133

Анонимен

преди 2 години

Света ще се справи. Износите на Русия ще бъдат заменени. Но в Русия ще се развихрят проблеми. Логистиката клекна. Интелектуалната работа в момента е забранена и който и да е млад човек може да бъдат затворен по прищявка на ФСБ. Путин не иска да работи заедно с други нации - нека тогава да останат самостоятелни, без връзки с другите държави. Каквото повикало, такова се обадило. Да беше направил сметка.

132

До z

преди 2 години

Ще остане ли военна техника за парад на 9 май?Оптимист..

131

Stenly

преди 2 години

Ukrayna kvoto e posela tova ste jine.

130

Анонимен

преди 2 години

Косата ме боли.

129

Анонимен

преди 2 години

До Нищо ново За евтин бензин и родителката си ще продадеш на руснаците.

128

пияница мистик

преди 2 години

Другарят джудже убиец си направи цял град за няколко милиарда с подземно хокейно игрище в него, отделно басейни, гори и всичко останало. Cepе на златна тоалетна чиния в частния си самолет, пък вие за някакви санкции ми говорите, че щели да го уплашат :)))

127

Анонимен

преди 2 години

Американският сенат е гласувал 13,6 млрд $ за Украйна.Ще има за възстановяване, ще има за въоръжаване.Ще има и за руснаците - Джавелини,ПВО,дронове...За всички, от сърце!!!

126

Ук

преди 2 години

Майтап няма. Много кофти стана за имиджа на руската армия. Оттук нататък, няма кой да ги вземе на сериозно. Не оспорвам, че украинците са корави, но руснаците са надценени. Не малко значение оказват за това и бългаските ганчовци който казват " е сега ще видиш руснаците какво имат, ще ги смажат" и какво стана смазаха ги тях.

125

,Z

преди 2 години

Парада на 9 май да не във Вашингтон!

124

Tony

преди 2 години

Zapasete se s hrani.

123

Нищо ново

преди 2 години

Дилемата пред "демократично мислещите" е: "Как да навредим максимално на Русия без да навредим на себе си". Май няма как да стане. Бензинът 95 вече надхвърли три лева.

122

Последни Новини

преди 2 години

само искам да ви кажа, че СЗО подписаха договор за Световен Ваксинационен Паспорт, съответно и България като член на СЗО. така, че това че ви Махат Зеленият Сертификат е принципно вярно - заменя се с Глобална Паспортна Система - нямаш Ваксинация - нямаш никакви Права! Естествено Фалшивите Новини за Русия, са Идеалната Димна Завеса, за да не сте запознати с важното, което се случва!!

121

Петко

преди 2 години

И четвърта ще има.

120

Нео

преди 2 години

Безмозъчни бълнувания с цел рекет на цялото човечество. Ето да къде може да падне ръководството на една държава и продължава да пада!

119

Ами

преди 2 години

да изпратим Костя Копейкин и неговата чета от 5 автобуса да обърне хода на войната във полза на Путин.

118

Не на Войната

преди 2 години

Не на Войната. Долу Путин и Байдън. Единия е Луд, другия дементирал и рудиментирал. А човечеството на цялата Земя не може да се опре на две оглупели старчета, който си мерят омекналите си смрадливи и отмиращи Пии..Ш..Киии..............В тоя смисъл - всички сме съучастници или на Путин или на Байдън. Това е голата и отвратителна нелепа ИСТИНА

117

У бре

преди 2 години

Големи пророци са руснаците. Те една локална военна операция не могат да спечелят,за Трета световна решили да мислят???

116

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 129 --- Колега, преди година и половина, когато дискутирахме под статия за "Черепа", казах че всички тези руски милиардери, на които не им дреме за Матушката при "евентуален срив" ще се изнесат към Дубай и ще си живеят живота в тамошния Рай, а за руския народ ще оставят един голям дебел и дълъг среден пръст.

115

Малко за политика

преди 2 години

Мир ще има тогава, когато Украйна признае Донбаската и Луганската република и гарантира, че няма да иска да влиза в НАТО и няма да разполага стратегически нападателни оръжия на своя територия.

114

Анонимен

преди 2 години

Пияния мужик ,като резне кранчето .Гориво няма ..