137

Анонимен

преди 2 години

До 145Това не ти е пистолет или пушка, а системи и самолети за които трябва съответната бойна подготовказа това и армийте провеждат всяка година учения с тях.Нашите пилоти на недоставените Ф-16 от месеци са в САЩ на обучение.

136

Загрижен

преди 2 години

Да постъпим дипломатично.Много искаме да дадем но нямаме желание!

135

Анонимен

преди 2 години

Иване не си Иван но как да е върви да се биеш кой ти пречи.

134

Анонимен

преди 2 години

Ако войната не е свършила още ,ние ще дадем Ефките 16 ,който ще получим след 2025г.Ако въобще ги получим.

133

Анонимен

преди 2 години

Натрупал съм ядени и пиени в мазето. Имам и 10к ойро в буркани. Само ми трябва малка вентилация с активен въглен.

132

Анонимен

преди 2 години

За да има мир, носете си голяма тояга. Ако искаме мир, Украйна трябва да може да защити свободния си народ. Ако искаме мир, да потърсим начин как това да се постигне.

131

Анонимен

преди 2 години

До 132Напротив България е заплашена, ако няма американски военни бази, точно както бяха заплашени и наказани Грузия и Украйна, за това, че нямаха американски военни бази.

130

Анонимен

преди 2 години

Славянските народи май са доста глупави. Европейките тоже. До къде ли е стигнал Фашизма. Ако сме живи ще разберем това. Долу Фашизма.

129

Анонимен

преди 2 години

Ми дайте им вие бе кравари с упътване на руски,не вервам да са толко *** укрите да не могат да стрелят с ваше оръжие!

128

Иван

преди 2 години

Браво на Словакия! Достойна постъпка, за подпомагане на Украйна, срещу агресора Русия. У нас това не може да се случи с такива безгръбначни русофили ,начело на държавата ни. Представям си, недай си Боже Русия ни обяви война тия предатели ще положат България в краката на Путин. Омерзително е да има такива червей начело на България, която в гордото си минало ,не се е бояла да воюва с Русия и да полага костите им по бойните полета на Добруджа и Македония.

127

Шаши

преди 2 години

Само да питам. Ако произвеждаш някакво оръжие, бъкано с чипове и го продаваш. Няма ли да предвидиш възможността да го използват срещу теб? Самолетите да не кацнат на Червения площад, заедно с летците. А ракетите?

126

Тъпи соросоиди

преди 2 години

Не манипулирайте общественото мнение - никаква подмяна на оръжие не е планирана. Планирано е ВРЕМЕННО разполагане на германски Пейтриът в България, ако предоставим Ц-300, след което германците си ги прибират. Най-много, може да стане подмяна на сградния фонд на София, след пускането на няколко руски ракети. Да не говорим, че даже в този случай след войната няма да има кой да строи руините в София защото повечето кадърни строители се изнесоха навън.

125

Анонимен

преди 2 години

Да дадем оръжие. РуССия иска война в Европа. Разберете го това. Не ме учудва че нападна.

124

Ген.Жуков

преди 2 години

Тия си подписаха смъртната присъда А тия 29тки нищо няма да променят .

123

Логични съждения!

преди 2 години

Дада видим нии имаме 15 половината ме стават ,другата половина няма кой да поддържа! За кво са ни? Между другото добра далавера е НАТО за САЩ все пак пробутват в оръжие на "съюзниците" а Русия е най-големият конкурент!

122

Редшилд

преди 2 години

Каквото Америка иска, Америка получава.

121

Анонимен

преди 2 години

Пълен абсурд не вярвам, че европейския съюз е толкова ***. ***. ***.Не случайно американските геополитически анализатори казват, че е като въображаема средновековна катедрала с глинени крака - силна икономически, и слаба военно - слаба,зависима комбинация.И ето колко добре е неутрална Австрия - никой не я дърпа за нищо. По-тъпо нещо от НАТО няма.

120

Анонимен

преди 2 години

Мисля че и България може да предостави техника.

119

Анонимен

преди 2 години

Никакво оръжие. Америка иска война в Европа. Разберете го това. Украйна също иска война. Не ме учудва че бе нападната.

118

Шоп

преди 2 години

Нема да си абат бомбите за нас шопите. Ние сами се справяме.