137

Анонимен

преди 2 години

Алоууу, санкциите за Русия ли са или за нас?

136

Анонимен

преди 2 години

Преди 2 години, когато горивото се увеличаваше с 5-10 ст се блокираха пътища и се правиха "шествия". А днес? 40ст за няколко дни и всеки си трае. Ще то търсим ББ.Честит празник.

135

Анонимен

преди 2 години

Кико, причина има и това си ти и твоите чантаджии.

134

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, днес носиш ли си дъжбодран на Шипка? Много плюнkи ще има днес на Шипка по теб. Народа те плюе-ти си мислиш, че дъжд те вали.

133

До Шхумбата

преди 2 години

Русия, Беларус, Северна Корея, Сирия, Еритрея и България.

132

Анонимен

преди 2 години

Простако, махай се незабавно от правителството и заминавай надслеч и никога не идвай!

131

Шхумбата

преди 2 години

В един стар виц се казваше ".. да бе да, не свалят правителството а свалят радиаторите..." та и сега ".. Не отиват да запалят предателите, а се презапасяват, за да могат да изкарат по дълго в мишата дупка..."

130

Факт

преди 2 години

Русия, Беларус, Еритрея, Северна Корея, Сирия и (в мечтите на Костя) България. Е те това е националния ни интерес. Да махаме Киро веднага и да слагаме Костя за държавен секретар на партията и територията!

129

Анонимен

преди 2 години

Киро, вдигай си чуковете и се измитай докато е време! Защо ни замесвате в чужда война? Какви са тези танкове, които се транспортират с тирове из цяла България? В Пловдив колони военни камиони напускат града? Ти си предател, бее!!! Обричаш бедна България на мизерия. Лицемееееер!!! Мошеник! Инсталираха те от чуждо посолство да прецакаш България. Ти си едно нищо. Използват те. Кухаа лейкаа!!

128

РМС

преди 2 години

Възраждане на партизански отряди и палежи на бензиностанции ! Български спекуланти ще забогатеят бързо ....следва НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ !комедия !

127

Бонго Бацил

преди 2 години

Киро, ужасно си ***, Киро... Гориво може и да има, но пари нема...

126

да знаете

преди 2 години

Петрол ще се намери, но Русия най-големият износител на тоалетна хартия в света. Дано сте се запасили.

125

Факт

преди 2 години

Въртим, сучим стигаме до Костя и Възраждане - същия тоя Костя за който да зищитиш националния интрес означава да си в една групичка с Русия, Беларус, Северна Корея, Еритрея и Сирия. Мисля че мястото на България е точно в тази компания. И Костя така мисли, щот ще може точно кат Путин и Лукашенко после да управлява 30 години.

124

Анонимен

преди 2 години

Горивата са 30% нагоре за ден, ама това не може да е никаква причина за паника, нали Кире? Евала!

123

Натовеца

преди 2 години

RT съобщава за някакви 'разбили " се румънски миг 21 и хеликоптер близо до украинската граница !

122

Анонимен

преди 2 години

Някой може да се сети да намали акциза? Ама бил на минимума... А ДДСто? Европа не давала... Ами тогава за какъв....ми е тая "държава"? Ние за кое имаме останал поне малко суверенитет? За глоби и санкции ли?

121

Анонимен

преди 2 години

Про.с.т.ия българин си няма идея какво е инфлация и как работи световната икономика и за всичко му е виновен "селския" кмет... балканска трагдия.

120

ss

преди 2 години

то гориво има ама на наква цена....

119

Анонимен

преди 2 години

Кирчо нямал общо с това, с онова... Ами тогава за какво ни е, като няма общо с нищо?

118

СЗО

преди 2 години

След колосален сблъсък на украински и руски войски има 2785 загинали от купона вирус.Вследствие на унищожителна авиационна атака, има 3521 покосени от омАркон. Очаква се зарад руските ВВС, нов щам да навлезе с голяма скорост в европейските дърЖанки. Носенето на кислородна маска и зеленСки сертификат е крайно наложително, защото струпването на антиваксери по бензиностанциите, предполага огромни икономически катаклизми.