на време, ако не го гръмнат преди това.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11. Много си умен. Радев не е част от българското правителство. Прочети конституцията.

15

Анонимен

преди 2 години

Последно квичене на американските слуги и ***, преди да се примирят, че не им сработи плана за България

14

Анонимен

преди 2 години

"Радев застана на странта на Путин" - значи ако някой иска да е неутрален е на страната на Путин? Ето на това му се вика американска пропаганда!

13

Анонимен

преди 2 години

Много ясно. Нали Путин го издигна власт с помощта на БСП.

12

Анонимен

преди 2 години

Имаме мн *** командващ. Познайте защо, Пентагона до подмина в София... а това е унижение . Очевидно не го припознават, като част от нормалния свят. Последно време народа ни мисли пак с г1зза си, като гласува.

11

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантиците имат изключително примитивно, направо неандерталско мислене! Ако не подкрепяш въоръжаването, и не искаш да въвличаш държавата в чужд конфликт - значи подкрепяш Путин. НЕуважаеми евроатлантици, никой не ви спира да заминете и да защитавате ценностите си в Украйна и да смечкате руската армия! Има чужди доброволци там, макар и с няколко стотин намалени след удара край Лвов...прав ви път!

10

Анонимен

преди 2 години

До довечера очаквам още 2-3 мумии да извадите от нафталина, които да тръбят как сме част от НАТО и само ползи ще имаме, ако дадем. Щот трябва да обърнем мнението на българина, че сам да си поиска да се нахендри, преди да дадем!

9

Всички

преди 2 години

Които искат да ни вкарат във война с Русия, един ден ще бъдат изправени пред народен трибунал. Но не в Хага, а там, където изобщо няма да ги бавят.

8

До 2

преди 2 години

45 години като бяхме васали на Русия не ревахте ами чинно си чакахте на опашките, сега чужди страни ни били управлявали.