64

мхм

преди 2 години

Господин Янев, явно за разлика от вас моето внимание не се "отнася" или губи като на макак за 3 секунди и вярвате или не, умея да насочвам Вниманието си към много различни теми и проблеми понякога дори едновременно! Представяте ли си?!

63

Рехав Протест

преди 2 години

50-100 гербаджия протестират от 9 до 12, за 50 лв - толкова.

62

Гледна точка

преди 2 години

Всеки казва, че това е за отвличане на вниманието...Открито баце каза, че ГЕРБ ще подкрепят изпращането на оръжие, даже вече да беха пратили. Та с какво по-точно им помага отвличането на внимание?

61

Анонимен

преди 2 години

Янев, да отложим арестите на всички престъпници, само защото има война в Украйна?

60

Анонимен

преди 2 години

Интересно, ако Турция не беше в НАТО и беше нападнала гърция, дали щяхме пак да се дърпаме от разполагане на войници и ракети на съюзниците .

59

Анонимен

преди 2 години

Враг на БСП е враг на рода! Да се арестува по тъмно!

58

Анонимен

преди 2 години

Тоз русофил да ми се разкара от погледа, достатъчно показа че е умствено увреден :)) Според него било "специална операция", не война......хахахаха :)) Турция ако ни нападне "специална операция" ли ще бъде ве русофилче :)

57

Анонимен

преди 2 години

Много е логично, "алогично". Да купуваме азерски газ чрез Гърция, означава да разхлабим руското влияние в България. Щото на лилиПутин маниерът му е - играете ми по свирката или спирам кранчето.

56

Ямболски цървул

преди 2 години

Янев.....ВЪЗРАЖДАНЕ!

55

Буци търка нара

преди 2 години

Вместо да спаси България от лошите американци, които днес са на визита. Така ли бе, гербенуги? хахаха

54

Чиба !

преди 2 години

Сега вече война ли е бе Янев ?! Не беше ли някаква 3 дневна операция ? Вземи се скрии някъде вреден страхлив плъх....

53

Анонимен

преди 2 години

Този в транспорт 200 към Москва

52

Алогично

преди 2 години

Министъра на отбраната на САЩ е тук ,Бойко е в ареста ,а наш Киро ходи да инспектира газов хъб с Гърция и се хвали как ще купува азерски газ от турската тръба през комисиона на Гърция.В смисъл социална помощ за гръцките партньори ли е тва кво е .Бедна България спонсор на много по-богати страни с две думи .

51

Венелин

преди 2 години

Добрютро! Всяка война е по вина и на едната, и на другата страна. В тази война има и трета и четвърта виновна страни - САЩ и НАТО.

50

Ямболски цървул

преди 2 години

Янев,знаем че е отклоняване на вниманието,както и твоята бъдеща партия.По-прости от в момента не можем да бъдем.

49

типично

преди 2 години

Всеки нормален и умен човек като стане министър се превръща в ..... и после бързо се възстановява.

48

Анонимен

преди 2 години

Даваме С 300, 122 мм ракети за Град от ВМС Сопот, разполагаме още 2,500 НАТО аскер. Ставаме "западна" държава. Ние ли бе? Не вярвам някой сериозно да го иска това!

47

Росен Плевнелиев

преди 2 години

Да направим един гей парад с плюшени мечета в подкрепа на нашия дългогодишен вожд Бойко,и срещу путинистката агресия в Украйна!!

46

Янев

преди 2 години

публикувай списъка на "хората", ние сами ще преценим. Дотогава само бошлаф приказки на ангро.

45

Анонимен

преди 2 години

Ще ни направи участници във войната, колкото и другите страни членки на НАТО, които помагат на свободата да се пребори с робството. "Магучая" не може да си позволи да посегне страна от НАТО,защото ще бъде смазана за отрицателно време. Точно страхът й от НАТО провокира "операцията" да прилапа отнова Украйна в задушаваща си прегръдка. А не им иде на руснаците на акъла така да си подредят къщичката, че всеки да иска да се отърка около тях, вместо да бяга като дявол от тамян.