14

Анонимен

преди 2 години

Превърна се в такъв силен символ, защото има вграден скрит смисъл..... Ама то е за който чете официалното инфо на руското министерство на отбраната, другите - не знаят! И означава: Z - "За Победата". Комбинира се кръгчета квадратчета и други, които са символи за съотв. военно поделение. Още - V - едно по-стандарно значение от римско време до сега - "Победа", "Изпълнение на мисията".....

13

Гиб Мелсън

преди 2 години

Всъщност това е знакът на Зоро. С това се символизира отмъщение към тези, които тормозят обикновените хора. Украинците са тормозили и бомбардирали 8 години хората от Донбас и са били абсолютно сигурни, че ще останат ненаказани и сега Зоро им се притече на помощ и се разправя с тях. Както Зоро е бил безмилостен към испанските военни, така сега Зоро е подпукал украинските.

12

Анонимен

преди 2 години

Z добре ще стои на енегийна напитка или фодка като бранд това е идея

11

Оставете Зоро на мир

преди 2 години

Ахаха тия руснаци ся на зоровци ли ще се правят :ДД егати жалката смешна пропаганда

10

Анонимен

преди 2 години

Не на войната .Спрете военните действия .Някви журналисти ,анализатори ,политици ми говорят за едни за други за ЕС и НАТО но не и за спиране на войната .Зависими същества

9

Анонимен

преди 2 години

Слагат Z за да знаят украинците къде да се целят.

8

до 13

преди 2 години

Данните са от МО на Русия, за да сме обективни. А твоите бъртвежи са от русофилските форуми, където мечтаете и още си вярвате колко е велика руската армия.

7

Анонимен

преди 2 години

Какво значи абвиатурата NATO и каква работа има край границите на Русия??

6

Анонимен

преди 2 години

Зоро ще победи!

5

Анонимен

преди 2 години

З като зеленски дето се мисли за зоро ама всъщност е злодейски!

4

Зеле-то

преди 2 години

Зеле-то е вкиснало и идат да го претакат! - ей от тоя слоган! :):)

3

Обединени Балкани

преди 2 години

Още кога американеца се изнесе с пушилки от Афганистан стана ясно,че иде нещо ама не очаквах,че ще е толкова близо до България и така яко ще ни засегне икономически особенно след пландемията на Бил Гейтс и авери!Лоши времена идат още по лоши ще са за младите дето тепърва ще се борят ние барем сме скътали нещичко!

2

Анонимен

преди 2 години

За нацистите и васалите е инвазия, а за мирния народ на Донбас, избиван в продължение на 8 г., е освобождение.

1

Анонимен

преди 2 години

Със Z маркират тези, които 99% ще загубят живота си. Допотопната техника, демек. Загубиха 15000 войници. Докато свършат машините със Z и Байрактарите ги смачкат, ще са загинали 30000 руски войници. После ще дойдат машините с Y. Смешни руски голтаци.