51

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОсвен лабораториите, да проверят и психиатриите, там също се извършват експерименти с хора и вкарват вещества с които контролират хората тотално, чрез задаване на команди , контролират и тялото и мозъка на хората тотално или правят други неща! Не се шегувам, може да ви командват какво да правите и говорите дистанционно, вкарват само някакво вещество или може би веществото е само, за да ви следят постоянно, не знам!

50

Трагедия

преди 2 години

САЩ ще воюва с Русия до последният Украйнец.

49

Анонимен

преди 2 години

Ся заради този ли ще стоим на студено и ще наливаме бензин по 4-5 лева ? Нещо не ми харесва тази идея!

48

Анонимен

преди 2 години

А като ти дадоха на теб в какво ги превърнахте бе клоун?

47

Островски

преди 2 години

ТОЯ ЖИВ ЛИ Е ОЩЕ ????

46

Анонимен

преди 2 години

Зеленски махай се, не виждаш ли, че когато се появяваш и дразниш хората с присъствието си и появата си, повече няма да си президент, не разбра ли, убиецо ?

45

мани, бегай!

преди 2 години

Как се казваше злото джудже от приказката, Ръмпелстилтсхен ли беше? Вече така ще му казвам на тоя. Дай да си спрем доставките, да студуваме и да съсипем икономиката, за да угодим на Азов и на останалите украински кал-таци.

44

НИМРОД

преди 2 години

ДРЕБЕН И ВРЕДЕН ЕВРЕИН. ЛИПСАТА МУ БИ ОЗНАЧАВАЛА КРАЙ НА ВОЙНАТА.

43

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, оправяйте се друже. Това не е нашата война. Защо и ние да страдаме и да се лишаваме, заради теб.

42

Нане

преди 2 години

Тоя да обува наколенките да сбира главанаците нацита и да заминават да се молят спешно и от сърце на Боса, да спасяват Украинският Народ и държавата си... Ако имат късмет, мож и на тях да им се размине...)))

41

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!! ЕС ДА ГЛАСУВА СПИРАНЕ НА ПОКУПКИТЕ НА ГАЗ И НЕФТЕНИ ПРОДУКТИ ОТ МОРДОР!!! ДА ВИДИМЕ КОЙ ИМА ПОВЕЧЕ НУЖДА - ТЕ ДА ПРОДАВАТ ИЛИ НИЕ ДА КУПУВАМЕ! А И Е МОРАЛНО ДА СЕ НАПРАВИ !

40

Българин

преди 2 години

Русия няма нужда от външни инвестиции, за да поддържа армията си. Не са като вашата армия и като нашата. Цялата военна техника на Русия се произвежда в Русия.

39

Скоро

преди 2 години

Кад.иров е пратил подарък на Зеленски, пистолет с един куршум.

38

Саддам Зеленски

преди 2 години

Фашисткия ненормалник Зеленски продължава да убива деца и цивилни, принуждавайки ги против волята и убежденията им да се бият за чужда кауза срещу свои сънародници с един кирлив калашник в ръка! Бесило и линч на площада, за да помни света ще Русия ни спаси от трета световна война и ликвидира Азовскив фашизъм в зародиш!

37

Тоя Братята

преди 2 години

му ЮдеюСемити го изхвърлиха като Евтина Украинска професионалистка, каквито в родината му Окупирана Палестина има бол, щото за това държат Украйна - за развъдник на р0бе!!

36

Позор

преди 2 години

Продаде народа си за чужди интереси и го превърна в пушечно месо.

35

Анонимен

преди 2 години

Войната може да приключи до дни, ако братушките прекъснат доставките на алкохол и наркотици. Така абстиненцията ще натръшка бандеровци, зеленци и т.н.

34

Хенри Кисинджър

преди 2 години

Баси, аз се имах за най-големият политик на 20 век, но тук ме бият отвсякъде, най-големият политически успех на 21 век е да обърнеш едни руснаци срещу други за да се избият взаимно. Евалла!

33

Анонимен

преди 2 години

КЪСНО Е ЧЕДО МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ

32

Грийнберг

преди 2 години

защо си си сменил името на Зеленски или си Вълк в Офчи Кожи?!