23

Анонимен

преди 2 години

Започват боеве в Одеса. Очаквам голяма бежанци. Хората не говорят Румънски, пък в България с езика все ще се оправят. Добре е нашето правителство да помисли къде ще ги настаним хората.

22

Адмирации

преди 2 години

Путин каза условията преди военните действия в Украйна, но никой не го чу. Той каза и Нато да се изтегли от Източния блок, но никой не го чу. Каза и че Швеция и Финландия, не трябва да влизат в Нато, но никой не го чува. Днес Захарова, каза че ако тези две държави влезнат в Нато, с тях ще се случи същото което и с Украйна, а Украйна е 44млн и падна за 2 дни, а Швеция и Финландия общо са 15 милиона. Ясно е че Путин, иска Източна Европа, ако не я получи, ще я вземе цялата.

21

Анонимен

преди 2 години

Бягайте колкото може по-бързо и по-далеч от тази прокълната територия наречена БГ,даже и да нямате възможност или сте възрастни,направете всичко възможно да не остават децата ви тук !Живота е наистина кратък...Бог да ви пази!

20

Пълна изолация

преди 2 години

изгонване на посланиците от Европа, замразяване на визи за всички от блатата, затваряне на въздушното пространство за техни самолети.

19

Р.Радеф-балалайка

преди 2 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

18

Анонимен

преди 2 години

Много умело заобикаля да нарече Путин и инвазията на Русия с истинските им имена.

17

...

преди 2 години

Рубладжии100, я кажете до къде стигнаха войските на сатрапа, какво постигнаха във 2 ден на войната, освен диверсантската атака в Киев, която приключи безславно с няколко прегазени цивилни коли. Батака за джуджака продължава. Слава на Украйна! Слава на героите!

16

Анонимен

преди 2 години

Абе Радев, нали според теб Крим е Руски? Каза го на предизборния дебат. Има го записано.

15

Радев за смях

преди 2 години

Никой ръководител на чужда държава не поздрави Радеф за преизбирането му, но Кирил Петков като министър-председател всички го поздравиха още на 5-тата минута...

14

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Конфликта Няма да Приключи, даже и да сменят Зеленски , Украйна ще бъде Афганистан за Русия, Наццистите ще се Бият - докато не утрепят - последния Руски Войник в Украйна , ще продължи Години - ако Путтин не си Отвори Очите, или Не го Сменят

13

Анонимен

преди 2 години

Не ми е ясно нищо само знам че има семейства които гладуват в букалният смисъл на думата. Добре че преди 20 години си купих къща в едно селце на 40 км от София. В това селце има 10 баби и старци а празните къщи са 150. Къщата която купих е с двор от 5 декара. Купих животни кокошки и започнах да обработвам тези 5 дка. От млякото на кравите правя млечни продукти. От кокошките са яйцата. От прасето и телето е месото. От градината плодовете и зеленчуците. Не купувам нищо от магазина щото такъв няма.

12

Прогноза

преди 2 години

Не. Няма да приключи скоро. Путин е сериозно фрустриран и силно вярва в своите собствени опорки, като тази пр. че УК е създадена от Ленин. Всъщност Първата държава е Киевска Рус, а Московията е нейно производно. А не обратното!!! Грешките на путин ще ги плати не само Европа, а цялото Човечество.

11

ЛДНР

преди 2 години

Време е руските военни да прекратят хуманитарното отношение към врага. Време е да действат, като демократичните убийци от ФАЩ и н.а.т.о., а именно използването на тежко въоръжение, масирани бомбардировки, унищожение на военна техника в градски райони, стратегически самолетоносачи. Без милост, която коства живота на много руски войници. Милостта към врагът е пагубен. Стига чест и достойнство, време е за тотална война, западът Ви показа как. Действайте и скоро ще има мир.

10

Баба Ванга

преди 2 години

Ако слънцето изгрее от запад значи на Путин не са му издържали нервите.

9

Павел

преди 2 години

Прав е президента Радев. Войната, освен директни последици (жертви и ранени и разрушения), има и косвени последици - икономически, изразяващи се в голяма инфлация, ръст на безработицата, намаляване на реалните доходи, спад в производството и търговията.

8

Анонимен

преди 2 години

Войната г-н Радев, войната!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Войната да спре, Радев,а не,, конфликтът да бъде уреден,,.

6

Гумичка за триене

преди 2 години

Този най много трябва да мълчи!!!! Крим какъв беше бе ?????? Нали ти знаеше много главата! ФИГУРАНТ срам ме е че си президент дори и само по документи!

5

Анонимен

преди 2 години

Икономика ли

4

Анонимен

преди 2 години

Така е. Колкото по-бързо приключи този конфликт толкова по-малко кръв ще се пролее и толкова добре. Това което ние можем да направим е да надигаме глас за Украйна и да помогнем да си стъпят на краката семействата които са решили да търсят новия си дом у нас. Друго не можем да направим. И колкото по-малко вземане даване с Русия толкова по добре.