89

Анонимен

преди 2 години

Вече 100 години Русия учи другите какво е правилно и какво не. А самата тя е най-изостоналата, с най-ниски пенсии и зплати. С всичките си природни богатства руския народ трябваше да е най-богатия.

88

КОМУНДЕЛОМЪРЛЯЧ

преди 2 години

ГРАНИЦИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ НЕ СА ТВЪРДИ!! ГРАНИЦИТЕ ГИ ОПРЕДЕЛЯМЕ НИЕ!!! АТАКА ПОБЕДАТА Е НАША!!!

87

Анонимен

преди 2 години

До Българин "Ще взема да замина на запад, там има глад за специалисти, да ми дават голяма заплата." На Запад няма да може да тррролиш по цял ден: ще се налага да работиш. Извода е, че няма да отидеш на Запад, но не защото няма работа. Поредния русофил, който си мечтае някой да му "даде" нещо, като проссяците.

86

Анонимен

преди 2 години

Тоя как се изразява,все едно всички искат да живеят в Русия и Русия ги защитава.Защо тогава и руснаците бягат на запад?Ако е толкова хубаво всички щяха да искат да емигрират в Русия!Обаче бягат-факт!Емигрантите защо преминават през Беларус и бягат от там а?Това си е чиста агресия и инвазия!

85

Анонимен

преди 2 години

Синът на другаря Медведев има американско гражданство и държи верига от бензиностанции... и кафенета и живее постоянно в САЩ, лошата държава. Ама и американците са си за.......

84

КОМУНДЕЛОМЪРЛЯЧ

преди 2 години

ЩЕ СИ КРАДЕМЕ И АНЕКСИРАМЕ ЗЕМЯ ОТ КЪДЕТО СИ ИСКАМЕ, А АКО НЯКОЙ ТРЪГНЕ ДА НИ СПИРА ЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ НЕГО!!!

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 "Ами тия с 3500 евро заплати да ходят сега да освобождават Донбас от руските миротворци които вече се разполагат там. Те руснаците като видят големите им заплати и ще сложат оръжия." 80% от руснаците между 18 и 26 години искат да напуснат Русия при първа възможност. Единствения ход на Путин скоро ще бъде да започне да им забранява да напускат страната. Тогава ще проличи и "любовта" му към родината.

82

истина

преди 2 години

Повтаря се историята и края на Германия след 1939 г.

81

нормално

преди 2 години

Глупавите нацисти от Украйна какво си мислеха, че ще стане бе ? Абе, ало това е Русия, къде тръгнахте да пикаете срещу ветЪра бе момци ? Вие какво си мислехте, че ще палите Руснаци, ще убивате, ще провокирате и мекошавеца Путин ще си стои ли ? Той даже много закъсня, до сега тази история трябваше да е свършила.Това е все едно нашите нацита да направят преврат в София, да започнат да убиват българомохамеданите и Турция да си стои.София не е България, Киев не е Украйна !

80

Анонимен

преди 2 години

ЧАКАМЕ СКЛЕРОТИКА ДА СЕ ИЗКАШЛЯ. НАЛИ ПУТИН Е ВЪВ УКРИЯ. АЙДЕ ДЕ. СВИ СМИЖУРЕНИТЕ САРМИ ОХТИЧАВИЯ.

79

Анонимен

преди 2 години

До Българин "е вече не можеме да бегаме щото почнаха да не ни пускат, пък и там вече няма работа" В момента в който се отклониш от записа и започва да си личи каква неграмотност те тресе. Не само, че ни "пускат", ами има и глад за квалифицирана и неквалифицирана работна ръка, но на село токъде да ги знаете тези неща, заети в мечти за бърсане с Работническо дело?

78

Анонимен

преди 2 години

Изнасяйте се към Русия и ни оставете нас в ЕС да се мъчим.

77

Анонимен

преди 2 години

Каква файда от Нато? Платили сме самолети напред, а те не ни ги дават. Членски внос задължително, а нещо да са ни подарили? Русия и Америка , че си гонятимперските интереси друг факт. Слезте на земята, никой не го е грижа за България.

76

Анонимен

преди 2 години

Ама чакай бе,нали Русия е признала Украина като държава,защо сега къса земи от нея?Крим,Луганск и Донецк са в Украина.Ама имало незнам си какво отношение към руските граждани.Еми то руски граждани има навсякъде и по тази логика трябва да навлезнат руснацитв с танковете където си поискат.Я стига щуротии!!!!

75

Анонимен

преди 2 години

до 86- СЕСЕСЕРЕ-2 ВЪВ УСТАТА ТИ. ДА ТИ Е СЛАДКО.

74

АнонимеН

преди 2 години

БАЙДЪН ПАК НАПЪЛНИ ПАМПЕРСА!

73

До 77

преди 2 години

А не мислиш ли че 3500 евро заплата някак си не е реално!!! Такива заплати се постигат със лъжи финансови машинаций и ограбването на други народи! Във момента Германия и Франция печатът милярди и сме свидетели на невиждана инфлация!!!

72

Анонимен

преди 2 години

До Край!Ало, соларката, хайде отивай, че тук вече почна да се повтаряш като някакъв идииот

71

Анонимен

преди 2 години

Никой не ще да учи руски език. Урокът продължава още от ХХ в. В него се разказва как династията Романови градили империя 300 години, а само за 70 г. болшевиките я довели до разпад. Кагебейците ще сложат края, мъчителен и неизбежен! Всяка империя има начало, възход, упадък и край! Загинали са много империи, няма да направи изключение и тюрмата на народите.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 Не знаеш, че АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ приказки комунистическата пропаганда в тогавашното НеРеБе използваше, за да "громи" "прогнилия Запад". Сега пак ще стане същото със СеСеСеРе-2.