189

до 199

преди 2 години

Може би не е зле да си преразгледате заплатите, които давате. Всеки нормален, още повече квалифициран човек си цени труда, знанията, уменията и прочее и не иска да ги продава за жълти стотинки. Вие ако се надявате, че ще хванете маимуни с трици - то мога само да ви съжаля. И изобщо, всякакви такива измислени HR-ки в LinkedIn като ми пишат за някакви позиции, обаче не ми казват какъв е ренджа на заплатата директно ги блокирам, защото нямам време за глупости и празни приказки.

188

Анонимен

преди 2 години

Даваха е Румъния ,вече леките жени украйнки вече са в действие ориентираха се много бързо ),и тук ще плъзнат особенно по морето ,хем държавата че им дава по 1200 лв и че правят пачки по хотелите

187

Ай2.0М

преди 2 години

Използвай това което е твое и му го вкарай на Atapite и джантата от Банкия

186

?

преди 2 години

Питам защото не живея в БГ.В момента колко струва е един хляб?Олио?Имам предвид не най скъпите а бг производство.

185

До 188

преди 2 години

Недей да говориш така моля те!!!Всеки човек има право на добро заплащане поне да му стигат за най важните работи.Всеки човек си има някакво качество!!!Не можем всички да сме богати и умни!!!

184

офффффтопик

преди 2 години

Значи, признавам си невисокото интелектуално равнище, но не разбирам....Оня ден един говореше, че пшеница в България има и за ядене и за износ, и се сърдеше, че са им забранили износа. Днес пък ще внасяме....И друго.... не разбирам от къде се изливат тези всичките пари за помощи. Не говоря само за помощите за бежанците. 75 лв. на ваксиниран пенсионер, добавки и т.н..... От къде дойдоха изведнъж толкова много пари, че се раздават на поразия?

183

Ларавел

преди 2 години

Не съм го взел аз, а фирмата в която и аз съм работник. Използвах "взехме", като форма за колектив. Имаме още двама украинци, които са при нас от 2-3 години вече.

182

До 181

преди 2 години

Кой е мързелив и необразован? Ти знаеш ли колко взима един историк или работник в БАН? А медицинска сестра? А колко двойкари взеха дипломи в Украйна? Ако дипломата те прави учен,то тогава ти си адски зле..въпреки работата ти.

181

Таня

преди 2 години

При този недостиг на кадри, украинците са добре дошли. Работя в HR агенция и намирането на квалифицирани кадри за българския пазар е почти невъзможно. Всеки с квалификация и опит или го пращаме в чужбина или работи remote за чужда компания.

180

Анонимен

преди 2 години

Правилно Живков обучаваше Бойко и другите на BASIC в Бояна и това не го казвам случайно

179

КИРО е НЕВИНЕН..!!

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ Е РЕЖИСЬОРА...... СМЕНИ ВЕЧЕ 4 ПРАВИТЕЛСТВА - БУШОНИ...... ПОДГОТВЯ НОВ ЛЪЖЛИВ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ....... ДОКОГА РАДЕВ ЩЕ ПРЕДАВА И КРАДЕ БЪЛГАРИЯ.... #КОЙ ИЗТОЧИ ЗЪРНОТО И ГОРИВАТА ЗА 1 ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ... - - - РУМЕН РАДЕВ..

178

Анонимен

преди 2 години

Май е време да отидем пред НС и да попитаме, кога и на българите ще дават по 40 лв. на ден на човек, а не компенсации по 50 лв. на месец?! Искам да попитам и от кои пари ще вземат за да раздават по 40 лв. на ден на хора, чужди граждани?! За нас няма,, а за тях има?! Защо?! Трябва да сме солидарни не само към украинците, но и към собствения си народ, който живее с най-ниските заплати и пенсии в ЕС?!

177

НО ГО ПРРЕЕВАХА

преди 2 години

ОТ ВСИЧКИ НАЙ-ПОДХОДЯЩ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ НИКИ ВАСИЛЕВ. ПИНОКИО ГО ПРЕЦАКА, ОТ АЛЧНОСТ!

176

PG

преди 2 години

Господин премиер ,а българите които след ковид вълната останаха без препитание какво ги правиме или тях кучета ги яли, хайде стига с тази Украйна имаме си наши проблеми ,цените луднаха а вие сте пас, какво стана с проверката за спекула по бензиностанциите ,нищо,най добре е да си ходите.

175

ТЕЛКА

преди 2 години

Аха, за украински бежанци пари имате. А да ми ВЪРНЕТЕ едни 6000 лева от здравните ми вноски, които съм плащал 28 години, та аз се върна на пазара на труда и да плащам ОТНОВО данъци и осигуровки, пари нямате!

174

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

НАМРАЗИХ И ХАРВАРД И ХАРВАРДЦИ.

173

Анонимен

преди 2 години

Те за това поставиха Бойко да пази Живков и той бързо се спомина защото видяха компютрите как бързо ще превземат света и верно така стана.

172

Анонимен

преди 2 години

Сега,вече разбрахме защо се купува зърно ,не било за България с за Украйна ,производителите говорят че има достатъчно

171

До 181

преди 2 години

Безспорно има и такива. Но това са хора без образование и квалификация. Те навсякъде са най-низша класа и никой не им е виновен, че ги мързи да учат.

170

Анонимен

преди 2 години

Колко струва един хляб, Кире?