107

славянин

преди 2 години

Проблемът на западняците е че са свикнали да живеят в материално разточителство, а руснаците в бедност и оскъдица, та в глобалната рецесия, която идва и ще доведе и до бедност първи ще клекнат разкиснатите западняци!

106

Анонимен

преди 2 години

Само неграмотни путинофили могат да предлагат шиизи обяснения, ,........точно така и сащ да се намесят на европейския пазар с втечнения си газ в обем на 500 млрд долара годишно. На старите цени не им се връзваше сметката.

105

Обективно

преди 2 години

И не си въобразявайте, че Путин ще спре до Украйна!!! Хич не! Това е Трета Световна и идва Нов световен ред. Мислете как да дадем по- малко жертви!

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 По принцип, всичко, което си написал, са празни приказки.

103

Анонимен

преди 2 години

Путин влезе в Украйна,защото не се изпълняваха Минските договорености. Като не искаш мира, на ти секира. Другото са празни приказки.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 "Западът иска богатствата на Русия без пари, свикнал е да граби от векове." Ахаааа. И затова реши да накара Путин да започне да тероризира света, след което цените на суровините хвръкнаха до небесата. Само неграмотни путинофили могат да предлагат шиизи обяснения, които противоречат на реалността.

101

999

преди 2 години

И как си въобразявате, че една Свръхзадлъжняла икономика може да ви командва живота завинаги? ! Ми тя има нужда от все повече пари, които ако от вас, малките, не ги източи - просто няма тя самата да оцелее! А някои теленца си въобразяват, че западът бил добронамерен ?!? Да се смееш ли, да плачеш ли? Виждате малката истина, но не виждате Голямата.

100

Анонимен

преди 2 години

Няма да има трибунал. Неговите хора ще го черпят новичок скоро.

99

Анонимен

преди 2 години

До97.Добре де .Ами защо тогава не седнат на масата за преговори и да се разберат,като зряла демокрация,а спретнаха братоубийствена война?Къде е разума? И не ви ли е ясно,че Русия "притисната до стената"ще използва цялата си ядрена мощ.Тук не става дума за"психо атака" а е въпрос на оцеляване за Русия.Русуя прекара три тръби за газ до Европа.Когато видя че САЩ са прекарали поне една тръба за газ до Европа,тогава ще повярвам в добрите им намерения.До тогава въпроса за сигурността остава открит.

98

славянин

преди 2 години

Светът след 24 02 2022 никога повече няма да бъде както преди! Всъщност той вече не е както преди от 13 03 2020!

97

Анонимен

преди 2 години

Западът иска богатствата на Русия без пари, свикнал е да граби от векове.

96

Анонимен

преди 2 години

До славянин "тежка рецесия" Ти нали не зависиш от тези неща. Неведнъж докато коментираше Ковид ситуацията повтаряше как теб световните развития не те засягат. Сега изведнъж се "загрижи". Явно добруването на Касапина от Кремъл ти е по-важно дори от собственото ти, та така си се закахърил. Не се притеснявай, световната икономика ще се оправи и без напъването ти.

95

Анонимен

преди 2 години

Нацистите да се окупирали сред населението в Мариупол и Одеса. Там ще са най-тежки боевете. В Харков започват да издишат. Зеленски иска още жертви, така му е поръчано.

94

Анонимен

преди 2 години

До до 87 от славянин "И какъв беше проблемът западът да нападне Русия от украйна бе, джендрастче!" "Проблемът" е, че Запада няма интерес да "напада" Русия, путинофилче. Русия няма нищо, заради което да си струва Запада да се вкара в конфликт с нея. МЕжду другото, от антиваксърче с "алтернативни" съвети за медицината се превърна в истеричен путинофил. Нещо самолечението и здравословния начин на живот не са ти се отразили добре.

93

славянин

преди 2 години

Всички енергоносители и суровини всеки ден качват все нови върхове което ще докара глобалната икономика до тежка рецесия! Благодарение на ''далновидните'' санкции срещу Русия!

92

Анонимен

преди 2 години

Путин води война и в тази война участваме и ние, щото сме част ОТ ЕС и НАТО, а пък Украйна НЕ. Иии в случая за чийй ч-е-п се занимаваме с тях. Да се оправят!

91

Анонимен

преди 2 години

Сащ умират бавно и се гърчат, но ще направят още доста поразии преди да пукнат.

90

Ти луд ли си?

преди 2 години

Освен ако идеш да го арестуваш. А бандеровците и азовците, дето горят хора и избиха с оръдия и мини 50 000 деца и жени на какъв съд да ги даваме???

89

Анонимен

преди 2 години

До до 82 от славянин "нато се разширява под натиска на големите над малките!" Неграмотен си. "Малките" се надпреварваха да влязат в НАТО, защото не искаха да се повтарят Пражката пролет и Будапещенските събития. Всички си даваха сметка, че ако бъдат сами срещу Империята на Злото, рано или късно ще ги застигне пак мракобесния руски ботуш. Нямаше никакъв "натиск" от големите. Всъщност, големите доста време протакаха приемането на "малките".

88

до 87 от славянин

преди 2 години

И какъв беше проблемът западът да нападне Русия от украйна бе, джендрастче!? От източните граници на украйна до Москва са 5 минути полет на ракета!